Ilość trenerów w klubie

aberdeen Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
31.01.2010, 21:09    Pytanie
Istnieje jakis sposób na zwiększenie ilości trenerów w klubie. Obecnie moge tylko 6. Dodam, że mam doskonałą bazę treningową, najnowoczesniejsze obiekty młodzieżowe+akademię, kasy jak lodu (w 50-ce najbogatszych klubów świata) i gram w LM. Co jeszcze można zrobić w tej kwestii?

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
31.01.2010 21:13    #1
Tym trenerom, co masz aktualnie w sztabie zaproponuj kontrakt jako asystent, a resztę daj normalnie. Tym sposobem będziesz miał kilku(nastu?) asystentów, ale moga oni trenować zawodników normalnie, jak trenerzy. A tamtych wówczas bez problemu będziesz mógł zatrudnić.

Użytkownik uznał post za pomocny

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

0
31.01.2010 21:15    #2
można spróbować zaoferować jednemu z trenerów posadę asystenta. Jeśli zarząd nie zablokuje, będziesz miał 2 asystentów i 5 trenerów, co pozwoli Ci zatdunić jeszcze jednego trenera. Można tak zrobić kilkukrotnie.

Ale wolałbym to zrobić tak jak mówisz - przez zwiększenie ilości możliwych trenerów - ale tu chyba opcji nie ma :(

Użytkownik uznał post za pomocny

"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

M8_PL Sumienie Narodu

Grupa: Ekspert
0
31.01.2010 21:16    #3
Choć domyślam się, ze nie o to autorowi chodziło. Ilość wakatów trenerskich zależy od reputacji i finansów. Wygrywaj, to i więcej "slotów" dostaniesz :)
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

maciekigood Młody aktywista

0
31.01.2010 21:19    #4
Ja mogłem zwiększyć liczbę zatrudnionych trenerów po awansie do wyższej ligi, ale skoro grasz w najwyższej klasie rozgrywkowej (chyba), to raczej nie przejdzie.

0
31.01.2010 21:20    #5
nie zgodzę się z tymi finansami, bo na poczatku mogłem zatrudnić 9 trenerów mając 90 000 euro na płace, i niecałą bańkę w kasie, teraz mam w kasie 20 M euro, na pensje 150 000, a ilośc trenerów zmniejszyła mi sie do 6. Reputacja podrosła poprzez udział w LM, ale dwa razy z rzędu nie spełniłem oczekiwać zarządu - a to już może być powód. Ale co do kasy - to w moim przypadku nie działa :((

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 31.01.2010 o godz. 21:20

"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

aberdeen Młody aktywista

0
31.01.2010 21:20    #6
Faktycznie, udało się:) Mogłem od razu sprawdzić, ale pamietam, żę w FM09 ten numer nie przechodził bo można było miec tylko 1 asystenta.

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
0
31.01.2010 21:22    #7
Ja mam co sezon od 2 do 4 trenerów więcej do zatrudnienia, grając MU. Może problem leży w ilości zawodników i/lub jakości treningu. Bo jeżeli ta szóstka trenerów po przydziałach trenuje wszystko na 4 lub 5 gwiazdek, to po co płacić kolejnemu?
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

0
31.01.2010 21:42    #8
[quote=Bolson]Ja mam co sezon od 2 do 4 trenerów więcej do zatrudnienia, grając MU. Może problem leży w ilości zawodników i/lub jakości treningu. Bo jeżeli ta szóstka trenerów po przydziałach trenuje wszystko na 4 lub 5 gwiazdek, to po co płacić kolejnemu?[/quote]

jakość treningu to dobry trop, sam spóbuję, ale ilośc zawodników chyba nie, bo u mnie ta ilość wzrosła, a ilość trenerów spadła - ale jednocześnie trenerzy poprawili swoje staty...

aberdeen Młody aktywista

0
31.01.2010 21:43    #9
Ok, teraz pytanie dodatkowe: Czy jest możliwość wyboru asystenta, który bierze udział w rozmowach motywacyjnych i konferencjach? Trener którego zrobiłem dodatkowym asystentem przejął wszystkie funkcje, a ma kiepskie atrybuty psychiczne...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.