Zawodnicy - szukam / kupię / wypożyczę, Sztab szkoleniowy - szukam

konon94 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
05.01.2011 22:57    #2911
[quote=konradlks96]konon94
Najlepszym rozwiązaniem byłoby poczekać do zimowego okna transferowego i przejrzeć wszystkie kluby brazylijskie. Z doświadczenia wiem iż na każdy brazylijski klub trafia się przynajmniej 1 perełka . Niektórzy newgenie nadają się od razu na grę w pierwszym skladzie. Z zawodników nie wygenerowanych przez grę polecam antoine griezmana z realu sociedad[/quote]
problem w tym, że nie zaznaczyłem ligi brazyliskiej, ale kilka perełek i tak zostało :D

konon94 Partyzant

0
05.01.2011 22:59    #2912
[quote=fabianwow]piłakrze do Legii , 1 sezon , pozycja obojętna , cena tez ;) posprawdzam sobie i wybiore :)

Reale transfery :P fm 11 ofc,[/quote]
Do polskiej ekstraklasy 2 gotowe gwiazdy są w metalurgu zaporoże :
Nevmyvanka(pisownia nie ta sama, ale łatwo skojarzyć) ŚO- z góry zostaje gwiazdą polskiej ligi i nie tylko...
Vernydub(pisownia tak jak powyżej) ŚO/DP - jeszcze lepszy bo tańszy i młodszy
Obaj praktycznie nic nie kosztują, jak na swoje umiejętności, a w 2 lata ich cena się po 3-4 miliony euro.
Remy Riou(chyba Ax... tam gdzie gra jeleń) - warto podpisać z nim kontrakt w połowie 1 sezonu na prawie bosmana BR- o klasę lepszy niż np. Antolović
Adaleye(znów problem z nazwiskiem) - kontrakt jak powyżej - metalurg donieck - ŚO
Junior Moraes(jakiś klub z rumunii) - N - taki lepszy Mezenga
Yaya Sanogo(ten klub jelenia) - N - znakomity talent
Z tymi piłkarzami zdobyłem w ciągu dwóch sezonów Legią:
2 mistrze(14 i 16 pkt. przewagi)
2 puchary polski
1 superpuchar
finał pucharu uefa
Więc na pewno warto w nich zainwestować

PS Borucowi po 2 sezonach się kończy kontrakt, ja go bez problemu ściągnąłem do L

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 05.01.2011 o godz. 23:00

fabianwow Partyzant

0
06.01.2011 00:36    #2913
no dzięki, duuuużo mi podpowiedziałeś :) !

konon94 Partyzant

0
06.01.2011 00:43    #2914
jeszcze na LO znakomicie sprawdza się piotr petasz

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
0
06.01.2011 00:55    #2915
Do polskiej ligi to:

Ezechiel NŚ free, Emmanuel Sani NŚ za ok. 80 tys. zł, Fidel Martinez OP/N free, Irven Avila NŚ, Leo Aro NŚ, Paul Adado OŚ, Benoit Haaby OŚ, Ronald Siklic OL, Martin Rodriguez OP, Dragi Kocev PŚ,
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

gloinik Partyzant

0
06.01.2011 14:06    #2916
Jak już jest polska liga. Fm 11. Do lecha. Wczytana jest tylko ekstraklasa i pierwsza liga. Drugi sezon. Na transfery 8 mln €. Poszukuję przede wszystkim ofensywnych skrzydłowych. Przy czym prawy do pierwszego składu, a lewy na zmianę. 2 dobrej klasy bocznych obrońców tez by się przydało. I ewentualnie jak coś zostanie to jakiś środkowy pomocnik i bramkarz. ;) I przede wszystkim by do mnie przyszli. Bo talentów znalazłem sporo. Stać mnie było na nich i na ich pensje, ale żaden z nich nie chciał podpisać ze mną kontraktu. Z góry dzięki za pomoc.

fabianwow Partyzant

0
06.01.2011 14:37    #2917
opp - Pawłowski z Zagłębia
opl - Tomasz Kupisz z Jagi moze?

gloinik Partyzant

0
06.01.2011 15:03    #2918
kupisz niestety już w Anglii. Pawłowskiemu się przyjże. Ale, żeby przynajmniej lepszy od kiełba był. ;) a boczni obrońcy?

pawelbarca1993 Partyzant

0
06.01.2011 15:15    #2919
na LO moze antunes, PO yakubu, anele. BR- kuciak, sandomierski. na skrzydla moze akabueze, grosicki. PŚ- cetrnarski, budzinski

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 06.01.2011 o godz. 15:16

"Seny, pit i collons!"

konon94 Partyzant

0
06.01.2011 15:29    #2920
[quote=gloinik]Jak już jest polska liga. Fm 11. Do lecha. Wczytana jest tylko ekstraklasa i pierwsza liga. Drugi sezon. Na transfery 8 mln €. Poszukuję przede wszystkim ofensywnych skrzydłowych. Przy czym prawy do pierwszego składu, a lewy na zmianę. 2 dobrej klasy bocznych obrońców tez by się przydało. I ewentualnie jak coś zostanie to jakiś środkowy pomocnik i bramkarz. ;) I przede wszystkim by do mnie przyszli. Bo talentów znalazłem sporo. Stać mnie było na nich i na ich pensje, ale żaden z nich nie chciał podpisać ze mną kontraktu. Z góry dzięki za pomoc.[/quote]
[quote=gloinik]Jak już jest polska liga. Fm 11. Do lecha. Wczytana jest tylko ekstraklasa i pierwsza liga. Drugi sezon. Na transfery 8 mln €. Poszukuję przede wszystkim ofensywnych skrzydłowych. Przy czym prawy do pierwszego składu, a lewy na zmianę. 2 dobrej klasy bocznych obrońców tez by się przydało. I ewentualnie jak coś zostanie to jakiś środkowy pomocnik i bramkarz. ;) I przede wszystkim by do mnie przyszli. Bo talentów znalazłem sporo. Stać mnie było na nich i na ich pensje, ale żaden z nich nie chciał podpisać ze mną kontraktu. Z góry dzięki za pomoc.[/quote]
Piotr Petasz!!!! na LO
Michał Żyro!!! na LPO

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.