Zawodnicy - szukam / kupię / wypożyczę, Sztab szkoleniowy - szukam

PiNK Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.08.2010 12:50    #1931
Na OP kupiłem Bartczaka. Żaden OPŚ nie chce dołączyc do mojego klubu, pewnie zrezygnuje z grania OPŚ i zagram 3 napastnikami.Na PS może uda mi sie wyciągnąć Kislyaka.
Poproszę jeszcze o jakiegoś dobrego napastnika
Max pensja jaką mogę zaproponować 1,2 mln euro rocznie

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 04.08.2010 o godz. 12:51

Edek Żołnierz frontu ideologicznego

0
04.08.2010 13:07    #1932
Sezon 10/11 w GieKSie i już LE (czy moze w cudowny sposob po jednym sezonie juz LM?) i 5 mln € na transfery...

Kup sobie na napad Zewlakowa albo Zurawia. Ew. Wichniarka.

BKS_Skrzat Młody aktywista

0
04.08.2010 14:16    #1933
[quote=Jacko]Na OPŚ możesz też spróbować Tyrałę. Co do Lewczuka, u mnie w Górniku grał dobrze. Ale Bartczak go wygryzł, do wyciągnięcia za 250 tysięcy euro.[/quote]

No nie wiem Lewczuk ma chyba losowe PA mi się wydaje bo to dziwny przypadek Tyrała to samo ale to dobra kandydatura.

[quote=PiNK]Na OP kupiłem Bartczaka. Żaden OPŚ nie chce dołączyc do mojego klubu, pewnie zrezygnuje z grania OPŚ i zagram 3 napastnikami.Na PS może uda mi sie wyciągnąć Kislyaka.
Poproszę jeszcze o jakiegoś dobrego napastnika
Max pensja jaką mogę zaproponować 1,2 mln euro rocznie
[/quote]

Nawet Nikao,Putsilo Majewsk i Camara nie chcą przejść?Nie możliwe.To moze Issa Ba chociaż to bardziej PŚ.Kislyak chyba może na OPŚ grać o ile mnie pamięc nie myli.Ja jak walczyłem o LM to wypożyczyłem Sotirisa Ninisa i u mnie był gwiazdą ale nie wiem czy ci się uda.Przejrzyj ligę serbską,chorwacką i najlepsze kluby z krajów:
Senegal,Ghana,Kamerun,WKS,Gwinea.Sprawdź jeszcze Zazeto z Metalista Charków.

[quote=matti6766]Potrzebuje napastnika do Borussii Dortmund - młody, zdolny no i dość tani - 2 €
I lewego obrońcy także młodego zdolnego też w podobniej cenie.fm 2010 pierwszy sezon.[/quote]

Jak nie masz aktualizacji to może Lewandowski a jak masz to Milevsky z Dynama Kijów,Eugene Seleyenzov z Szahtara,Jaja z Metalista,Hernandez który już gra w realu w MU(Meskykanin),Ngwat Mahop,Guarch

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
04.08.2010 15:54    #1934
[quote=matti6766]Potrzebuje napastnika do Borussii Dortmund - młody, zdolny no i dość tani - 2 €
I lewego obrońcy także młodego zdolnego też w podobniej cenie.fm 2010 pierwszy sezon.[/quote]
Lacina Traore, Daniel Villava, Khouma Babacar, Vitaliy Balashov, Marko Arnautovic, Yannis Tafer, Jonathan Cristaldo, Vaclav Kadlec, Mohammed Gadir, Leigh Griffiths, Mihail Costea, Deniz Naki, Walter, Marquinhos.
---
[quote=Kapizak1]Mam w Man United Rooneya, Dzeko, Agbonlahora, Aquafrescę i Lukaku. Mam możliwość ściągnięcia bądź wypożyczenia Robinho, w grę bardziej wchodzi druga opcja (po sezonie przymierzam się do ściągnięcia Sergio Aguero). Opłaca się? Może wysłać Lukaku na wypożyczenie i ściągnąć na ten sezon Robinho? Nie wiem jak się sprawdza Brazylijczyk na napadzie (na skrzydle go nie potrzebuję).[/quote]
Robinho może ci się przydać. Ale musisz wziąć pod uwagę, że Robinho tylko na sezon. A Lukaku to twoja przyszłość. Masz świetne obiekty, co zapewni mu świetny rozwój. Dodajmy do tego fakt, że będzie grał w mniej ważnych meczach i końcówki ważniejszych i za 2, 3 lata możesz mieć kapitalnego napastnika. Moim zdaniem przy tak wysokim PA nie opłaca się bawić w wypożyczenie Lukaku. Jak sam zaobserwowałem, ma to sens jak grajek ma wysokie PA np. 160. Z tym, że wypożyczysz go do klubu o gorszej reputacji i obiektach, więc pomimo tego iż będzie tam grał może rozwinąć się gorzej, aniżeli u Ciebie podczas tych końcówek i skupienie się na potencjalnym rozwoju wszystkich umiejętności. Ale powiedź za ile ten Robinho? Jaki sezon? Ja bym go kupił, wypożyczył za kasę (jakieś 2, 3 miliony powinieneś dostać) a po sezonie opchnąć spokojnie za jakieś 15 milionów euro. A Robinho możesz dać jako mentora Lukaku. Takie moje zdanie. Z tak ogromnym talentem lepiej nie eksperymentować :).
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

baszczyk Partyzant

0
04.08.2010 17:02    #1935
potrzebuje bocznego pomocnika oraz napastnika do lks nieciecza bo mam tylko smolke i szczoczarza a to za malo gram w fm 2010 na najnowszym uaktualnieniu

baszczyk Partyzant

0
04.08.2010 17:05    #1936
a no i bramkarza bo ani mioduszewski ani banaszynscy ani mlodzi z legii i wisly nie chca przyjsc

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
04.08.2010 17:38    #1937
[quote=baszczyk]potrzebuje bocznego pomocnika oraz napastnika do lks nieciecza bo mam tylko smolke i szczoczarza a to za malo gram w fm 2010 na najnowszym uaktualnieniu[/quote]
S - Sciebura, Spiepelberg, Adamiec.
N - Salovic, Lazarevic, Gomez, Vegnaduzzo, Vasic, Di Gegorio, Górski.
[quote=baszczyk]a no i bramkarza bo ani mioduszewski ani banaszynscy ani mlodzi z legii i wisly nie chca przyjsc[/quote]
BR - Skrzyński, Hoop, Miolli.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

BKS_Skrzat Młody aktywista

0
04.08.2010 17:41    #1938
Na napad to jeszcze Nikao i Zaniewski jak nie da się kupić to wypożycz.Dobry jest też Chwetko.Na BR to może Czapliński albo Kamil Paprocki?W której lidze jesteś?

baszczyk Partyzant

0
04.08.2010 17:45    #1939
w 1 lidze

baszczyk Partyzant

0
04.08.2010 17:48    #1940
zadnego zzagranicznych zawodnikow nie mam w bazie danych a reszta slaba

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.