Zawodnicy - szukam / kupię / wypożyczę, Sztab szkoleniowy - szukam

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
0
14.09.2011 16:29    #2
[quote=sobies]Napastnik którego szukam musi mieć wysoką grę głową, ponieważ cała praktycznie taktyka oparta jest na wrzutkach ofensywnych pomocników podania prostopadłe, dlatego też przyspieszenie i szybkość będzie kluczowa.

Wiem, że będzie ciężko coś polecić, bo piłkarze już w większości pozmieniali kluby, ale chętnie poczekam na inne propozycje.[/quote]

Może Louis Saha? Nie wiem, który masz sezon, może już być staruszkiem, ale nawet jako "stan przejściowy" do kolejnego sezonu mógłby się przydać.

Sebastiano93 Partyzant

Grupa: Użytkownik
0
14.09.2011 16:56    #3
a jeśli nie masz kasy, wejdź w listę transferową i spróbuj pościągać graczy z ceną wyjściową 0, u mnie często są tak dostępni gracze, którzy nie łapią się np w ManC, chociażby taki Alderweireld :)) ja teraz gram 4 sezon Atalantą i za darmo mogę "dostać" V.Kompany, F.Delpha czy A.Traore:))

a jeśli ta opcja nie wchodzi w grę, polecam Vaclava Kadleca:)

sobies Partyzant

0
14.09.2011 19:20    #4
@Juve26: Giovinco chyba nie spisuje się tak dobrze w mojej grze, i ma bardzo słabe atrybuty (grający u mnie od 2 sezonów Jacek Kiełb ma od niego dużo lepsze podania, grę głową, i drybling, nie wspominając o innych atrybutach)

@Grzechoo: Luis Saha ma obecnie 33 lata i ma zamiar zakończyć za rok karierę w Evertonie.

@Sebastiano93: Tu najzabawniejsza sytuacja, ponieważ Bayern zgodził się na rozmowy o kontrakcie Kadleca, ale ten się wycofuje z automatu, nawet próbowałem kilka razy załadować save’a czy może gra się „rozmyśli” ale nic z tego.

Podsumowując: Dzięki za odzew, ale chyba sam coś wyszperam w swoim poletku. Jeszcze przejrzę dokładnie zawodników którym za miesiąc kończy się kontrakt. Może jakaś perełka się znajdzie.

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
0
14.09.2011 19:42    #5
Sobies, sam grałem Sheff, więc może trochę Ci pomogę.
Na bok obrony zobacz Kevina Theophile'a-Catherine'a, ewentualnie Nathaniel Clyne. Do środka całkiem rozsądnym przyjacielem Beevers'a (powiedz, że go nie sprzedałeś!) będzie Steven Caulker z Tottenhamu (powinien być dostępny do wypożyczenia, a może nawet i wystawiony na listę).
Dalej, może na środek pomocy Tomas Horava lub Tom Cairney? Na skrzydło Cleverley? Na ataku James Vaughan, powinien być w Norwich, a jakoś pilnowany specjalnie nie będzie. Mam nadzieję, że coś sobie wybierzesz, powodzenia!
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

jesionek06 Partyzant

0
14.09.2011 21:00    #6
Witam! Zacząłem karierę w Atletico Roma w Serie C1. Moja prośba brzmi, abyście podawali zawodników, którzy zechcieliby grać w mojej drużynie. Oczywiście interesują mnie zawodnicy z wolnego transferu. pozdrawiam, z góry dziękuję za odpowiedź

Juve26 Partyzant

0
15.09.2011 07:17    #7
Mówimy o tym samym Giovinco z Juve?U mnie w Juve gra kapitalnie.W drugim sezonie odszedł ode mnie Pepe i musiałem kupić lewego pomocnika.Patrzę a w drugim składzie jakiś Giovinho.Myślę sobie dam mu szansę.Decyzja była trafiona.Gra kapitalnie,świetnie strzela z dystansu,świetnie asystuje.Oczywiście mam go w innym klubie niż Ty co trochę zmienia postać rzeczy.Drybling ma u mnie 18,podania 15.Mało?Gra głową faktycznie bieda ale to jest skrzydłowy.Do tego często schodzi do środka.93 bramki i 187 asyst przez 7 zezonów w 327 spotkaniach.To mało?Nie mówiac ile razy był wybierany graczem klubu.Teoretycznie z lepszymi parametrami Krasic mój prawy skrzydłowy ma tych asyst przez 8 sezonów 122i i 132 bramek w 403 spotkaniach.Jeden sezon więcej bo Giovinho był na wypożyczeniu w Parmie a i tak asyst ma o wiele mniej.

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 15.09.2011 o godz. 07:23

Juve26 Partyzant

0
15.09.2011 07:17    #8
.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 15.09.2011 o godz. 07:18

Mroku Partyzant

0
15.09.2011 15:58    #9
Witam, mam prośbę o pomoc przy doborze odpowiedniego śp do mojego manchesteru united, gram system 4-2-3-1, pewniakiem jest Arturo Vidal, natomiast nie jestem zadowolony ani Carricka ani Andersona, Fletcher gra nieźle ale to taki typowy pracuś, a ja szukam zawodnika który i uderzy z dystansu i pośle fajną piłkę do Rooneya czy skrzydłowych.
Będzie to drugi sezon na patchu 11.3 uaktualnienie v 0.7.
Myślałem nad Modriciem ale może macie jakieś inne ciekawe typy.
Druga sprawa to środkowy obrońca, Ferdinand robi się tylko starszy, a Jones i Smalling to nie ta klasa piłkarza na wyjściową 11 póki co, więc mam dwa typy albo Hummels albo Chiellini.
Trzeci i ostatni problem to wymiana Berbatova na jakiegoś innego napastnika który skutecznie wspierałby rooneya. Co myślicie o Aguero, kóry u mnie jest jeszcze w atletico, jest warty 40 baniek? A może polecacie kogoś wyższego, który umiałby powalczyć w powietrzu, Cavani albo Falcao?
Z góry dzięki za pomoc

Maciejjol Partyzant

0
15.09.2011 16:17    #10
Witam ! Wlasnie obronilem tytul mistrza Anglii Tottenhamem, ale kompletnie zawiodla mnie lewa strona defensywy, musialem tam grac Balem, ktory rowniez nie pokazal nic szczegonego na obronie. Wiec poszukuje naprawde klasowego lewego obronce najlepiej mlodego. Sezon 2012-2013 wersja 11.3 cena do 30 mln.

Czekam na ciekawe pomysly :)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 15.09.2011 o godz. 16:26

yankes750 Partyzant

0
15.09.2011 16:44    #11
@Mroku - do środka pola może Jovetic, Montolivo, Ganso (oprócz nich z takim budżetem możesz znaleźć mnóstwo dobrych piłkarzy)
Co do środkowego obrońcy, to polecam Chielliniego, aczkolwiek nie wiem co złego widzisz w Jonesie (jak dla mnie bardzo dobry grajek),
Jeśli zdołasz wyciągnąć Aguero, to bierz go w ciemno, gdyż jest świetny i z pewnością będzie dla ciebie bardzo pożyteczny,. Jeśli nie to postaraj się o Cavaniego, bądź Lukaku. Możesz na ławkę sprowadzić Doumbię, gdyż kiedy ja grałem w Chelsea to strzelał bardzo często właśnie jako rezerwowy.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.