[quote3=Chod][quote=SAF]FM 2010
Patch 10.3
Początek gry
Potrzebuje napastnika do MU.
Cena nie gra roli.Ale muszę być pewny że będzie strzelał. [/quote]
Aquero, Villa, Forlan?
[quote2=Tome888][quote=Tome888]Witam.Gram sunderlandem 2 sezon letnie okienko.Potrzebuje 2 zawodnikow do 1 skladu.Mianowicie prawy obronca max 25 lat,cena max 7milionow.PŚ max 24lata,cena max 9milionow euro.FM2010.Prosze o pomoc.
PS:poszukuje rowniez napastnika max 25lat,max 8milionow z dryblingiem minimum 15.[/quote]
Mam napastnika i obronce szukam dalej PŚ tylko teraz wiecej na transfery.Max 14 milionow za pomocnika.[/quote2]
Mahmadou Diarra, Abou Diaby, Fernando Gago, Joao Moutinho, Milan Badelj
[/quote3]
[quote3=pawelbarca1993][quote2=Tome888][quote=Tome888]Witam.Gram sunderlandem 2 sezon letnie okienko.Potrzebuje 2 zawodnikow do 1 skladu.Mianowicie prawy obronca max 25 lat,cena max 7milionow.PŚ max 24lata,cena max 9milionow euro.FM2010.Prosze o pomoc.
PS:poszukuje rowniez napastnika max 25lat,max 8milionow z dryblingiem minimum 15.[/quote]
Mam napastnika i obronce szukam dalej PŚ tylko teraz wiecej na transfery.Max 14 milionow za pomocnika.[/quote2]
miguel veloso, raul meireles, alan dzagoev, elias, sandro[/quote3]
Dzieki wam za wysilek ale wybor padl na defoura.
Patch 10.3
Początek gry
Potrzebuje napastnika do MU.
Cena nie gra roli.Ale muszę być pewny że będzie strzelał. [/quote]
Aquero, Villa, Forlan?
[quote2=Tome888][quote=Tome888]Witam.Gram sunderlandem 2 sezon letnie okienko.Potrzebuje 2 zawodnikow do 1 skladu.Mianowicie prawy obronca max 25 lat,cena max 7milionow.PŚ max 24lata,cena max 9milionow euro.FM2010.Prosze o pomoc.
Mahmadou Diarra, Abou Diaby, Fernando Gago, Joao Moutinho, Milan Badelj
[/quote3]
[quote3=pawelbarca1993][quote2=Tome888][quote=Tome888]Witam.Gram sunderlandem 2 sezon letnie okienko.Potrzebuje 2 zawodnikow do 1 skladu.Mianowicie prawy obronca max 25 lat,cena max 7milionow.PŚ max 24lata,cena max 9milionow euro.FM2010.Prosze o pomoc.
miguel veloso, raul meireles, alan dzagoev, elias, sandro[/quote3]
Dzieki wam za wysilek ale wybor padl na defoura.
Najnowsze posty