Zdjęcie menadżera

PeneiroO Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
25.01.2010, 12:40    Pytanie
Mój problem wygląda nastepujaco... przy dodawaniu menadzera na poczatku gry dodale swoje zdjecie, lecz po nastepnym zaladowaniu zniknelo... Wie ktos moze czy da sie zaladowac je ponownie????

zetkaiii Żołnierz frontu ideologicznego

0
23.07.2010 11:21    #10
Jesteśmy tu aby pomagać...

Chelsea_Londyn Partyzant

0
23.07.2010 12:44    #11
No właśnie teraz próbuje zrobić tak jak jest opisane w poradniku ale nie wychodzi , mam w folderze zdjęcie , plik nawet tak samo nazwałem 1.png i config zamiast NAZWA PLIKU wstawione 1 , ID też dobrze przepisane i wpisane plik nazwany config.xml przestawione na wszystkie pliki i nie działa ;|

Pomstiborius Młody aktywista

Grupa: Ekspert
0
23.07.2010 14:04    #12
Odznacz w ustawieniach "Używaj buforowania skórki" i zaznacz "Zawsze odświeżaj skórkę...".
Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

Chelsea_Londyn Partyzant

0
23.07.2010 14:16    #13
Zrobiłem to także ....

C:Documents and SettingsPRIVATEMoje dokumentySports InteractiveFootball Manager 2010graphicspictures

tutaj mam zdjęcie w formacie JPEG zmieniłem nazwę pliku na 1.png i mam config skopiowany z poradnika zamiast NAZWA PLIKU dałem 1 iw miejsce ID wpisałem ID :).

włączam grę tak jak mówiłeś odznaczam buforowanie włączam odświeżanie ale nadal nie ma zdjęcia ;/ , nie wiem co mogłem zrobić źle ;/

Pomstiborius Młody aktywista

Grupa: Ekspert
0
23.07.2010 14:30    #14
[quote=Chelsea_Londyn]tutaj mam zdjęcie w formacie JPEG zmieniłem nazwę pliku na 1.png i mam config skopiowany z poradnika zamiast NAZWA PLIKU dałem 1 iw miejsce ID wpisałem ID :).[/quote]

Hahaha i sprawa rozwiązana. Zdjęcie ma być w FORMACIE png. Ręczna zmiana rozszerzenia pliku z jpg na png nie sprawia, że zdjęcie zmienia format. Nagłówki pliku ciągle mówią, że zdjęcie jest jotpegiem.

Otwórz zdjęcie w dowolnym programie graficznym (od biedy może być nawet Paint, ale ja bym proponował Gimpa lub Irfan View), wybierz "Zapisz jako" i zaznacz format png. Dopiero tak przerobione zdjęcie pojawi się w grze.
Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

Chelsea_Londyn Partyzant

0
23.07.2010 16:36    #15
Działa , dzięki.

Warto umieścić w poradniku że zdjęcie ma być w formacie png.

Pozdrawiam.

hidalgo Żołnierz frontu ideologicznego

0
23.07.2010 16:42    #16
[quote=Chelsea_Londyn]Działa , dzięki.

Warto umieścić w poradniku że zdjęcie ma być w formacie png.

Pozdrawiam.[/quote]
Warto doczytać.
[quote=Seju]Na samym początku wybieramy zdjęcie. Nie powinno być ono zbyt duże. Optymalna rozdzielczość fotki wynosi 180x180px, a wymagane rozszerzenie to PNG. [/quote]
Uderz na forum, a trolle się odezwą.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution