Zawodnicy - szukam / kupię / wypożyczę, Sztab szkoleniowy - szukam

LPiwosz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.02.2011 22:29    #3231
Renan jest spoko bdb.

1. Szukam piłkarzy pokroju tz. typu Bebe z Man.Utd, tylko inne pozycje.
2. Czy w FM jak wyszukuje zawodników i wyskakują 14-15 latkowie to oni są oryginalni? jak tak to jaki klub ma ich najwięcej i najlepszych.
3. Warto zamiast Luiza Adriano wstawić Lewego(Roberta) ? Mowa o Szachtarze, gram se nimi;] 2 sezon, wartość lewego 21mln zł;d
المملكة العربيّة السّعوديّة

B.A.R.T.E.K Partyzant

0
22.02.2011 22:34    #3232
szukam środkowego obrońce najelepiej włoch następca nesty

pawelbarca1993 Partyzant

0
23.02.2011 10:31    #3233
[quote=B.A.R.T.E.K]że tak sie wtrące jak sprawdzać ca i pa[/quote]
jedyne wyjscie to chyba edytor. moze jeszcze fmrte, ale nie uzywam tego, wiec nie chce cie w blad wprowadzic

[quote=B.A.R.T.E.K]szukam środkowego obrońce najelepiej włoch następca nesty[/quote]
podaj budzet, bo bez kwoty ciezko cos wiecej powiedziec. sakho, kjaer, albiol, kompany

[quote=LPiwosz]Renan jest spoko bdb.

1. Szukam piłkarzy pokroju tz. typu Bebe z Man.Utd, tylko inne pozycje.
2. Czy w FM jak wyszukuje zawodników i wyskakują 14-15 latkowie to oni są oryginalni? jak tak to jaki klub ma ich najwięcej i najlepszych.
3. Warto zamiast Luiza Adriano wstawić Lewego(Roberta) ? Mowa o Szachtarze, gram se nimi;] 2 sezon, wartość lewego 21mln zł;d[/quote]
zalezy, ktory masz sezon, ale jezeli conajmniej drugi to sa ta newgeni. z reszta, w niektorych krajach pojawiaja sie juz w pierwszym.
lewego ci polecam. w mojej borussi przez dwa sezony byl najlepszym strzelcem druzyny i mial blisko 20 goli w kazdym

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 23.02.2011 o godz. 10:33

"Seny, pit i collons!"

swimi Partyzant

0
23.02.2011 12:11    #3234
Szukam dobrego środkowego napastnika do Milanu, mam Ibrahimovica i Baloteliego. Ibra od 2 sezonów słabo mi gra więc chce go sprzedać i kupić kogoś na jego miejsce,kogo polecacie?

swimi Partyzant

0
23.02.2011 12:15    #3235
Bronzetti, Ranocchia,proponuje Jorgensena,młody utalentowany duńczyk

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

0
23.02.2011 12:53    #3236
[quote=swimi]Szukam dobrego środkowego napastnika do Milanu, mam Ibrahimovica i Baloteliego. Ibra od 2 sezonów słabo mi gra więc chce go sprzedać i kupić kogoś na jego miejsce,kogo polecacie?[/quote]

Robin van Persie, Edin Dzeko, Bendtner, Luiz Adriano, Giampaolo Pazzini, Carlos Tevez?
#TeamTyniec

B.A.R.T.E.K Partyzant

0
23.02.2011 13:23    #3237
lewy pomocnik do formacji 4-4-2 budżet do 15 choć może być troche wiecej

swimi Partyzant

0
23.02.2011 13:56    #3238

[quote2=Chod][quote=swimi]Szukam dobrego środkowego napastnika do Milanu, mam Ibrahimovica i Baloteliego. Ibra od 2 sezonów słabo mi gra więc chce go sprzedać i kupić kogoś na jego miejsce,kogo polecacie?[/quote]

Robin van Persie, Edin Dzeko, Bendtner, Luiz Adriano, Giampaolo Pazzini, Carlos Tevez?
[/quote2]
Pazziniego i Dzeko sprzatnela mi Chelsea,reszta mnie jakos nie przekonuje ale dzieki za propozycje,mam sezon 2013-2014 wiec tez oni mlodzi nie sa

swimi Partyzant

0
23.02.2011 13:59    #3239
[quote=B.A.R.T.E.K]lewy pomocnik do formacji 4-4-2 budżet do 15 choć może być troche wiecej[/quote]

Bashkim Kadrii, polecam u mnie w milanie jest zmiennikiem Robinho,ale zastępuje wysmienicie

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

0
23.02.2011 14:10    #3240
[quote2=pawelbarca1993][quote=samir92]Poszukuję lewego obrońcy do Realu Madryt. Fm 2011, wiek maks. 22 lata, bardzo duży potencjał- chodzi o zawodnika, którego można wychować na lepszego bądź równego poziomowi Sergio Ramosowi, miło by było żeby rozwijał się podobnie lub lepiej od Marcelo. Cena nie gra roli.[/quote]
ciezko znalesc mlodych zdolnych LO. do glowy przychodzi mi tylko santon. moze ewentualnie alaba albo diego renan, ale oni raczej takiego poziomu nie osiagna[/quote2]
[quote2=pawelbarca1993][quote=samir92]Poszukuję lewego obrońcy do Realu Madryt. Fm 2011, wiek maks. 22 lata, bardzo duży potencjał- chodzi o zawodnika, którego można wychować na lepszego bądź równego poziomowi Sergio Ramosowi, miło by było żeby rozwijał się podobnie lub lepiej od Marcelo. Cena nie gra roli.[/quote]
ciezko znalesc mlodych zdolnych LO. do glowy przychodzi mi tylko santon. moze ewentualnie alaba albo diego renan, ale oni raczej takiego poziomu nie osiagna[/quote2]

Santona mam i gra naprawdę dobrze, ale na prawej stronie. Co do Alaby, to nie sądzę żeby mógł on konkurować o miejsce w składzie z Marcelo nawet w dalekiej przyszłości. Renana sprawdzałem kilka razy przez scoutów, ale najlepsza nota jaką dostał od ŚWIETNEGO scouta to 3 gwiazdki w przyszłości przy 3,5 dla Marcelo, więc on raczej też nie wygryzie ze składu Brazylijczyka;/
Darkness... for me is where I shine

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.