[quote2=sirbobek][quote=parachutes]Nie to co napisales nie jest po polsku myslisz duze litery z malymi nie potrafisz stosowac interpunkcji nie masz pojecia o budowie zdanie itd wychodzi z tego belkot w pierwszym poscie ci odpowiedzialem mozesz jeszcze sprawdzic czy to nie jest kwestia tego ze jeden mecz jest w pucharze polski a drugi w lidze
Nie, to co napisałeś nie jest po polsku. Mylisz duże litery z małymi, nie potrafisz stosować interpunkcji, nie masz pojęcia o budowie zdania itd. Wychodzi z tego bełkot. W pierwszym poście Ci odpowiedziałem. Możesz jeszcze sprawdzić, czy to nie jest kwestia tego, że jeden mecz jest w Pucharze Polski, a drugi w lidze.
Widzisz różnice?[/quote]
Poprawiłem!
Sam zawsze zwracam uwagę na poprawność języka polskiego. Tym razem po prostu się zdenerwowałem i przeleciałem klawiaturę z wielką finezją i małą roztropnością. Tyle tytułem wstępu. Ja w CM/FM gram ok. 5lat(wiem, nie jest to dużo w porównaniu z niektórymi), więc spodziewasz się już pewnie. że sprawdziłem czy to liga czy to puchar. Niestety oba liga. Nie powiem, że nie jest to denerwujące bo jest. Najbardziej mnie poirytowały te kontuzje. bo powypożyczałem graczy, a tu wszyscy zdrowi. Ja Majstra chcę wygrać uczciwie.
I jeszcze takie Post Scriptum Nie pisz mi po angielsku bo później muszę po słownikach grzebać. Możesz po francusku, wtedy nie będzie problemu.
@Tofu spróbuję i zobaczę mam nadzieje, że pomoże.
[/quote2]
No, źle Cię oceniłem chyba, sam też trochę zbyt nerwowo podszedłem do tych pierwszych postów. Miałem rano obronę i teraz mam znacznie lepszy humor
Napisałem Ci, tak jak pchela123: "And don't complain with 10.1 patch. Upgrade it."
Czyli spróbuj z nową łatką. Nie trzeba zaczynać nowej gry, ale to pewnie też wiesz skoro grasz nie krócej niż ja
Zasugerowałem to rozwiązanie z Pucharem Polski, bo człowiek nie ma pojęcia kto siedzi po drugiej stronie.
Z francuskiego mogę tylko powiedzieć PERMETTEZ! i to z pomocą google translate, więc może być źle.
Najnowsze posty