Wypożyczenie z Polski do Brazylii

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
29.01.2010, 16:02    Pytanie
Grając Wisłą Kraków w drugim sezonie (FM '10, wersja 10.2.0) zgłosiło się Fluminense - chcieli wypożyczyć Marcelo do końca sezonu. Był bodajże listopad, także po uzgodnieniu waruknów (1mln euro za wypożyczenie, brak ustalonej kwoty wykupu), wypozyczenie zostało zakontraktowane na pierwszy dzień okienka transferowego. W danym dniu pojawiła się wiadomość, "Marcelo wypozyczony", a kilka godzin później tego samego dnia "Marcelo zakończył wypożyczenie". Z jednej strony żałowałem, ze Marcelo nie pokaże się gigantom brazylijskiej piłki i skautom z europy, z drugiej bardzo ucieszyłem z otrzymania miliona euro za podróż mojego zawodnika tam i spowrotem, i to podczas przerwy zimowej :)

czy zdarzyło Wam się coś podobnego, bo nie wiem, czy jest sens na przyszłość decydować się na takie niewypały...?
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
29.01.2010 16:11    #1
Czasami się tak zdarza, ja tam się ciesze z czegoś takiego, bo wpada dodatkowa kasa. Tyle, że kluczowych zawodników nie wypożyczam.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

sBanan Partyzant

0
29.01.2010 16:12    #2
Mnie się zdarzyło grając A.Villą wypożyczyłem G Agbonlahora do jakiegoś klubu po kilku dniach wrócił, tak więc jeszcze raz go wypożyczyłem i został (oczywiście do innego klubu. Na twoim miejscu bym się cieszył w końcu milion nie chodzi piechotą :).
P.S Też gram teraz Wisłą :)

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

0
29.01.2010 16:59    #3
Mi sie zdarzylo, wypozyczylem zawodnika z innego klubu, a byl dobrym napastnikiem i mi go nastepnego dnia zabrali. Moglem sie nie zgadzac na "sciaganie w dowolnej chwili".

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

0
31.01.2010 00:32    #4
[quote=Jacko]Czasami się tak zdarza, ja tam się ciesze z czegoś takiego, bo wpada dodatkowa kasa. Tyle, że kluczowych zawodników nie wypożyczam.[/quote]

Mi ten milion akurat różnicy nie robił, bo po wypożyczeniu wartość Marcelo mogła wzrosnąć o więcej niż milion. Wzrost reputacji i wartości gracza był jedynym powodem mojej chęci wypożyczenia go. a tak musiałem go od razu sprzedać.

A co do kluczowych zawodników... no cóż - to chyba oczywiste, ja też tego nie robię. Miałem już w składzie następcę Marcelo.
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

McMoney Młody aktywista

0
31.01.2010 00:52    #5
może tak zrobili, gdyż Fluminense zakończyło wypożyczenie ?
Glory, Glory MAN UNITED !!

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.