Witam,
może zacznę od opisu mojej taktyki.
4-3-1-2 krótkie podania, wolne tępo wąska gra, szukanie gry, krycie 1-1 agresywny pressing dośrodkowania i swoboda pozycyjna domyślnie;
płynna filozofia gry przy ofensywnej strategii, pułapki ofsajdowe przy mocno wysuniętej obronie podania środkiem.
Zespół Fiorentina, którym wygrałem serie A i LM, także reputacja lekko podskoczyła FM11.3, 3 sezon za pasem i Winter update chyba bo dosyć dawno sezon zacząłem.
Poszukuję zawodników na pozycje:
- ŚP który ma zadania defensywne / czasem odbierający piłkę
- ŚP prawy, rola wsparcia / długodystansowiec
znalazłem kilku kandydatów, z czego żadnego z nich nie miałem okazji nigdy prowadzić, więc nie wiem jak się prezentują i jak pasowałaby im moja taktyka: Yann M'Villa, Tiago Motta, Arturo Vidal, Nigel de Jong, Jack Rodwell, James McArthur
jako ten defensywny to wydaje mi sie ktoś z pierwszych 4 i byłby on stałym bywalcem pierwszej 11, wspierający pomocnik miałby wprowadzić rywalizację z Sissoko
kogo polecacie?? a może jeszcze ktoś inny?
- bramkarz
Akinfeev czy Radler, wydaje mi się, że ten 1wszy
-środkowy obrońca do pary z Humellsem
Salvatore Bocchetti czy Simon Kjer tutaj chyba też 1 będzie lepszą opcją
może zacznę od opisu mojej taktyki.
4-3-1-2 krótkie podania, wolne tępo wąska gra, szukanie gry, krycie 1-1 agresywny pressing dośrodkowania i swoboda pozycyjna domyślnie;
płynna filozofia gry przy ofensywnej strategii, pułapki ofsajdowe przy mocno wysuniętej obronie podania środkiem.
Zespół Fiorentina, którym wygrałem serie A i LM, także reputacja lekko podskoczyła FM11.3, 3 sezon za pasem i Winter update chyba bo dosyć dawno sezon zacząłem.
Poszukuję zawodników na pozycje:
- ŚP który ma zadania defensywne / czasem odbierający piłkę
- ŚP prawy, rola wsparcia / długodystansowiec
znalazłem kilku kandydatów, z czego żadnego z nich nie miałem okazji nigdy prowadzić, więc nie wiem jak się prezentują i jak pasowałaby im moja taktyka: Yann M'Villa, Tiago Motta, Arturo Vidal, Nigel de Jong, Jack Rodwell, James McArthur
jako ten defensywny to wydaje mi sie ktoś z pierwszych 4 i byłby on stałym bywalcem pierwszej 11, wspierający pomocnik miałby wprowadzić rywalizację z Sissoko
- bramkarz
Akinfeev czy Radler, wydaje mi się, że ten 1wszy
-środkowy obrońca do pary z Humellsem
Salvatore Bocchetti czy Simon Kjer tutaj chyba też 1 będzie lepszą opcją
// Edytowano 3 razy, ostatni raz 05.09.2011 o godz. 18:59
Najnowsze posty