Strona

Pomysły do wprowadzenia w FM 2007

FManager Proletariat

0
09.04.2006, 12:56    Pytanie
Jakie nowe opcje chcielibyście zobaczyć w FM07. Wpisujcie swoje propozycje.

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.08.2006 04:35    #170
wieksze mozliwosci w kwestii transferow
np.zapytac kibicow czy chcieliby tego a kogo by sprzedali
np.rozmawiac z menago innego klubu dlaczego mialby sprzedac nam jakiegos zawodnika
zwiekszenie cen naszych zawodnikow(irytuje mnie jak za zawodnika za ktorego zaplacilem 20 mln po roku w ktorym poczynil ogromne postepy przychodzi oferta 7 mln chciaz nie jest wystawiony na liste)
brakuje mi tez opcji "wysmiania oferty" ktora moglbym stosowac w takich przypadkach

Post pomocny

potteromaniak Młody aktywista

0
19.08.2006 04:45    #171
No i jeszcze mnie bardzzo irytuje to ze nie moge sie zwodnika spytac czy zostAC CZY ODEJSC Z klubu jak przychodzi oferta. Bo ja np. ja odrzucam, a on od razu ma juz pomniejszy problem

Post pomocny

magius28 Partyzant

0
21.08.2006 06:05    #172
taki może drobiazg ale mnie dość mocno irytuje fakt, że mam najlepszą z możliwych bazę treningową, wybitnych szkoleniowców młodzieży a mimo wszystko przez 6 sezonów doczekałem się raptem jednego wartościowego gracza z młodzieżówki, o reszcie sami asystenci mówią że są nic nie warci. Może jednak bardziej powiązać ze sobą kwestję jakości bazy treningowej i treningów młodzieżówki z narodzinami talentów.

Post pomocny

Scout Młody aktywista

0
21.08.2006 06:35    #173
Jestem za Kuba16.07.91 :) oraz wrzucilbym opcje "zapytania" sie kibicow koko by widzieli w podstawowej 11

Post pomocny

era Partyzant

0
26.08.2006 08:20    #174
Ja mam taki pomysl by byla opcja budowania szkolek pilkarskich w afryce , ameryce pld itd.
Jeszcze zeby juniorzy w klubach byli bardziej perspektywiczni niz sa teraz , po prostu by byli lepsi no i taka opcja dla obserwatora by np. przydzielic go do wyszukiwania mlodych talentow w ameryce pld ktorzy nie graja w brazylijskich klubach , ktorzy sa ze tak napisze
nierzeszeni , po prostu graja sobie tak 4fun a nasz scout widzi w nich talent i go sprowadzamy ;)
Aa i jeszcze taka opcja by pilkarze z klubow zachodnich mogli przychodzic do polskiego klubu bo nawet teraz najwieksza hiszpanska ciota nie chce przejsc do przykladowo legii ktora ma juz reputacje kontynentalna ;)
Rozmowy z pilkarzami poza meczem
Profesjonalne rozmowy z zarzadem bo przeciez nie menedzer sprowadza pilkarzy tylko dyrektor sportowy wiec my sobie upatrzymy jakiegos pilkarza a dyrektor sportowy stara sie go do klubu sprowadzic
Realistyczniejsze zachwanie pilkarzy podczas meczu
Przydaloby sie np. gdy gra sie liverpoolem to w trakcie meczu kibice spiewali nasz ukochany hymn " You'll never walk alone"
Mile widziane byly by bardziej rozbudowane opcje treningowe

To niech to teraz ktos przetlumaczy na angielski i przesle do tworcow FM'a ;)

Post pomocny

Mehehe Młody aktywista

0
26.08.2006 08:34    #175
a mnie najbardziej denerwuje taki myk ze mianowicie ktos dostaje czerwona kartke w 1 minucie meczu lub chwilke pozniej przeciez to praktycznie niemozliwe albo ze w 1 meczu dostalem 5 kontuzji :/

Post pomocny

Mehehe Młody aktywista

0
26.08.2006 12:42    #176
sadze ze powinna byc taka opcja np gramy arsenalem i dostajemy taka wiadomosc Jak podaje np. The People menadzer arsenalu londyn jest zainteresowany sprowadzeniem javiera savioli i my mozemy sie wypowiedziec czy to plotka np ze gazeta tak faktycznie sobie wymyslila takie nasze zainteresowanie albo powiedziec ze jestesmy zainteresowani , rozmowy sa w toku :P

Post pomocny

Zibenek Partyzant

0
26.08.2006 16:27    #177
Niech wprowadzą łapówkarstwo !! +D KORUPCJA ROX +P
Z kąd polacy to znają =)

Post pomocny

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

0
27.08.2006 03:01    #178
przede wszystkim rownouprawnienie klubow gracza i kompa
nieraz mnie wkurza jak komp robi cos czego ja nie moge zrobic

i jak powiedzial Mehehe spekulacje. Przeciez w rzeczywistosci kiedy trener mowi np. potrzebuje lewego pomocnika tylko nie wiem jeszcze jakiego to media od razu: 1 gazeta:na pewno Reyes, inna gazeta: na pewno Vicente, inna ze ktos jeszcze inny
nawet czasem kiedy wiedza ze nikogo sie nie szuka do zespolu to potrafia wymyslac sensacje a my moglibysmy sie do nich ustosunkowac bo 3-4 pytania od mediow w sezonie to troche za malo i tego mi w FM brakuje

Post pomocny

stokfisz Partyzant

0
27.08.2006 06:10    #179
a ja bym chciał zeby obok rubryki ulubieńcy znalazły sie tez antypatje np. dudek janasa
ferguson bechama
kibice pogoni Prezes Krzysztow waszczak
smuda werderitp

Post pomocny

Strona

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution