[quote=Dziecko12]Angielszczaki, które przejdą do mojego Notts Ct w pierwszym sezonie gry (nie chodzi mi o wypożyczenia). Chcę zbudowac team złożony w większości z zawodników z Albionu. Liczę, że mi pomożecie.[budżet 1,4 euro]
[/quote]
Anglików to Ci raczej nie polecę, ale mogę podać nazwiska, które sprawdziły się u mnie i pozwoliły mi wygrać najpierw CCL2, a rok później CCL1 (też Notts Co):
- Mirnes Sisic (wolny transfer, niezły ofensywny pomocnik)
- Julien Brellier (wolny transfer, bardzo dobry defensywny pomocnik)
- Iliyan Mitsanski (130k euro, świetny napastnik, kilka lat był podstawowym graczem)
- Christopher Glombard (160k, dobry prawy obrońca)
- Sean Dillon (10k, dobry zmiennik dla Glombarda, może nawet grać jako podstawowy zawodnik)
- David Edwards (825k, środkowy lub ofensywny pomocnik, u mnie rozdawał sporo asyst jako środkowy pomocnik)
- Shelton Martis (525k, dobry środkowy obrońca, anglik)
- Miguel Comminges (150k, boczny obrońca, pierwszy sezon na lewej obronie miał świetny i miał aż 8 asyst)
- Tim Krul (MU kupiło go za 30k i odsprzedało mi za 240k, niezły bramkarz, zwłaszcza jak na tak niską cenę, przydatny jako zmiennik dla Schmeichela)
Będąc w CCL1 ściągnąłem jeszcze 5 zawodników:
- Wesley Sonck (wolny transfer, był rezerwowym, ale niezły na mentora)
- Marlon Harewood (wolny transfer, ładnie grał w duecie z Mitsanskim, w pierwszym sezonie 32 gole i 7 asyst w 45 meczach)
- Thomas Mangani (wolny transfer, defensywny lub środkowy pomocnik, nawet w Championship był podstawowym graczem)
- Per Nillson i Sebastian Prodl (obaj kosztowali po 2,2 mln, stworzyli razem świetny duet na środku obrony, nawet w Championship wymiatali)
Mam nadzieję że pomogłem.
Teraz pora samemu prosić o pomoc. Którego środkowego obrońcę wybrać?
Jonny Evans
http://img21(...)nsu.jpg/
Cristian Zapata
http://img19(...)tay.jpg/
Obaj kosztują 24 mln euro (jestem dogadany z klubami, czekam jeszcze na akceptację kontraktów przez zawodników). Szukam partnera dla Jordana Spence'a (dość wysoki, w miarę skoczny, dobrze kryje, odbiera i gra głową, jest też bardzo silny oraz szybki i zwinny). Serce mi podpowiada, że lepszy jest Zapata, z kolei według scoutów minimalnie wygrywa Evans (4 gwiazdki, Zapata 3.5). Ponadto Evans jest młodszy (tylko rok, ale zawsze to rok dłużej gry na wysokim poziomie, czyli de facto wychodzi taniej). Sam chyba nie dam rady wybrać (pierwszy raz mi się to zdarza). Pomocy.
Najnowsze posty