Dobra taktyka

Squeeze Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.01.2010, 17:04    Pytanie
Witam !

Kieruje ten temat tutaj a nie w plikach / szukam poniewaz nie szukam pliku od tak tylko bardziej wyszukanego.

Otoz moi zawodnicy graja coraz slabiej.. 0-0... 0-0... 1-1... 1-0... 0-1... i tak w kolko.

Testowalem taktyki np. Complete Dominac 10.2 bodajze i powiem tak. Dobra taktyka, bo testowalem na Polsce ale nie dla mnie... Tutaj graja gracze w srodku a ja mam dobrych skrzydlowych i srodkowych pomocnikow. Dwojke Seja tez testowalem.. nie chce powiedziec ze slaba, ale u mnie sie nie sprawdza.

Szukam taktyki do Manchesteru United ktora charakteryzuje sie tym :

Bramkarz oczywiscie.
Szybcy boczni obroncy wlaczajacy sie do akcji ofensywnych
Obroncy srodkowi
Srodkowi nieustraszeni pomocnicy
Dynamiczni Skrzydlowi
Napastnicy

Jesli zna kto taka prosze o podanie linku lub jej nazwy :)

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 19.01.2010, 17:54

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
0
19.01.2010 17:14    #1
[quote=Squeeze]Witam !

Szukam taktyki do Manchesteru United ktora charakteryzuje sie tym :

Bramkarz oczywiscie.
Szybcy boczni obroncy wlaczajacy sie do akcji ofensywnych
Obroncy srodkowi
Srodkowi nieustraszenie srodkowi pomocnicy
Dynamiczni Skrzydlowi
Napastnicy

Jesli zna kto taka prosze o podanie linku lub jej nazwy :)[/quote]

Jeśli chcesz to mogę ci wysłać moją, tyle że nie korzystam z Generatora. Też gram MU i przynosi efekty - 102 pkt w lidze, 21 meczów bez porażki, 30 meczów ze strzeloną bramką i pięć koron w sezonie. Jeśli jesteś zainteresowany, to pisz na gg.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 19.01.2010 o godz. 17:15

Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Squeeze Partyzant

0
19.01.2010 17:45    #2
napisze, docieniam kazda pomoc, jak juz mowilem... nie kazda taktyka jest odpowiednia dla kazdego zespolu :D

Guezmir Młody aktywista

0
19.01.2010 17:51    #3
"Srodkowi nieustraszenie srodkowi pomocnicy" - dobre :D

"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

Squeeze Partyzant

0
19.01.2010 17:53    #4
hahaha ale napisalem :D To juz zmeczenie.. sorry najmocniej zedytuje to :D

Guezmir Młody aktywista

0
19.01.2010 18:18    #5
ale nieustraszonych środkowych pomocników to musisz sobie znaleźć, żdna taktyka Ci tego nie zapewni. Zrób sobie filtr z typowymi atrybutami pomocnika długodystansowca, wybierz takich z najwyższym poziomem determinacji, waleczności, pracowitości, agresji, siły i wytrzymałości. Ustaw im role długodystansowców - jednemu zn ich powierz obowiązek gry defensywnej, drugiemu nakaż wspomaganie. Taki duet to powrót do angielskiej piłki lat 80-tych - harówka na całego! Sprawdź to.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 19.01.2010 o godz. 18:19

"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

fabian Partyzant

0
07.02.2010 11:49    #6
Witam
Mam podobny problem , też gram Man Utd tylko że u mnie doszła porażka z Chelsea 6-0 i z Liverpoolem 5-0 :[[

Pomóżcie (:

fabian Partyzant

0
07.02.2010 14:37    #7
pomocyy! :)).

Cesar Partyzant

0
07.02.2010 21:15    #8
[quote=fabian]Witam
Mam podobny problem , też gram Man Utd tylko że u mnie doszła porażka z Chelsea 6-0 i z Liverpoolem 5-0 :[[

Pomóżcie (:[/quote]

Ciężko pomóc zwłaszcza , że nie przybliżyłeś nam z czego wynikają takie porażki, słaba forma. Napisz nieco konkretniej. Jak najczęściej tracisz bramki, w których meczach (gdy jesteś wyraźnym faworytem...) na "wyjeździe" czy w "domu", w których minutach meczu, przeciwko jakiej formacji...na pewno będzie łatwiej o podpowiedź. Chętnie pomogę, jak każdy mam tez swoje kłopociki:) Pozdrawiam.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution