Romelu Lukaku - gdzie lepsze warunki rozwoju?

slake1 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
24.01.2010, 13:35    Pytanie
Witam. Rozpocząłem grę drużyną Bayernu Monachium. Liczbę napastników mieli praktycznie na wstępie wystarczającą, zrobiłem tylko jedno wzmocnienie. Teraz zastanawiam się nad kupnem Romelu Lukaku - "Wunderkind" belgijskiej piłki. Tylko zastanawiam się, jakie będzie lepsze wyjście z sytuacji: kupić go w tym sezonie, przerzucić do rezerw lub młodzieżówki, co jakiś czas dając mu szansę gry w pierwszym składzie, czy poczekać do przyszłego sezonu, aby rozwinął się grając mecze w Anderlechcie.
Wiadomo, że w Bayernie miałby lepszy trening, jednak w Anderlechcie więcej możliwości gry w pierwszym składzie. Czy Anderlecht w kolejnych meczach wystawia (w FM oczywiście) Lukaku w pierwszym składzie? Poczekać z transferem, czy przeprowadzić go teraz?

pawelbarca1993 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
25.01.2010 18:21    #10
ja go kupilem do Barcelony w pierwszym sezonie i jak narazie trenuje z pierwszym zespolem i czasem wchodzi na koncowki spotkan. do rezerw go nie puszczam. z wiekszoscia mlodych graczy (fleck, wilshere, ramsey w FM08) tak nie robilem, ale teraz troche zmieniam. na razie zagral dobry mecz z almeria i powoli bedzie grywal wiecej
"Seny, pit i collons!"

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution