Brak chęci do gry?

vivaldi9 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.01.2010, 18:10    Pytanie
Witam.Mam pewien problem/dylemat nie wiem jak to nazwać.Otóż nie raz mam taką myśl "ale bym pograł w FM-a".Wówczas odpalam grę i bum...Myślę kim grać i żaden klub mi nie pasuje...I tu prośba do was. Jak możecie to polećcie jakieś kluby którymi fajnie się gra.Z góry dzięki.
ZAGŁĘBIE! PO ŻYCIA KRES!

kubermord Partyzant

0
27.01.2010 18:13    #1
to zależy jaki typ rozgrywki lubisz. Ja na przykład lubię wziąć najsłabszy klub w ostatniej lidze o powoli doprowadzać go do sukcesów.

Na Twoim miejscu wybrałbym losowy klub i ligę :)

Kiyo Partyzant

0
27.01.2010 18:15    #2
Mi sie dobrze gra Salzburgiem,Legią i Pogonią. Tobie nie wiem co odpowiada, Apropos nie wiem czy ci nie zamkną tego tematu.

maciekigood Młody aktywista

0
27.01.2010 18:30    #3
Spróbuj zagrać ulubionym klubem, to powinno Cię zmotywować. Polecam też kluby z Conference - dość łatwa i przyjemna rozgrywka.

szfedo Przodownik pracy

0
27.01.2010 18:42    #4
Hah, też tak czasem mam :P jak nie ma kumpla do rozgrywy sieciowej, to zainstalowałem sobie dodatek zmieniający ligi angielskie w Superlige i pogrywam sobie Leszkiem :P w sumie fajna rozgrywka, mało zawodników zainteresowanych, co potęguje poziom trudności rozgrywki ;] ale może kiedyś Leszkiem uda dobrnąć się do Pierwszej ligi :P

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.