Zawodnicy - szukam / kupię / wypożyczę, Sztab szkoleniowy - szukam

pawelbarca1993 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.02.2011 16:36    #3221
[quote=MUFCFAN]Witam. Szukam dobrego napastnika (1skład) do Southampton do 15mln euro.
FM11[/quote]
barrios, bilic
"Seny, pit i collons!"

slake1 Partyzant

0
22.02.2011 17:56    #3222
[quote2=Chod]
Moim zdaniem Iaquinta i Amauri to już trochę starzy gracze, więc Edin to dobre rozwiązanie. Ewentualnie mógłbyś spróbować ściągnąć do siebie van Persiego lub Ville?[/quote2]

Hm.. Próbowałem upolować Ville, ale może mi zabraknąć kilku milionów. Jednak czy Van Persie i Villa, są dobrym materiałem na kompletnego napastnika? W taktyce, którą preferuję, gram 1 napastnikiem i 2 skrzydłowymi, schodzącymi w pole karne i próbującymi zdobyć bramkę. Van Persie to ciekawa alternatywa na tę pozycję, aczkolwiek w moim przypadku, rolę kompletnego napastnika powinien odgrywać zawodnik podobnego typu co Drogba.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 22.02.2011 o godz. 17:59

pignu Partyzant

0
22.02.2011 18:42    #3223
[quote=metiu96]o co chodzi z tym ze zarząd zapłaci gdzie to pisze??[/quote]

dajesz złóż oferte, i masz w prawym górnym rogu sugestie że to ważny transfer dla zespołu i sugerują ci aby negocjacje przeprowadził zarząd, wtedy nie ważny jest ile masz kasy na koncie oni i tak go wykupią, oczywiście jeśli oni także uznają że to ważny transfer dla klubu

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

0
22.02.2011 19:32    #3224
Poszukuję lewego obrońcy do Realu Madryt. Fm 2011, wiek maks. 22 lata, bardzo duży potencjał- chodzi o zawodnika, którego można wychować na lepszego bądź równego poziomowi Sergio Ramosowi, miło by było żeby rozwijał się podobnie lub lepiej od Marcelo. Cena nie gra roli.
Darkness... for me is where I shine

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

0
22.02.2011 20:58    #3225
[quote3=slake1][quote2=Chod]
Moim zdaniem Iaquinta i Amauri to już trochę starzy gracze, więc Edin to dobre rozwiązanie. Ewentualnie mógłbyś spróbować ściągnąć do siebie van Persiego lub Ville?[/quote2]

Hm.. Próbowałem upolować Ville, ale może mi zabraknąć kilku milionów. Jednak czy Van Persie i Villa, są dobrym materiałem na kompletnego napastnika? W taktyce, którą preferuję, gram 1 napastnikiem i 2 skrzydłowymi, schodzącymi w pole karne i próbującymi zdobyć bramkę. Van Persie to ciekawa alternatywa na tę pozycję, aczkolwiek w moim przypadku, rolę kompletnego napastnika powinien odgrywać zawodnik podobnego typu co Drogba.[/quote3]

W takim razie może spróbuj ściągnąć Lukaku lub Bendtnera? Pierwszy wymaga trochę wyszkolenia, a drugi w zasadzie z miejsca może stać się piłkarzem 1-szego składu;)
#TeamTyniec

BKS_Skrzat Młody aktywista

0
22.02.2011 21:31    #3226
Potwierdzam, z zawodników młodego pokolenia Lukaku jest niesamowicie silny i nadaje się świetnie.

pawelbarca1993 Partyzant

0
22.02.2011 21:44    #3227
[quote=samir92]Poszukuję lewego obrońcy do Realu Madryt. Fm 2011, wiek maks. 22 lata, bardzo duży potencjał- chodzi o zawodnika, którego można wychować na lepszego bądź równego poziomowi Sergio Ramosowi, miło by było żeby rozwijał się podobnie lub lepiej od Marcelo. Cena nie gra roli.[/quote]
ciezko znalesc mlodych zdolnych LO. do glowy przychodzi mi tylko santon. moze ewentualnie alaba albo diego renan, ale oni raczej takiego poziomu nie osiagna
"Seny, pit i collons!"

pawelbarca1993 Partyzant

0
22.02.2011 21:45    #3228
[quote4=Chod][quote3=slake1][quote2=Chod]

Hm.. Próbowałem upolować Ville, ale może mi zabraknąć kilku milionów. Jednak czy Van Persie i Villa, są dobrym materiałem na kompletnego napastnika? W taktyce, którą preferuję, gram 1 napastnikiem i 2 skrzydłowymi, schodzącymi w pole karne i próbującymi zdobyć bramkę. Van Persie to ciekawa alternatywa na tę pozycję, aczkolwiek w moim przypadku, rolę kompletnego napastnika powinien odgrywać zawodnik podobnego typu co Drogba.[/quote3]

W takim razie może spróbuj ściągnąć Lukaku lub Bendtnera? Pierwszy wymaga trochę wyszkolenia, a drugi w zasadzie z miejsca może stać się piłkarzem 1-szego składu;)[/quote4]
moze tez byc sanogo albo babacar. obydwaj sa mlodzi, ale wydaje mi sie, ze ten drugi pomimo wieku od razu moze wskoczyc do pierwszego skladu, bo szybko sie zaadaptuje
"Seny, pit i collons!"

BKS_Skrzat Młody aktywista

0
22.02.2011 21:46    #3229
David Alaba o ile mnie pamięć nie myli ma PA -9, a rozegrałem już sporo karier i zawsze był jednym z lepszych na świecie obrońców. Renan nie wiem jak.

B.A.R.T.E.K Partyzant

0
22.02.2011 22:14    #3230
że tak sie wtrące jak sprawdzać ca i pa

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.