Zawodnicy - szukam / kupię / wypożyczę, Sztab szkoleniowy - szukam

pawelbarca1993 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
23.05.2010 11:32    #1321
[quote=klor4]witam legia pierszy sezon potrzeba trenerow i jak macie to napastnika taki zeby szczelał bramki do 800 tys pozdro [/quote]
nikita andreew
[quote=PingwinWZL]Witam szukam do Bristolu City młodych zawodników, na których w przyszłości zarobie ale rowniez zeby cos wniesli do zespołu. Radionova i Sheleveya z Charltonu juz mam.[/quote]
muniesa, rochina
"Seny, pit i collons!"

todol Partyzant

0
23.05.2010 14:55    #1322
czesc wciaz sobie gram w fm 08 i prosze wskazcie mi ciekawych perspektywicznych graczy do 2ligowej lechii gdansk. pilkarze na wszystkie pozycje

Derbak-MT Partyzant

0
24.05.2010 14:18    #1323
Środkowy obrońca : Łukasz Ganowicz, Grzegorz Dorobek, Czarnogórzec z Unii Janikowo nie pamiętam dokładnie jak się nazywał

Lewy obrońca Kszo Latkowski

Prawy obrońca Samba Ba z Polkowic

Napastnik Lachowski, Zyla

Dziecko12 Młody aktywista

0
24.05.2010 19:21    #1324
Angielszczaki, które przejdą do mojego Notts Ct w pierwszym sezonie gry (nie chodzi mi o wypożyczenia). Chcę zbudowac team złożony w większości z zawodników z Albionu. Liczę, że mi pomożecie.[budżet 1,4 euro] :)

gogalq Partyzant

0
24.05.2010 19:30    #1325
boczni obrońcy, prawy lewy do Lecha Poznań
najlepiej młodzi Polacy choć zagraniczni także mogą być.
budżet do 7mln € sezon 2013/14 10.3.0

pawelbarca1993 Partyzant

0
24.05.2010 21:59    #1326
[quote=gogalq]boczni obrońcy, prawy lewy do Lecha Poznań
najlepiej młodzi Polacy choć zagraniczni także mogą być.
budżet do 7mln € sezon 2013/14 10.3.0[/quote]
jesli szukasz mlodych to w zasadzie tylko newgeni zostaja
a jak nie to moze raul, jucilei
"Seny, pit i collons!"

Pomstiborius Młody aktywista

Grupa: Ekspert
0
25.05.2010 16:03    #1327
[quote=Dziecko12]Angielszczaki, które przejdą do mojego Notts Ct w pierwszym sezonie gry (nie chodzi mi o wypożyczenia). Chcę zbudowac team złożony w większości z zawodników z Albionu. Liczę, że mi pomożecie.[budżet 1,4 euro] :)[/quote]

Anglików to Ci raczej nie polecę, ale mogę podać nazwiska, które sprawdziły się u mnie i pozwoliły mi wygrać najpierw CCL2, a rok później CCL1 (też Notts Co):
- Mirnes Sisic (wolny transfer, niezły ofensywny pomocnik)
- Julien Brellier (wolny transfer, bardzo dobry defensywny pomocnik)
- Iliyan Mitsanski (130k euro, świetny napastnik, kilka lat był podstawowym graczem)
- Christopher Glombard (160k, dobry prawy obrońca)
- Sean Dillon (10k, dobry zmiennik dla Glombarda, może nawet grać jako podstawowy zawodnik)
- David Edwards (825k, środkowy lub ofensywny pomocnik, u mnie rozdawał sporo asyst jako środkowy pomocnik)
- Shelton Martis (525k, dobry środkowy obrońca, anglik)
- Miguel Comminges (150k, boczny obrońca, pierwszy sezon na lewej obronie miał świetny i miał aż 8 asyst)
- Tim Krul (MU kupiło go za 30k i odsprzedało mi za 240k, niezły bramkarz, zwłaszcza jak na tak niską cenę, przydatny jako zmiennik dla Schmeichela)

Będąc w CCL1 ściągnąłem jeszcze 5 zawodników:
- Wesley Sonck (wolny transfer, był rezerwowym, ale niezły na mentora)
- Marlon Harewood (wolny transfer, ładnie grał w duecie z Mitsanskim, w pierwszym sezonie 32 gole i 7 asyst w 45 meczach)
- Thomas Mangani (wolny transfer, defensywny lub środkowy pomocnik, nawet w Championship był podstawowym graczem)
- Per Nillson i Sebastian Prodl (obaj kosztowali po 2,2 mln, stworzyli razem świetny duet na środku obrony, nawet w Championship wymiatali)

Mam nadzieję że pomogłem. :)

Teraz pora samemu prosić o pomoc. Którego środkowego obrońcę wybrać?
Jonny Evans
http://img21(...)nsu.jpg/

Cristian Zapata
http://img19(...)tay.jpg/

Obaj kosztują 24 mln euro (jestem dogadany z klubami, czekam jeszcze na akceptację kontraktów przez zawodników). Szukam partnera dla Jordana Spence'a (dość wysoki, w miarę skoczny, dobrze kryje, odbiera i gra głową, jest też bardzo silny oraz szybki i zwinny). Serce mi podpowiada, że lepszy jest Zapata, z kolei według scoutów minimalnie wygrywa Evans (4 gwiazdki, Zapata 3.5). Ponadto Evans jest młodszy (tylko rok, ale zawsze to rok dłużej gry na wysokim poziomie, czyli de facto wychodzi taniej). Sam chyba nie dam rady wybrać (pierwszy raz mi się to zdarza). Pomocy. :)
Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

jarts Partyzant

0
25.05.2010 16:46    #1328
ja na twoim miejscu brałbym Evansa

Szukam lewego i prawego obrońcy do Leedsu -4 sezon,cena do 15mln

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
0
25.05.2010 16:49    #1329
Pomstiborius - EVANS!!
jarts - Joe Mattock, Cristian Ansaldi na OL, Cesar Azpilicueta, Diego Renan na PO.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Pomstiborius Młody aktywista

Grupa: Ekspert
0
25.05.2010 17:15    #1330
Dzięki chłopaki, przy dokładnym porównaniu obu zawodników jednak zmieniłem zdanie i uznałem, że Evans jest lepszy. Dodatkowo na jego korzyść przemawiał fakt, że szybko się z nim dogadałem i mogłem go ściągnąć jeszcze przed meczem o Tarczę Wspólnoty, bo do walki o Zapatę włączył się Milan.

@jarts
U mnie Cheikh M'Bengue na lewej stronie nieźle sobie radzi i jest dość tani.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 25.05.2010 o godz. 17:16

Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.