Co do tych Turków to we wcześniejszych wersjach gry też "rodzili się" co sezon piłkarze z wysokim PA, ale jakoś nigdy im się to nie przekładało na poziom gry reprezentacji. Przynajmniej u mnie. Mam rok 2024, jak wysyłam skauta w świat to zawsze mi poleci jakiegoś nastolatka z Turcji właśnie, a co ciekawe z Hiszpanii, Francji czy Niemiec nie zawsze, a poziomy wiedzy mam już na max w tych krajach. Nie wiem dlaczego, ale gdzieś się oni w trakcie kariery tracą i słuch o nich ginie. Na pokolenie (czyli ~10sezonów) wyrasta im z tych juniorów może 5 naprawdę dobrych zawodników, reszta to poziom ligi tureckiej, czyli CA na poziomie może 140 max. I co ciekawe, zauważyłem też, że się dziwnie pojawiają. Tzn. napastnik bez techniki, skrzydłowy bez szybkości i przyspieszenia, słabi fizycznie obrońcy itp. I może dlatego im nie idzie, bo nawet już po paru latach treningu i tak mają braki. Na przykład skrzydłowy regularnie grający w reprezentacji: dośrodkowania, technika, drybling w okolicach 16-19, a przyspieszenie i szybkość koło 10-12.
Najnowsze posty