liga mistrzów

petek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
14.07.2005, 21:37    Pytanie
czemu grajac wisełką w lidze i puchzrze polski prawie kazdy mecz wygrywam po 5-6 do zera a w lidze mistrzów i w pucgarze UEFA nie umiem wygrac z klubami typu Borussi Dortmund nie mówiąc już o klubach typu Juventusu czy Realu choćby 1:0? jestem poczatkujacy swoja przygode z manago zaczalem dopiero od FM2005 wiec nie wiem z czym mam problem. Moze mam za słabe reżimy treningowe? a moze to cos zupelnie inego? prosze o pomoc ziomki!!!!

Alvaro Partyzant

0
14.07.2005 22:48    #1
swoją drogą na jakim kontynęcie grają ten "pucgar UEFA"? i czy to są rozgrywki w myciu garów no bo wkońcu puc-gar

bialy_1 Partyzant

0
15.07.2005 01:01    #2
Witam! Zgadzam sie z "jakubkwa" to na pewno jest zależne od tego z jakim zespoloem grasz, choc sa jeszcze inne czynniki wplywajace na to!
Po 1. Wlasnie ta wymieniona wyzej roznica w "klasie" klubów, no bo przeciez nie mozna porownac GKS-u (bez obrazy - wszystkich urazonych przepraszam) do realu madryt.
Po 2. Wydaje mi sie, ze bez zmiany taktyki na takie zespoly tez niekozystnie wplywa, nie radzilbym grac ofensywnie jesli jestes menago zespolu pokroju pogoni czy zaglebia :P (tutaj rowniez, nie obrazac sie :))
Po 3. Zazwyczaj 1 sezon nie jest zbyt udany, tym bardziej dla poczatkujacych "trenerow"
Po 4. Trening tez moze wplywac na to jakie zawodnicy osiagaja wyniki
Po5. i ost. MORALE... sa wazne, mimo ze wygrywasz w lidze, choc nie sadze ze sa to wyniki po 6:0 a z borusia np. dostajesz 3:0 - to nie koniecznie te morale beda wystarczajaco wplywac na dobry wynik w LM,

Jesli cos sie nie bedzie podobac, czy jakies watpliwosci do tego co napisalem czekam na komentarz :) hehe... pozdro petek :)

petek Partyzant

0
15.07.2005 09:37    #3
ale mam sezon 2007/2008 i jak dotad najdalej w pucharze uefa doszedlem do cwiercfinalu pokonujac miedzy innymi glasgow rangers a w lidze mistrzów jeszcze nigdy z grupy nie wyszlem! teraz mialem ciekawa grupe:bayern,paris st.g.,juventus i wyniki mialem takie:z juve 0:4 i 0:5,z paris 1:2 1:2 i z bayernem 0:4 i 1:3. teraz znowu mam maly problem:caly czas gralem na tych rezimach treningowych które byly od poczatku ustawione w grze potem pokombinowalem sam tak ze moje rezimy na tych paseczkach wygladaly dosc dobrze (np.w rezimie dla napastnikow cechy ofensywne byly bardzo duze a u obronców cechy def. byly duze) nie wiem dlaczego ale wiekszosc atrybutow moim zawodnikom spadala zamiast wzrastac.podczas tych treningów gralem 2 mecze-jeden w pucharze polski (rewanz cwiercfinalu z legia wygranego na wyjezdzie 4:1) a drugi w lidze z odra (w poprzedniej rundzie wygralem 6:0) i oba niespodziewanie przegralem po 2:0 :( bialy_1 albo ktos inny-pomozcie!!

bialy_1 Partyzant

0
15.07.2005 15:26    #4
Jesli chodzi o rezimy treningowe... napisz mi mejla i podpisz sie petek, to wysle Ci obecnie najlepsze treningi... taktyki itp. :) Zobaczysz ze sie uda! :) cos wymyslimy... nie ma rzeczy niemozliwych!

parachutes Młody aktywista

0
15.07.2005 17:24    #5
jak doszedles Wisla do cwiercfinalu UEFA pokonujac miedzy innymi glascow rangers to chyba nie masz sie co martwic, idzie Ci nienajgorzej.. P: popatrz jak Wisla sobie radzi ostatnio w Pucharze UEFA i Lidze Mistrzow i nie narzekaj! a jesli chodzi o rezimy treningowe to poczytaj poradnik bobiego http://cmrev(...);co=2136 albo sciagnij gotowe, artur1300 czy jakos tak sie nazywa najpopularniejszy (chyba)..
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

petek Partyzant

0
17.07.2005 11:22    #6
własnie na podstawie tego poradnika zrobilem nowe rezimy i bylo jak bylo O_o

parachutes Młody aktywista

0
17.07.2005 12:30    #7
to sciagnij artura1300 chlopie(i zastap nim obecne treningi), mi wiekszosc pilkarzy poprawila swoje umiejetnosci. Pozatrudniaj duzo trenerow, i to takich przyzwoitych.
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

petek Partyzant

0
18.07.2005 20:47    #8
dzięx parachutes ale daj mi linka na tego artura1300 plis!!!

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution