1. Zdarzyła się mi dziś niecodzienna sytuacja w FM10 z którą wcześniej nigdy się nie spotkałem. W pierwszym sezonie ligi szkockiej (prowadzę Celtic) grałem finał Pucharu Ligi z Aberdeen. Przegrałem, ale w czym rzecz- oglądając mecz jak zwykle w 3D po 120 minutach gry było 3-2 dla Aberdeen, i wszystko byłoby ok gdyby nie zadziwiająca rzecz. Kiedy juz po meczu, w informacjach o tej grze, wyskoczyła mi strona jak zawsze i wszystkim z wynikami z poszczególnego dnia, okazało sie że raport meczowy pokazuje jasno i wyraznie ze mecz zakończył się wynikiem 3-3, a przegrałem dopiero w rzutach karnych...(???????) co oczywiście nigdy nie miało miejsca, heh...ciekawi mnie czy ktoś może miał podobna sytuację, moze w tej samej a może innej lidze.
2. Druga rzecz to już raczej takie pytanie do znawców sztuki- czy w rzeczywistości też tak jest że zwycięzca Pucharu Ligi w Szkocji otrzymuje 100 tysięcy funtów a pokonany 150 tysięcy??? (trochę to dziwne)
2. Druga rzecz to już raczej takie pytanie do znawców sztuki- czy w rzeczywistości też tak jest że zwycięzca Pucharu Ligi w Szkocji otrzymuje 100 tysięcy funtów a pokonany 150 tysięcy??? (trochę to dziwne)
//Edytowano 2 razy, ostatni raz 30.01.2010, 13:20
Najnowsze posty