Wyższe siły!

legia Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.01.2010, 18:14    Pytanie
Mam super skład, w sumie miałem, gdyby nie mój prezes . Walczyłem o awans do Angielskiej Ekstraklasy . Po prostu wyprzedał mi prawie cały skład . Stan budżetu miałem na plusie a tu nagle przychodzi do mnie oferta z Arsenalu za 28ml. Ja nie miałem PRAWA nic zrobić . Prezes się wtrącił powiedział ze grzechem by było odrzucenie tej oferty . Co mam robić żeby się już nie wtrącał??

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
17.01.2010 18:17    #1
Ustal wszystkim wartość rynkowa 0. I wtedy będą takie oferty składać, a Ty będziesz to swobodnie mógł odrzucać, bo chyba 0 € to nie jakaś galaktyczna kwota. :)

Oczywiście jest to trochę nie fair w stosunku do gry, więc możesz też nic takiego nie robić, a jeśli już prezes zaakceptuje to złóż danemu zawodnikowi kontrakt z największą rolą w drużynie (potem możesz zmienić, a jeśli zawodnik będzie się burzył - przejdzie mu), wysokimi premiami, pensją i tak dalej.

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
17.01.2010 18:40    #2
A kim grasz?
Nie ustal, tylko jak prezes chce przyjąć ofertę, to ty wtedy ciup i proponujesz tego gracza za 0 i modlisz się żeby nie przyjął oferty przysłowiowego Arsenalu, tylko którąś okraszoną kwotą proponowaną (tj. 0).
Odradzam proponowanie nowej umowy, lepiej po prostu kupić kogoś o podobnych umiejętnościach, a wyjdzie ci ogółem taniej i będzie na +. Możesz także zamiast 0, zaproponować go za tyle za ile chcesz i wtedy go sprzedać bez urazy.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

legia Partyzant

0
17.01.2010 18:56    #3
Gram już 6 sezonów Darlington. Mam 2014/2015 sezon i 120 ml zl na transfery oraz 150 ml zl budżetu klubowego.

szfedo Przodownik pracy

0
17.01.2010 20:31    #4
Albo zamiast 0, ustal 115, wtedy nikt już w ogóle nie będzie męczył janów. Ja tak zrobiłem z Aguero. Mimo, że mam reputacje globalną i tak Juwe męczy mnie o Agu, i żeby nie obraził się, że odrzuciłem ofertę, ustanowiłem wartość na 115 mln i cicho o zainteresowaniu ze strony Juwe.

kurupt Żołnierz frontu ideologicznego

0
17.01.2010 22:00    #5
Ale jak ktoś jednak da te 115 mln, to prezes się zgodzi, za duże ryzyko.
Opinia publiczna to dziwka.
------
http://kurupt.cmrev.com/kariery.html

szfedo Przodownik pracy

0
18.01.2010 01:14    #6
[quote=kurupt]Ale jak ktoś jednak da te 115 mln, to prezes się zgodzi, za duże ryzyko.[/quote]

Jak ktoś da 115, to szczerze mówiąc jestem gotów za tyle go opchnąć, a autor suflera, też nie pogardziłby taką sumą :P

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

0
18.01.2010 01:59    #7
[quote=kurupt]Ale jak ktoś jednak da te 115 mln, to prezes się zgodzi, za duże ryzyko.[/quote]

Ja tak mialem z J.Mucha w Legii. Zglosil sie Rubin Kazan po niego, dawali 15 mil.zł. A ze byla pozna godzina to dalem na odczepnego 30 mil.zł, myslalem, ze sie nie zgodza.
A pozniej wkroczyl moj kochany prezes, wtedy tylko zobaczylem, czy nie na raty przypadkiem, ale tak nie bylo. W sumie dobrze wyszlo, bo sciagnelem za polowe S.Lunga Jr. i lepiej na tym wyszedlem.

Ja tez radzilbym Tobie(to do samego tematu), zebys dawal zaporowe ceny wtedy juz go nie chca. Ja np. ustawilem Borysiukowi 100 mln.zł i juz nikt go nie chce kupowac. Wiec probuj!
Niby duze ryzyko, ale nie oszukujesz gry!

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 18.01.2010 o godz. 02:00

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.