Zawodnicy - szukam / kupię / wypożyczę, Sztab szkoleniowy - szukam

jakupalec Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
25.02.2011 15:21    #2
[quote2=samir92][quote=jakupalec]@metiu96-sprzedaj/nie kupuj Robinho[trudno wywnioskować czy dostałeś propozycję sprzedaży czy kupna] i staraj się pozyskać Hazarda o ile będzie Cię na niego stać. Jest młodszy i po stokroć lepszy ; ) wybaczcie monotematyczność, ale sam sprowadziłem go do Man City i osiągnął po pierwszym i drugim sezonie średnie w granicach 8,0. Polecam także Claudio[bodajże z Fluminense], środkowy napastnik, po roku statystyki strzelają w kosmos jak bramki strzelane przezeń.[/quote]

Na jakiej pozycji wystawiasz Hazarda? Bo szczerze mówiąc następcy Ronaldo, jak już pisałeś, to z niego nie będzie... Z Hazarda żaden skrzydłowy, to król środka pola. Ale moim zdaniem in PŚ i na OPŚ są od niego lepsi. PŚ- np. Canales albo Ramsey, OPŚ -Ganso, Wilshere, Oezil, Pastore, Jovetic.
Hazard to naprawdę wielki talent i warto go kupić, ale wydaje mi się, że bardziej się opłaca kupić zawodników wymienionych wyżej. Zwłaszcza, że Hazard jest drogi, a większość z tych grajków (no może oprócz Oezila i Ramseya) da się wyciągnąć za blisko 20 mln €. [/quote2]

Hazard gra u mnie najczęściej na lewej stroniez opcją zejścia na środek albo jako OPŚ gdy Pastore ma gorszą formę co się w pierwszym sezonie nie zdarzało a teraz coraz częściej. Jesteś kibicem Realu więc ciężko Ci przyjąć do wiadomości, oczywiście bez żadnego ataku w Twoim kierunku ;) odnośnie Balotelliego-jako, że gram Man City mogę powiedzieć coś o nim. jego forma jest istnym interwałem, dwa mecze z rzędu strzela min. 1 bramkę i asystuje[jako prawy skrzydłowy albo prawy napastnik, rzadziej, bo na szpicy jest Tevez i Suarez], potem przychodzą kolejne mecze i notuje średnią poniżej 6,0 tracąc w debilny sposób piłki i strzelając po trybunach. Richards to w ogóle istna tragedia, u mnie nie mieści się nawet na ławce[podstawowym prawym obrońcą jest Gregory van der Wiel] a w meczach reprezentacyjnych, na które jest o dziwo powoływany, gra fantastycznie asystując i strzelając bramki nawet.

mati77729 Partyzant

0
25.02.2011 15:56    #3
Witam ; ) zacząłem grać Stade de Reims i nie mam nic gotówki.Potrzebuje zawodników na pozycje Ofensywnego Pomocnika oraz Napastnika.chodzi mi o to aby był z wolnego transferu. gram z patchem 11.2.0

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

0
25.02.2011 16:19    #4
Na napastnika możesz wziąć Sani Emmanuela. Młody, dostępny z darmo, z PA=180, przejdzie do Reims. Można go wychować na prawdziwą gwiazdę w ataku.
Darkness... for me is where I shine

B.A.R.T.E.K Partyzant

0
25.02.2011 17:31    #5

P.S. Nie bierz Richardsa, nawet za darmo. U mnie w Premiership grał tak słabo, że Man City przesunęli go do rezerw, a i tam nie osiągnął oceny powyżej 7.00.[/quote]

brac go nie zamierzałem obrone mam kompletna.
bardziej mnie interesuje środek bo gatusso ambro długo nie pociągną.
Szukam ciekawego włocha no śr pomocy chciałem gallope ale wypzedił mnie juventus

0
25.02.2011 17:46    #6
Szukam ciekawego włocha no śr pomocy chciałem gallope ale wypzedił mnie juventus

Może Andrea Ranocchia? Dosyć dobry, by grać w najlepszych klubach i wystarczająco młody, by się jeszcze rozwinąć.

B.A.R.T.E.K Partyzant

0
25.02.2011 17:46    #7
tzn chodziło mi o środek pomocy

swimi Partyzant

0
25.02.2011 18:05    #8
[quote=B.A.R.T.E.K]
P.S. Nie bierz Richardsa, nawet za darmo. U mnie w Premiership grał tak słabo, że Man City przesunęli go do rezerw, a i tam nie osiągnął oceny powyżej 7.00.[/quote]

Szukam ciekawego włocha no śr pomocy chciałem gallope ale wypzedił mnie juventus[/quote]
Bartek ja gram Milanem i proponuje Tobie Andrea Poli, dobry ŚP i DP, u mnie gra dobrze

0
25.02.2011 18:06    #9
Aaa, sorry. Tak jakoś post dotyczył Richardsa, że zakodowałem sobie, że w dalszej części chodzi o obrońcę:D
Na pomoc to może Montolivo, Marchisio, a z jeszcze młodszych polecam szczególnie Andera Poli. Możesz też spróbować Simone Verdi.

B.A.R.T.E.K Partyzant

0
25.02.2011 18:11    #10
Poli to gwiazdeczka jeszcze siedzi w sampdori ale to bardziej rozgrywajaćy pomocnik a takich mam juz 3 z czego pirlo dłługo nie pogra fossati słabo sie prezentuje na tle ganso wiec poliego wolałbym nie sciagać na ławke bardziej na wzór gatusso mi trzeba

a verdi u mnie smiga na skrzydle

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 25.02.2011 o godz. 18:18

swimi Partyzant

0
25.02.2011 18:20    #11
Maroune Fellaini ( chyba tak się pisze)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.