[quote=GrzegorzK]Poszukuję dobrego gracza na pozycję Lewego Pomocnika (ofensywnego) za cene max. 14mln euro do klubu ACF Fiorentina - Vargas odszedł przed sezonem i chciałbym go zastąpić równie dobrą osobą niestety Cerci nie pasuje do mojego stylu gry)[/quote]
mario gotze, adam johnson, jefferson farfan, willian, gervinho, marko marin, fabio coentrao
[quote=bartek048]Szukam środkowego obrońcy do BVB, który mógłby zastąpić Subotica, który z kolei chce odejść a ja chcę go sprzedać. Budżet to powiedzmy max 15 mln ojro, bo tyle mi dają za Subotica. Chcę aby był młodszy lub w tym samym wieku co Subotić. Połowa drugiego sezonu, Fm 11.03 update chyba najnowszy.[/quote]
phil jones, cristian zapata, dejan lovren, mamadou sakho, gary cahill
mario gotze, adam johnson, jefferson farfan, willian, gervinho, marko marin, fabio coentrao
[quote=bartek048]Szukam środkowego obrońcy do BVB, który mógłby zastąpić Subotica, który z kolei chce odejść a ja chcę go sprzedać. Budżet to powiedzmy max 15 mln ojro, bo tyle mi dają za Subotica. Chcę aby był młodszy lub w tym samym wieku co Subotić. Połowa drugiego sezonu, Fm 11.03 update chyba najnowszy.[/quote]
phil jones, cristian zapata, dejan lovren, mamadou sakho, gary cahill
// Edytowano 2 razy, ostatni raz 08.08.2011 o godz. 21:17
Najnowsze posty