Zawodnicy - szukam / kupię / wypożyczę, Sztab szkoleniowy - szukam

M1513K Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.08.2011 18:36    #5191
[quote2=PanMagik][quote=mariaczi123]Jeszcze raz, Newcastle I sezon łatka 11.3
proszę o prawego obrońce i ofensywnego pomocnika też prawego
w miarę tanich do 1 mln funtów[/quote]

Możesz mi powiedzieć na co wydałeś ponad 30 mln funtów?

Prawy pomocnik to kup sobie Kupisza, pewno ci na początek wystarczy.[/quote2]

To pytanie również mnie nurtuje. Podejrzewam, że bramkarza. Ciekawe za kogo dał ponad 20 mln Ł. Żeby nie było off topu. Szukam skrzydłowych do Novary. Na Revolution`s update, tym na 18 sierpnia. Cena jak najmniejsza.

Kwa_Kwa_2415 Partyzant

0
22.08.2011 20:21    #5192
Po bezskutecznych poszukiwaniach jestem zmuszony poprosić was o pomoc. ;)
Poszukuję napastnika do Juventusu, który spróbował by chociaż zastąpić Del Piero.
4 sezon, do wydania na niego maksymalnie 25 mln euro. Może być spoza UE.
Odpadają następujący piłkarze: Babacar, Kadlec, Lacina Traore, Giuseppe Rossi, Gignac, Aguero, Nolan Roux oraz Lukaku - tego ostatniego już mam.
Serce w bieli, krew w czerni, na zawsze Juve wierni!

matti000170 Partyzant

0
22.08.2011 20:48    #5193
[quote=Kwa_Kwa_2415]Po bezskutecznych poszukiwaniach jestem zmuszony poprosić was o pomoc. ;)
Poszukuję napastnika do Juventusu, który spróbował by chociaż zastąpić Del Piero.
Odpadają następujący piłkarze: Babacar, Kadlec, Lacina Traore, Giuseppe Rossi, Gignac, Aguero, Nolan Roux oraz Lukaku - tego ostatniego już mam.[/quote]
Yaya Sanogo, Paco Alcacer, Erick Torres, Seydou Doumbia, Kevin Gameiro, może jeszcze Bojan, chociaż nie wiem czy za 25mln € go wyciągniesz.

Kwa_Kwa_2415 Partyzant

0
22.08.2011 22:05    #5194
Spróbuję wybrać między Sanogo a Gameiro. Bojan mnie jakoś nie przekonuje. Dzięki.
Serce w bieli, krew w czerni, na zawsze Juve wierni!

mariaczi123 Partyzant

0
22.08.2011 23:59    #5195
[quote3=M1513K][quote2=PanMagik][quote=mariaczi123]Jeszcze raz, Newcastle I sezon łatka 11.3
proszę o prawego obrońce i ofensywnego pomocnika też prawego
w miarę tanich do 1 mln funtów[/quote]

Możesz mi powiedzieć na co wydałeś ponad 30 mln funtów?

Prawy pomocnik to kup sobie Kupisza, pewno ci na początek wystarczy.[/quote2]

przepiłem :P

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 23.08.2011 o godz. 00:00

Zymon Partyzant

0
23.08.2011 01:56    #5196
Środkowy obrońca i srodkowy(defensywny pomocnik) FM2008 Update winter fix, na transfery 3 mln euro....myślę nad naszym Mariuszem Lewandowskim i Łukaszem Szukałą....aha 2 sezon Polonia Warszawa
był - będzie - jest zawsze IKS!

klemi Partyzant

0
23.08.2011 09:43    #5197
[quote=Kwa_Kwa_2415]Po bezskutecznych poszukiwaniach jestem zmuszony poprosić was o pomoc. ;)
Odpadają następujący piłkarze: Babacar, Kadlec, Lacina Traore, Giuseppe Rossi, Gignac, Aguero, Nolan Roux oraz Lukaku - tego ostatniego już mam.[/quote]
Polecam Seyodu Doumbie u mnie w Rennes jako lis pola karnego i jedyny napastnik w sezonie 2012/2013 (wtedy zwycieswo w lm) strzelil 21 bramek w 27 meczach obecnie mam styczen 2014 i jak na razie w 23 meczecach z tego w 4 wszedl z lawki zdobyl 24 bramki i zaliczyl 7 asyst

pawelbarca1993 Partyzant

0
23.08.2011 10:13    #5198
lucas barrios, iker muniain, o ile sie rozwinal, neymar, cavani, van persie, gomis
"Seny, pit i collons!"

Dreamer Partyzant

0
23.08.2011 10:58    #5199
Szukam napastnika i lewego obrońcy do Tottenhamu. Mam 18 mln do wykorzystania na oba transfery mimo tego, że drugi raz z rzędu byłem drugi w lidze. Bassong się nie sprawdził i sprzedałem go już po pierwszym sezonie natomiast Ekotto nie radzi sobie w meczach z tymi najlepszymi. Co do napastnika to sprawdzałem już Babacara i Lukaku. Pierwszy mimo zainteresowania Realu Madryt w obecnym okienku gra po prostu koszmarnie. Czy to z jakimś beniaminkiem czy średniakiem angielskim gra koszmarnie! Nie miał ani jednej noty powyżej 7. Co do Lukaku to z niego jeszcze coś będzie. Mam jeszcze Defoe ale on też nie zachwyca. 16 bramek w lidze to zdecydowanie słaby wynik. Może to wina gry bo sytuacji ma całkiem sporo ale nie potrafi ich wykorzystać. Jak łatwo można wydedukować mam obecnie 3 sezon. Jak sprawdza się Neymar i Balotelli?

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 23.08.2011 o godz. 11:13

Maciejjol Partyzant

0
23.08.2011 12:18    #5200
[quote=Dreamer]Szukam napastnika i lewego obrońcy do Tottenhamu. Mam 18 mln do wykorzystania na oba transfery mimo tego, że drugi raz z rzędu byłem drugi w lidze. Bassong się nie sprawdził i sprzedałem go już po pierwszym sezonie natomiast Ekotto nie radzi sobie w meczach z tymi najlepszymi. Co do napastnika to sprawdzałem już Babacara i Lukaku. Pierwszy mimo zainteresowania Realu Madryt w obecnym okienku gra po prostu koszmarnie. Czy to z jakimś beniaminkiem czy średniakiem angielskim gra koszmarnie! Nie miał ani jednej noty powyżej 7. Co do Lukaku to z niego jeszcze coś będzie. Mam jeszcze Defoe ale on też nie zachwyca. 16 bramek w lidze to zdecydowanie słaby wynik. Może to wina gry bo sytuacji ma całkiem sporo ale nie potrafi ich wykorzystać. Jak łatwo można wydedukować mam obecnie 3 sezon. Jak sprawdza się Neymar i Balotelli?[/quote]
Christian Benitez . Kiedy gralem Tottenhamem strzelal mase bramek kupilem go za 3 mln a sprzedalem za 14 wiec polecam. A co do lewego obroncy ... moze Aly Cissokho lub M'Bengue

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.