Zawodnicy - szukam / kupię / wypożyczę, Sztab szkoleniowy - szukam

swimi Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
25.02.2011 08:21    #3281
[quote=B.A.R.T.E.K]oosbiście robinho jeden sezon u mnie miał dobry poźniej kijowo poszedł teraz na wyporzyczenie do juve jak widze nie wiele strzela oceny tez za dobre nie ma.
mnie nie zachwycał są o wiele lepsi grajkowie.
Np Robert Lewandowski. Gra u mnie w liverpoolu wiele meczy nie gra ale strzela dużo[/quote]
Bartek u mnie w Milanie Robinho co sezon bardzo dobrze gra,ustawiam go na lewym skrzydle i mnostwo ma asyst i bramki kolo 15 na sezon.Przewyzsza u mnie Ibrahimovica i Pato.Proponuje Balotelli

MUFCFAN Partyzant

0
25.02.2011 08:36    #3282
Szukam sensu gry w Polskiej lidze :) Może to być 1liga Polska lub ekstraklasa.
Najlepiej bez długów, całkiem całkiem stadion i jakieś przeciętne młode talenty.
Jeśli chodzi o Ekstraklase to jakis klub typowany do spadku lub cos poniżej10pozycji (typy przez media)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 25.02.2011 o godz. 08:37

jasiek77 Partyzant

0
25.02.2011 09:35    #3283
[quote=MUFCFAN]Szukam sensu gry w Polskiej lidze :) Może to być 1liga Polska lub ekstraklasa.
Najlepiej bez długów, całkiem całkiem stadion i jakieś przeciętne młode talenty.
Jeśli chodzi o Ekstraklase to jakis klub typowany do spadku lub cos poniżej10pozycji (typy przez media)[/quote]

Arka Gdynia, Pogoń Szczecin(w pierwszym sezonie awansowałem do ekstraklasy i zdobyłem PP) , Śląsk Wrocław, Cracovia, Flota

MUFCFAN Partyzant

0
25.02.2011 09:47    #3284
Kurde, przepraszam nie tu napisałem :(

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

0
25.02.2011 11:49    #3285
[quote=jakupalec]@metiu96-sprzedaj/nie kupuj Robinho[trudno wywnioskować czy dostałeś propozycję sprzedaży czy kupna] i staraj się pozyskać Hazarda o ile będzie Cię na niego stać. Jest młodszy i po stokroć lepszy ; ) wybaczcie monotematyczność, ale sam sprowadziłem go do Man City i osiągnął po pierwszym i drugim sezonie średnie w granicach 8,0. Polecam także Claudio[bodajże z Fluminense], środkowy napastnik, po roku statystyki strzelają w kosmos jak bramki strzelane przezeń.[/quote]

Na jakiej pozycji wystawiasz Hazarda? Bo szczerze mówiąc następcy Ronaldo, jak już pisałeś, to z niego nie będzie... Z Hazarda żaden skrzydłowy, to król środka pola. Ale moim zdaniem in PŚ i na OPŚ są od niego lepsi. PŚ- np. Canales albo Ramsey, OPŚ -Ganso, Wilshere, Oezil, Pastore, Jovetic.
Hazard to naprawdę wielki talent i warto go kupić, ale wydaje mi się, że bardziej się opłaca kupić zawodników wymienionych wyżej. Zwłaszcza, że Hazard jest drogi, a większość z tych grajków (no może oprócz Oezila i Ramseya) da się wyciągnąć za blisko 20 mln €.
Darkness... for me is where I shine

0
25.02.2011 11:55    #3286
[quote2=swimi][quote=B.A.R.T.E.K]oosbiście robinho jeden sezon u mnie miał dobry poźniej kijowo poszedł teraz na wyporzyczenie do juve jak widze nie wiele strzela oceny tez za dobre nie ma.
mnie nie zachwycał są o wiele lepsi grajkowie.
Np Robert Lewandowski. Gra u mnie w liverpoolu wiele meczy nie gra ale strzela dużo[/quote]
Bartek u mnie w Milanie Robinho co sezon bardzo dobrze gra,ustawiam go na lewym skrzydle i mnostwo ma asyst i bramki kolo 15 na sezon.Przewyzsza u mnie Ibrahimovica i Pato.Proponuje Balotelli
[/quote2]

Balotelli jest praktycznie nie do wyciągnięcia. Nominalna wartość blisko 30mln € i brak klauzuli odejścia. Gram Realem i właśnie złożyłem za niego ofertę 57 mln € w gotówce. Oczywiście Man City nawet nie chce słyszeć o negocjacjach;/

B.A.R.T.E.K Partyzant

0
25.02.2011 12:11    #3287
mi sie udało wyciagnąc baloteliego za 13 mln euro nie wiem jak w man city był w rezerwach sami mi go zaproponowali tak samo de jongiem było po wielkiej promocji tylko 6 mln

0
25.02.2011 12:33    #3288
[quote=B.A.R.T.E.K]mi sie udało wyciagnąc baloteliego za 13 mln euro nie wiem jak w man city był w rezerwach sami mi go zaproponowali tak samo de jongiem było po wielkiej promocji tylko 6 mln[/quote]

W którym sezonie?! Bo ja zaczynam drugi i Balotelli gra w City w pierwszym składzie, strzelił w poprzednim sezonie 16 bramek w meczach ligowych, a jego wartość wynosi 28 mln €. Scout mówi, że bez 60 mln € w gotówce nawet nie ma po co składać oferty... A bardzo mi zależy na Włochu, bo na prawej stronie stworzy z Santonem w moim Realu świetny duet.

B.A.R.T.E.K Partyzant

0
25.02.2011 13:37    #3289
aa po drugim sezonie miałem nikogo nie kupować ale zaoferowali mi go za 13 mln to wyporzyczyłem robinho i wziąłem baloteliego bardzo mi sie to opłaciło
nie mam pojecia dlaczego tam sie stało. Ogólnie to dużo jest wyprzedarzy w city baloteli de jong, richardsa moge mieć za darmo bo sie kontrakt skończył a tez w rezerwach przebywa.
a co do baloteliego teraz sprawdziłem nie bardzo sie sprawdzał w pierwszym sezonie na 8 meczy strzelił 2 bramki w drugim na 17 -3 ale grał cześciej na pomocy oceny I sezon 7.04 II 7.37

0
25.02.2011 14:21    #3290
Raczej marne szanse żeby mi go sprzedali za 13 mln, bo strzelił 16 goli na 26 meczów. Więc raczej nie powtórzy mi się taka sytuacja jak u Ciebie B.A.R.T.E.K, by spisywał się on tak słabo- 2 bramki na 8 meczy. Na pewno go do mnie nie puszczą tak tanio, a to tym, by mi go sami zaoferowali raczej nie mam nawet co marzyć.

P.S. Nie bierz Richardsa, nawet za darmo. U mnie w Premiership grał tak słabo, że Man City przesunęli go do rezerw, a i tam nie osiągnął oceny powyżej 7.00.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 25.02.2011 o godz. 14:22

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.