Zawodnicy - szukam / kupię / wypożyczę, Sztab szkoleniowy - szukam

LucasLFC Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.11.2011 21:14    #5521
[quote=Jacko]Dysponuje ktoś może listą zawodników z PA -10?[/quote]

Wyłącznie Ramsey; d

Blueniebieski Partyzant

0
07.11.2011 04:17    #5522
Witam szukam ŚO ŚP jak starczy to N (chodzi mi o dosyc mlodych zawodnikow do 25 lat) do Zawiszy Bydgoszcz którym właśnie awansowałem do ekstraklasy. 2 sezon ~550 tys E na transfery. Z wolnych transferów do polskich klubów polecam; ŚO Rafael (Brazlia, bardzo dobrze się go trenuje) , LO Issouf Campoare (Burkina Faso), N Igor Pavlovic (Serbia)

// Edytowano 5 razy, ostatni raz 10.11.2011 o godz. 16:23

Placente Partyzant

0
07.11.2011 14:43    #5523
Szukam środkowego obrońcę który z miejsca zastąpi Mathijsen`a, ma być typowym, tradycyjnym obrońcą, najlepiej Hiszpan. Również szukam środkowego pomocnika, grającego ` do przodu `, który poradziłby sobie jako wysunięty lub cofnięty rozgrywający, ktoś a'la Guarin. Guarin odpada. Najlepiej Hiszpan;) Malaga, początek trzeciego sezonu, obaj do 15 mln Ł.

hapek Partyzant

0
07.11.2011 16:00    #5524
[quote=exeter_city]Szukam skrzydłowego który zastąpiłby Naniego, czyli dobry drybling , technika, i dośrodkowanie.

oraz uniwersalnego bocznego obrońcę czyli lewego i prawego zarazem. [/quote]
[quote=exeter_city]Szukam skrzydłowego który zastąpiłby Naniego, czyli dobry drybling , technika, i dośrodkowanie.

oraz uniwersalnego bocznego obrońcę czyli lewego i prawego zarazem. [/quote]

na skrzydlo polecam gotze albo hazarda a na obrone to arbeloa

hapek Partyzant

0
07.11.2011 16:03    #5525
[quote=Placente]Szukam środkowego obrońcę który z miejsca zastąpi Mathijsen`a, ma być typowym, tradycyjnym obrońcą, najlepiej Hiszpan. Również szukam środkowego pomocnika, grającego ` do przodu `, który poradziłby sobie jako wysunięty lub cofnięty rozgrywający, ktoś a'la Guarin. Guarin odpada. Najlepiej Hiszpan;) Malaga, początek trzeciego sezonu, obaj do 15 mln Ł. [/quote]

obrona to albiol a na pomoc to mozdzenia bym polecal chlopak dobrze sie rozwija

Placente Partyzant

0
07.11.2011 16:24    #5526
[quote2=hapek][quote=Placente]Szukam środkowego obrońcę który z miejsca zastąpi Mathijsen`a, ma być typowym, tradycyjnym obrońcą, najlepiej Hiszpan. Również szukam środkowego pomocnika, grającego ` do przodu `, który poradziłby sobie jako wysunięty lub cofnięty rozgrywający, ktoś a'la Guarin. Guarin odpada. Najlepiej Hiszpan;) Malaga, początek trzeciego sezonu, obaj do 15 mln Ł. [/quote]

obrona to albiol a na pomoc to mozdzenia bym polecal chlopak dobrze sie rozwija[/quote2]

Mam aspiracje grać o mistrza, Możdżeń to mi może Atletico Malagueno wzmocnić. Proszę o poważne odpowiedzi ;)

Lukkas10 Partyzant

0
07.11.2011 16:49    #5527
Elooo!
Poszukuję dwóch zawodników do mojego Lecha (początek 2-ego sezonu, FM 2012). Pozycje jakie muszę obsadzić to: środkowy pomocnik (za Krivetsa - poszedł do Werderu) i środkowy ofensywny pomocnik (za Stilicia - skubany do HSV odchodzi). Kwota jaką mogę przeznaczyć na obu to max. 10 M€ (aczkolwiek nie chciałbym wydawać takiej kasy :P )

PS. Miło by było, aby jeden z nich był zawodnikiem, który podniósłby mi frekwencję XD jednym słowem zawodnik musiałby być "gwiazdą".
Jednakże chciałbym zaznaczyć, że jeden z nich musiałby być prawonożny i umiałby bardzo dobrze wykonywać rzuty wolne! (zależy mi na tym :D)

Pozdro!!!
JEŚLI ZNUDZIŁY CI SIĘ STROJE TWOJEJ DRUŻYNY W FMie, TO ZAPRASZAM TUTAJ!
http:(...)013.html

wzór na zamówienie znajdziesz tutaj:
http:(...)770.html

wierzbba Partyzant

0
07.11.2011 17:08    #5528
Placente, co byś w takim razie powiedział na Gundogana z Borussi, czy młodego Dos Santosa z Barcelony. Żaden nie jest Hiszpanem, ale sądze że są to zawodnicy godni rekomendacji.

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 07.11.2011 o godz. 17:16

Placente Partyzant

0
07.11.2011 17:48    #5529
[quote=wierzbba]Placente, co byś w takim razie powiedział na Gundogana z Borussi, czy młodego Dos Santosa z Barcelony. Żaden nie jest Hiszpanem, ale sądze że są to zawodnicy godni rekomendacji.[/quote]

Gundogan byłby idealny, ale niestety będzie pauzował pół roku. A to o pół roku za dużo ;) Dos Santos, niestety nie pasuje. Zastanawiam się nad Parejo, Anderem, Martinem - a niech stracę :) - i Borja Valerem.

wierzbba Partyzant

0
07.11.2011 18:04    #5530
Szczerze mówiąc z tej trójki jeśli masz Borje do wyciągnięcia za taki hajs to nawet bym sie nie zastanawial ;).

Teraz z kolei prośba z mojej strony panowie, mianowicie potrzebuje prawego i lewego obrońce do Borussi Dortmund. Cena w granicach rozsadku (sądze ze 10 mln euro na każdego z nich styknie). Najlepiej gdyby byli to zawodnicy młodzi, aczkolwiek troszkę juz ograni.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.