Strona

Pomysły do wprowadzenia w FM 2007

FManager Proletariat

0
09.04.2006, 12:56    Pytanie
Jakie nowe opcje chcielibyście zobaczyć w FM07. Wpisujcie swoje propozycje.

adryan Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
08.07.2006 07:41    #130
sprawniejszy edytor i jakis patch dodajacy nizsze polskie ligi

Post pomocny

pawel777 Proletariat

0
08.07.2006 08:33    #131
do kezmana : pisałeś (31-05-2006 ) o statystykach, ale one są . terminarz>poprzednie spotkania

Post pomocny

Mumiak Partyzant

0
10.07.2006 11:17    #132
fajna opcją w starszych menadzerkach była skarga na sędziego za złe prowadzenie meczu :) a i jeszcze proźba o przełożenie meczu z róźnych względów.

Post pomocny

KYR000 Partyzant

0
11.07.2006 14:35    #133
Moim zdaniem powinien być możliwy trening reprezentacji (ale tylko na zgrupowaniu), na tym zgrupowaniu powinna być możliwość prywatnego leczenia urazów przez naszych (reprezentacyjnych) fizjoterapeutów, odprawa przedmeczowa, możliwość zwołania konferencji prasowej - nie tylko, żeby powiedzieć coś o trenerze przeciwnej ekipy, ale także, np. o nowych piłkarzach lub prawdopodobnych transferach na następny sezon, zmianach taktycznych na najbliższy mecz, itp. zgadzam się z Mumiakiem o skargach na sędziego. Powinno być tak też, że trener reprezy U 20 lub U 21 kończy karierę lub przejmuje klub i wtedy olewa repreze U 20, a trener reprezy chciałby akurat "NAS" na te stanowisko oraz większa interakcja z zawodnikiem

Post pomocny

magius28 Partyzant

0
12.07.2006 02:40    #134
Moim skromnym zdaniem, brakuje w FM kilku detali. Ciekawą opcją byłaby na przykład możliwość prowadzenia reprezentacji U-21 czy bycia asystentem menago drużyny narodowej. Również brakuje mi trochę scoutów przy wyszukiwaniu talentów do reprezentacji, a także możliwości nadania obywatelstwa (w trybie pilnym) graczom niezbędnym dla reprezy (co jest przecież rzeczą we współczesnym footbollu normalną). Ponadto, nie wiem, może mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem, ale bardzo często w FM 06 zdarza się, że odpowiedź dla prasy, którą wybieramy w formie skróconej, nie bardzo odpowiada za równo treścią, jak i stanem faktycznym temu co ukazuje się w pełnym komentarzu.

Post pomocny

romagnoli8 Proletariat

0
12.07.2006 06:55    #135
Powinniśmy móc bardziej ingerować w nasz profil - wybierać nie tylko imię, nazwisko, narodowość i klub, ale także naszą ulubioną formację, rodzaj treningu, który stosujemy, drugą narodowość, nastawienie i krycie oraz miejsce urodznia. Jeszcze powinno być coś takiego, że składamy jakąś obietnicę przedsezonową, np. że unikniemy spadku (a wybraliśmy zespół, który jest zagrożony spadkiem). Nie wypełnimy tej obitnicy i mogłliby nas zwolnić albo obietnicę transferową na następny sezon - i to nie tylko kupno/sprzedaż piłkarza z/do klubu, ale także zatrudnienie nowego asystenta lub trenera. Powinni też ulepszyć "nowych" trenerów - czyli piłkarzy, którzy zakończyli karierę i teraz dostali licencję i chcą trenować. Oni są zwykle do kitu, a zatrudniają ich wielkie kluby.

Post pomocny

M8_PL Sumienie Narodu

Grupa: Ekspert
0
12.07.2006 17:17    #136
Marzę o opcji "opiernicz"... np powieidzieć po serii 5 porażek " NIE CHCE MI SIE Z WAMI GADAĆ, jeszcze raz i odchodzę" albo cos w tym stylu :)

Post pomocny

"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

jaqb Partyzant

0
14.07.2006 09:26    #137
proponuje popracowac nad silnikiem meczowym, szczegolnie nad spalonymi. Wiem, ze w realu tez sedziowie popelniaja bledy, ale nie takie jak w FM 2006!

Post pomocny

Weslo Proletariat

0
15.07.2006 10:08    #138
Proponuje polepszyc (dodać jakieś urozmaicenia) wyszukiwanie oraz wyrabianie się "talentów" w naszym klubie,kraju,poza granicą.Ale takze sedziowanie na meczach i bardziej realistyczna gra aby była.Oraz tak jak kolega wyżej wspominał aby były zdjecia stadionów i informacje o klubie, oraz finanse i obietnice które manager (my) składa przed sezonem np. o zakupie nowych zawodnikow lub sztabu szkoleniowego.

Post pomocny

rinho Partyzant

0
16.07.2006 14:44    #139
Ja sobie pomyślałem, że mogłoby być coś takiego, że piłkarzom, które wchopdząpo 80 minucie meczu mogłyby nie być wystawiane oceny. Chyba że ten piłkarz zdązyłby strzelić gola, bądź zdobyłby asystę. Ale to rzadko raczej tak jest ;)
Wiadomo, że w takie zmiany są bardziej taktyczne, niż miałyby coś zmienić w grze zepołu. W rzeczywistości zresztą gazety też nie wystawiają wtedy graczom ocen.

romagnoli8 - dobrze mówisz. Jeszcze dodałbym możliwość dodania samemu swojego ulubionego grajka.

Post pomocny

Strona

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution