[quote2=Sebastiano93][quote=witja]Panowie, zaczynam nową kariere w Newcastle. Fm 11 łatka 11.3.
Potrzebuje szybkiego i bramkostrzelnego napastnika (kadlec,benitez,vossen- ich znam już miałem) dobrych skrzydłowych(coś na styl M.E.Schelotto- mój ulubieniec) środkowego pomocnika (wysunięty rozgrywający) młodego taniego lewego obrońce który za 2-3 sezony wygryzie ze składu J.Enrique, oraz młodego dobrego środkowego obrońce.
Na te wszystkie wzmocnienia mam około 15 mln funtów, moge mieć jakieś 22 ale to juz maxymalnie.
Z góry dźięki za odpowiedź[/quote]
Napastnik: Nolan Roux, Rafael Sobis,
Skrzydła: Anas Sharbini, Karim Ait Fana, Martin Zeman
Środek: Milan Badelj, Kriwiec
LewaO: Atila Turan
ŚrodekO: Dede(Vasco), Wilson(L'pool)[/quote2]
chyba a wręcz napewno skorzystam z usług Roux'a i Turan'a.
A zapomniałem jeszcze dodać, ze potrzebny by był śr pomocnik od brudnej roboty potrafiący bronić i atakować może być młody jeszcze nie rozwinięty, mam bartona i tiote jak narazie
Potrzebuje szybkiego i bramkostrzelnego napastnika (kadlec,benitez,vossen- ich znam już miałem) dobrych skrzydłowych(coś na styl M.E.Schelotto- mój ulubieniec) środkowego pomocnika (wysunięty rozgrywający) młodego taniego lewego obrońce który za 2-3 sezony wygryzie ze składu J.Enrique, oraz młodego dobrego środkowego obrońce.
Na te wszystkie wzmocnienia mam około 15 mln funtów, moge mieć jakieś 22 ale to juz maxymalnie.
Z góry dźięki za odpowiedź[/quote]
Napastnik: Nolan Roux, Rafael Sobis,
Skrzydła: Anas Sharbini, Karim Ait Fana, Martin Zeman
Środek: Milan Badelj, Kriwiec
LewaO: Atila Turan
ŚrodekO: Dede(Vasco), Wilson(L'pool)[/quote2]
chyba a wręcz napewno skorzystam z usług Roux'a i Turan'a.
A zapomniałem jeszcze dodać, ze potrzebny by był śr pomocnik od brudnej roboty potrafiący bronić i atakować może być młody jeszcze nie rozwinięty, mam bartona i tiote jak narazie
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 18.08.2011 o godz. 15:35
Najnowsze posty