Zawodnicy - szukam / kupię / wypożyczę, Sztab szkoleniowy - szukam

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.08.2010 19:45    #1981
[quote=KENTA]Szukam : defensywnego pomocnika.

Cena : Do 1.5 mln Euro.

Do lat : 30

Do Lecha Poznań. (mam rok 2011 jak coś.)

Szukam : Środkowego obrońcę

Cena : Do 1.5 mln Euro

Do lat : 30

I też oczywiście do Lecha.

Football Manager 2010 jak coś.[/quote]
DPŚ - Gol, Demba, Annan, Kislyak, Torric, Lassana Fane, Dudka, Wilczek, Kascelan, Christophe Grondin, Trałka, Piątek, Boucader Diallo, Borysiuk.
ŚO - Diomande, Wawa, Pazdan, Ezequiel Munoz, Reina, Malarczyk, Banaś, Kokoszka, Mohamed Oulhaj, Situ, Sadlok, Białas.

[quote=BKS_Skrzat]Robię gruntowną przebudowę Arsenalu zawodnicy na każdą pozycję na transfery mam 50 mln najlepiej do 23 lat mogą być wyjątki najwyższa półka i dużo młodych talentów które najpierw będę ogrywał w U-21 a potem do 1 składu.[/quote]
BR - Areola, Delac, Smithies.
OL - Digne, Antunes, Bale, Marcelo, Kolodzieczak, Wilson (także OŚ), Sakho (t. OŚ), Masilela, Boateng (t. OŚ i OP), Capdevila.
OP - Ansaldi, Chretien, Azpilicueta, Santon, Nestor, Richards (t. OŚ), Aurier, Botia (t. OŚ), Musacchio (t. OŚ), Miguel Torres (t. OŚ).
OŚ - Kyriakos Papadopoulos, Amorebieta (t. OL), Otamendi, Roderick Miranda, Toloi, Subotić, Toprak, Bayal, Reginiussen, Ariaudo.
DPŚ - Rodwell, Annan, Veloso, Defour, Biglia, Guarente, Poli, Crisetig, Adrien.
PŚ - Marchisio, Toni Kroos, Eden Hazard, Parejo, Ozil, Horava, Adu, Javi Martinez, Ander, Idan Vered.
PL/OPL - Alexis Sanchez, Sebastian Giovinco, Idrissa Sylla, Zezinho, Ejero Elia, James Rodriguez, Juan Angel Albin, Diego Buonanotte, Floyd Ayite, Gael Kakuta.
PP/OPP - Perotti, Turan Arda, Berkin Arslan, Gervinho, Golasa, Susaeta, Obertan, Ninis, Ticinović, Salvio.
OPŚ - Neymar, Hulk, Malonga, Cristian Rodriguez, Haris Vuckić, Skjelbred, Maxim Choupo-Moting, Sofiane Hanni, Martin Galvan, Coutinho.
N - Belfodil, Ben Khalifa, Tafer, Welliton, Abel Hernandez, Hlousek, Lacina Traore, Chris Gadi, Khouma Babacar, Modibo Maiga.
To tyle. PRzy obrońcach pisałem na jakich jeszcze pozycjach mogą grać. W ofensywie sobie darowałem bo łatwiej przekwalifikować grajka. Myślę, że coś wybierzesz. Pomijałem bardziej znane talenty, jak np. Lukaku, Mata czy Jovetić. Aha, jeszcze taka wisienka na torcie - Ahmed Khalil. Nie wymieniłem go bo może być problem z PPr-em. Ale warto. To tyle. ;)
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Edison Partyzant

0
06.08.2010 20:17    #1982
Więc tak szukam wolnych zawodników do Polonii Warszawa(fm2010):
*sezon pierwszy
na wszystkie dostępne pozycje
Polska piłka sięgnęła już dna przegrywamy nawet z Azerami i to u siebie będąc wyraźnie słabsi...

0
06.08.2010 20:53    #1983
Przefiltrowałeś rynek?

Edison Partyzant

0
06.08.2010 21:01    #1984
tak ale , że tak powiem brakuje mi dobrego napastnika , lewego i prawego obrońcy bo na lewej mam brzyskiego , w ataku albo nikolić , gołębiewski , fikru albo żewłakow , a prawy obrońca to golański i jakiegoś ofensywnego pomocnika prawe i lewe skrzydło bo na prawy mam Mendoce z angoli
Polska piłka sięgnęła już dna przegrywamy nawet z Azerami i to u siebie będąc wyraźnie słabsi...

0
06.08.2010 21:05    #1985
A masz coś kasy na transfery jeszcze?

Edison Partyzant

0
06.08.2010 21:12    #1986
niestety nie posiadam chyba że sprzedam jodłowca... wszystko w pensje dałem bo żewłakow golański assemoa tani nie są w utrzymaniu

0
06.08.2010 21:26    #1987
Grasz na jakiś uaktualnieniu? Za ile do opchnięcia Jodła? Bo można by kupić Glika.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 06.08.2010 o godz. 21:26

Edison Partyzant

0
06.08.2010 21:29    #1988
gram na jakimś uaktualnieniu z angielskiej strony czyli to mniej więcej transfery na chwilę obecną glik już w palermo , jodłowiec 425tys euro

0
06.08.2010 21:31    #1989
No dostałbyś z melona za niego. A Sadloka za ile byś wyciągnął?

Edison Partyzant

0
06.08.2010 21:35    #1990
a Sadlok wart bardzo śmieszne 1mln euro , pilne transfery to prawy pomocnik , obrońca i napastnik z prawdziwego zdarzenia

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.