Odpuść sobie nazwy, lepiej spisuj ID. Na pewno będzie szybciej, bo nie ma chyba nigdzie listy z wszystkimi drużynami wypisanymi w jednym miejscu. ID zaczyna się chyba od 1 i leci aż do ponad 100'000 (tyle ile jest klubów), z tym że pomiędzy są jeszcze takie drużyny jak amerykańskie, koreańskie, chińskie i jakie tam jeszcze All Stars, League of Ireland itp. Z tymi to nie wiem co i jak, czy one też zostałyby objęte zakazem i w meczach grałyby szaraki, czy nie. No i reprezentacje też mają swoje ID. Żeby nie zablokować czasem możliwości powołań. Podsumowując: pomysł ciekawy, aczkolwiek trudny do zrobienia i niestety czasochłonny.
PS: Odpowie ktoś na moje wcześniejsze pytanie? Na pewno ktoś grał Chelsea na zakazie i wie jak to wygląda
[quote=sanki88]A zakaz dotyczy tylko zawodników, czy trenerów też? Co z zawodnikami bez klubu?[/quote]
EDIT: A odpowiadając na twoje pytanie to może błąd leży w tym, że masz 3 daty. Spróbuj usunąć po prostu "02/02/2011", tak żeby zostało tylko "TRANSFER_EMBARGO" "Chelsea" "02/02/2008" "26/01/3010"
EDIT2: Miałem olśnienie
wystarczy znaleźć tylko ID zespołów, którym nie chcemy dać embarga, pierwsze i ostatnie ID i później to jest już 5 minut roboty
Tylko w edytorze nie mogę znaleźć opcji pokazuj ID. Jest coś takiego? Bo nigdy się edytorem nie bawiłem.
// Edytowano 2 razy, ostatni raz 25.01.2010 o godz. 13:50
Najnowsze posty