Zawodnicy - szukam / kupię / wypożyczę, Sztab szkoleniowy - szukam

machaj88 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
20.04.2011 14:27    #3741
Zastanawiałem się właśnie nad parą Elia + Eden ale jeszcze Lafitę obaczę. Piattiego widziałem w meczu ostatniej kolejki i też mi zaimponował ale nie wiem jak spisuje się w FM a nie chcę ryzykować. Dzięki tak czy inaczej :)

Koraz Partyzant

0
20.04.2011 14:28    #3742
Szukam talentów na pozycje:
-defensywny pomocnik (żeby dobrze spisywał się w roli cofniętego rozgrywającego - coś a'la Pirlo.)
-skrzydłowy ( nie zależnie od strony , aby dobrze spisywał się jako schodzący napastnik)
-typowy środkowy pomocnik - ktoś podobny do : Tiago czy Fletchera.

Gram Atletico , więc jeśli mam takowych w kadrze , to proszę o nazwiska :)

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

0
20.04.2011 14:40    #3743
[quote=Koraz]Szukam talentów na pozycje:
-defensywny pomocnik (żeby dobrze spisywał się w roli cofniętego rozgrywającego - coś a'la Pirlo.)
-skrzydłowy ( nie zależnie od strony , aby dobrze spisywał się jako schodzący napastnik)
-typowy środkowy pomocnik - ktoś podobny do : Tiago czy Fletchera.

Gram Atletico , więc jeśli mam takowych w kadrze , to proszę o nazwiska :) [/quote]
DM- Poli, M'Vila, Arturo Vidal
OP(PL)- Keko( jest u Ciebie, ale na wypożyczeniu, bodaj w Gironie), Neymar wymiata na skrzydle, Hazard, Douglas Costa, Simone Verdi, Lucas
PŚ- Hamsik, Jao Moutinho, Ramsey( po kontuzji jest tani), Gibbson, Mousa Sissoko, Paulo Hnerique, Miralem Pjanic

@Machaj88- nie myślałeś o Neymarze na skrzydle? U mnie spisuje się świetnie. Popatrz też na Verdiego, Kadleca i Ravela Morrisona( z Man Utd- po paru latach- kozak!)

@91adasko- Makengo jest lepszy obecnie, ale Bakumbu się ładniej rozwija. Jeśli chcesz mieć od razu lepszego grajka, to bierz Makengo. A jeśli chcesz poczekać to zdecydowanie Bakumbu (po paru sezonach szybkość, przyspieszenie, równowaga i zwinność oscylują koło 20).

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 20.04.2011 o godz. 14:45

Darkness... for me is where I shine

91adasko Partyzant

0
20.04.2011 14:40    #3744
Terence Makengo i Cedric Bakambu powiedz mi ktory lepszy jest bo potrzeba mi tylko jednego

machaj88 Młody aktywista

0
20.04.2011 14:43    #3745
Bakambu lepszy

Koraz Partyzant

0
20.04.2011 14:46    #3746
[quote=91adasko]Terence Makengo i Cedric Bakambu powiedz mi ktory lepszy jest bo potrzeba mi tylko jednego[/quote]

Wg. mnie Bakambu.

91adasko Partyzant

0
20.04.2011 14:53    #3747
wezme obydwu sprzedam kogos ze skladu i bedzie gites

Koraz Partyzant

0
20.04.2011 15:13    #3748
[quote=samir92]

OP(PL)- Keko( jest u Ciebie, ale na wypożyczeniu, bodaj w Gironie), Neymar wymiata na skrzydle, Hazard, Douglas Costa, Simone Verdi, Lucas
PŚ- Hamsik, Jao Moutinho, Ramsey( po kontuzji jest tani), Gibbson, Mousa Sissoko, Paulo Hnerique, Miralem Pjanic

[/quote]

Vidal odpada - za stary :D a w grze przeszedł do Kogutów. Więc niestety - nie wchodzi w gre. M'Vila , to raczej typowy defensywny pomocnik. Mi trzeba cofniętego rozgrywającego. Zostaje Poli - z tego co widze , to Sampdoria krzyczy ponad 30 mln szterlingów ;)

Tak. O Keko wiedziałem :) Zastanowie się nad Verdi'm. Albo Kadlec :D reszta mnie jakoś nie przekonuje.

Zastanowie się nad Ramsey'em. Znalazłem też ciekawego newgena. Mowisz od Darronie Gibsonie ? Zaciekawił mnie Pjanic, ale pewnie ktoś mi go zgarnie.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 20.04.2011 o godz. 15:14

91adasko Partyzant

0
20.04.2011 16:00    #3749
możesz wrzucić screeny Terence Makengo i Cedric Bakambu po paru sezonach

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

0
20.04.2011 16:02    #3750
[quote2=Koraz][quote=samir92]

[/quote]

Vidal odpada - za stary :D a w grze przeszedł do Kogutów. Więc niestety - nie wchodzi w gre. M'Vila , to raczej typowy defensywny pomocnik. Mi trzeba cofniętego rozgrywającego. Zostaje Poli - z tego co widze , to Sampdoria krzyczy ponad 30 mln szterlingów ;)

Tak. O Keko wiedziałem :) Zastanowie się nad Verdi'm. Albo Kadlec :D reszta mnie jakoś nie przekonuje.

Zastanowie się nad Ramsey'em. Znalazłem też ciekawego newgena. Mowisz od Darronie Gibsonie ? Zaciekawił mnie Pjanic, ale pewnie ktoś mi go zgarnie.

[/quote2]
Pjanić jest naprawdę świetny- po Ganso i Ramseyu to najlepszy młody PŚ/OPŚ w grze. Naprawdę warto go sprowadzić. Tylko nie wiem czy Cię będzie na niego stać...
Na DM spróbuj jeszcze Casemiro, Veloso, Necipa Uysala, Namplysa Mendy'ego albo Rodwella.
Darkness... for me is where I shine

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.