Zawodnicy - szukam / kupię / wypożyczę, Sztab szkoleniowy - szukam

slake1 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.08.2010 21:03    #2291
IMO James Rodriguez. W Realu Madryt nie grał gorzej od Kaki (17 lat!). Teraz mam go w Wiśle - 2 mecze 6 bramek. Z dystansu może burzyć mury.

matii55 Partyzant

0
28.08.2010 21:13    #2292
[quote=kaka222]Na ofensywnego pomocnika może Pjanic. Świetnie się rozwija u mnie w Milanie sobie poradził. Na lewą lepszy Jovetic. Na atak Aguero lub Pato.[/quote]

A jeśli miałbym wybierać między Suarezem a Joveticiem i Balotellim(może Alexis Sanchez) to kogo? A na ofensywnego pomocnika środek kto lepszy z tych 3: Mesut Ozil, Rafael van der Vaart, Eden Hazard. Bardzo proszę o radę!

kaka222 Partyzant

0
28.08.2010 21:19    #2293
Sancheza miałem super gra strasznie szarpie, ale u mnie grał na prawej flance. Ale to wszytsko zależy od tego który masz sezon. Z tych trzech środkowych miałem tylko Hazarda ale u mnie grał na skrzydle i jakoś nie widzę go jako rozgrywjącego. Jako ofensywny środkowy najlepiej Pjanic, Ozil lub Silva.

matii55 Partyzant

0
28.08.2010 21:25    #2294
[quote=kaka222]Sancheza miałem super gra strasznie szarpie, ale u mnie grał na prawej flance. Ale to wszytsko zależy od tego który masz sezon. Z tych trzech środkowych miałem tylko Hazarda ale u mnie grał na skrzydle i jakoś nie widzę go jako rozgrywjącego. Jako ofensywny środkowy najlepiej Pjanic, Ozil lub Silva.[/quote]

A co do lewego pomocnika to Suareza, Joveticia, Balotelliego, czy Hazarda? A środkowego pomocnika Ozila, van der Vaarta czy Pjanica? Podaj konkretnie :)

matii55 Partyzant

0
28.08.2010 21:27    #2295
[quote=kaka222]Ale to wszytsko zależy od tego który masz sezon.[/quote]

Dopiero zaczynam grę, więc sezon 1 :)

kaka222 Partyzant

0
28.08.2010 21:41    #2296
To ty musisz zdecydować w zależności jak grasz. Van der Vaart jest za słeaby na MU. Pjanica miałem ale w 4 sezonie i wtedy był już świetnym graczem. Ozil myśle że się spisze, może jeszcze Gorcuff. To wszystko zależy jaą oni mają role pełnić na boisku. o tym musisz sam zdecydować ja ci mogę polecić paru graczy ale trudno mi zdecydować. Co innego jak grasz jednym napstnikem i of.pom ma być zawodnikeim który musi zdobywać wiele bramek, szuka.ć sobie wolnego miejsca w ofenwie itd, a co innego jak masz przed nim dwóch napastników i on ma kierować ich grą zagrywać im piłke itd. CO do lewego skzydła to Hazard jest dobry ale w pierwszym sezonie nie sądze żęby mógł ci wydatnie pomóc w zespole takim jak MU. Suarez jest świetny choć nigdy go nie miałem, ale on chyba lepiej spisuje się jako boczny napastnik w ustawieniu z trzema napastnikami. Mógłby grać jako schodzący napastnik. Jovetic chyba najbardziej by tu spasował, a co do balotelliego trudno mi się wypowiedzieć jakoś nigdy nie widziąłem aby zrobił jakąś karierę u mnie.

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

0
28.08.2010 21:54    #2297
VdV za słaby na MU? W moim Realu wkręcał obrońców w ziemię jego jedyną poważną wadą jest wiek.

@Matii55: Na lewe skrzydło mimo wszystko Jovetic - świetny technicznie, fizycznie i ogólnie bardzo dobry grajek z niego. Na środek może Badelj może nie zachwyca ale nie ma większych wahań formy i zaoszczędzisz trochę zaskórników. W kwestii ataku - gdy grałem w MU kupiłem Dentinho, jako kompletny napastnik idealnie uzupełniał się z Rooneyem.

Edzia mówi że Balottelli jest straszliwie chimeryczny i nie poleca Ci go.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 28.08.2010 o godz. 21:56

#TeamTyniec

matii55 Partyzant

0
28.08.2010 21:58    #2298
[quote=kaka222]To ty musisz zdecydować w zależności jak grasz. Van der Vaart jest za słeaby na MU. Pjanica miałem ale w 4 sezonie i wtedy był już świetnym graczem. Ozil myśle że się spisze, może jeszcze Gorcuff. To wszystko zależy jaą oni mają role pełnić na boisku. o tym musisz sam zdecydować ja ci mogę polecić paru graczy ale trudno mi zdecydować. Co innego jak grasz jednym napstnikem i of.pom ma być zawodnikeim który musi zdobywać wiele bramek, szuka.ć sobie wolnego miejsca w ofenwie itd, a co innego jak masz przed nim dwóch napastników i on ma kierować ich grą zagrywać im piłke itd. CO do lewego skzydła to Hazard jest dobry ale w pierwszym sezonie nie sądze żęby mógł ci wydatnie pomóc w zespole takim jak MU. Suarez jest świetny choć nigdy go nie miałem, ale on chyba lepiej spisuje się jako boczny napastnik w ustawieniu z trzema napastnikami. Mógłby grać jako schodzący napastnik. Jovetic chyba najbardziej by tu spasował, a co do balotelliego trudno mi się wypowiedzieć jakoś nigdy nie widziąłem aby zrobił jakąś karierę u mnie.[/quote]

Czyli podsumowując z van der Vaarta zrezygnować z Pjanca narazie tez i zakupic Ozila. A na lewa pomoc kupic Jovetica, albo Suareza obaj moga grac na lewej pomocy a takze na srodkowego napastnika. Wiec jeszcze jedna rzecz czy lepiej kupic Suareza ktory moze grac w napadzie oraz prawej i lewej pomocy, czy jovetica ktory rowniez moze grac na lewj pomocy i w ataku ale na prawej zabardzo nie umie. Albo sprowadzic sancheza ktory zagra na prawej i lewj pomocy oraz moze tez zagrac w ataku? Jeszcze tylko tyle bym poprosil o radę !

matii55 Partyzant

0
28.08.2010 22:03    #2299
[quote=Chod]VdV za słaby na MU? W moim Realu wkręcał obrońców w ziemię jego jedyną poważną wadą jest wiek.

@Matii55: Na lewe skrzydło mimo wszystko Jovetic - świetny technicznie, fizycznie i ogólnie bardzo dobry grajek z niego. Na środek może Badelj może nie zachwyca ale nie ma większych wahań formy i zaoszczędzisz trochę zaskórników. W kwestii ataku - gdy grałem w MU kupiłem Dentinho, jako kompletny napastnik idealnie uzupełniał się z Rooneyem.

Edzia mówi że Balottelli jest straszliwie chimeryczny i nie poleca Ci go.[/quote]
A lepeij zainwestowac w Ozila mlodego tez zagra na srodku pomocy czy w doswiadczonego VdV?

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

0
28.08.2010 22:12    #2300
Zależy od Ciebie czy wolisz postawić na doświadczenie czy na młodość.
#TeamTyniec

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution