reputacja ligi

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.02.2010, 18:01    Pytanie
Temat ten przewinął się pobocznie w kilku innych, ale chciałbym go wyłuszczyć i wystawić na "światło dzienne".

Otóż - czy reputacja ligi rzeczywiście nie zmienia się w trakcie gry? Nawet, jak usiądę z kilkoma kumplami i zrobimy z Wisły, Lecha, Legii, Polonii i jeszcze kilku klubów zespoły na miarę, powiedzmy, półfinałów Ligi Mistrzów, a reprezentacja zdobędzie medal MŚ albo Euro, to dalej liga polska będzie tą samą ligą polska o nędznej reputacji?

aż mi się nie chce wierzyć, że SI mogłoby zrobić taką kloakę, ale... nie takie rzeczy jużeśmy widzieli :)

będę wdzięczny za pomoc!
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
0
06.02.2010 18:19    #1
Tak reputacja nie zmienia się w czasie gry. Wielokrotnie zgłaszane do SI i ja osobiście mam duża nadzieję, że w 2011 się to zmieni, ale niestety na 2010 nie dali rady tego zrobić.

Użytkownik uznał post za pomocny

"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

0
06.02.2010 18:26    #2
no to mogę już sejwa z Wisłą skasować. Totalną dominację w lidze w końcu osiągnę, tak jak to się dzieje od wielu fmów i cmów, i na tym się skończy. W FM 2009 kiedy osiągnąłem pułap 3 miejsca w grupie LM miałem codzienną batalię z połową składu na zasadzie "bo ja chce do lepszego klubu...", a co dopiero jakbym do ćwierćfinału awansował... achh... szkoda gadać, trza się zalogować gdzieś do League One, tam przynajmniej jest perspektywa gry w Premiership..

kleyo7 - przyniosłeś mi złą nowinę, na szczęście średniowiecze minęło, zatem dziękuję :)
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

0
06.02.2010 19:18    #3
Po co kasować save'a? Nie możesz gdzieś się wytransferować?

0
06.02.2010 19:58    #4
a widzisz, nie pomyślałem - mam nawet osobny save w momencie propozycji pracy w Fulham :)

toć skleroza nie boli...

ale już zacząłem Leeds United, i się wciągnąłem, Fulham musi poczekać w kolejce :)

vivaldi9 Partyzant

0
07.02.2010 09:58    #5
No to ja tak samo jak Godman mogę już skasować save'a Leszkiem...Eh... Trzeba się zalogować gdzieś do Championship;D
ZAGŁĘBIE! PO ŻYCIA KRES!

parachutes Młody aktywista

0
07.02.2010 10:05    #6
[quote=Godman]kiedy osiągnąłem pułap 3 miejsca w grupie LM miałem codzienną batalię z połową składu na zasadzie "bo ja chce do lepszego klubu...", a co dopiero jakbym do ćwierćfinału awansował... achh... szkoda gadać[/quote]
Mnie też to rozpierdala :) Gram od paru wersji FM'a z dwiema ligami grywalnymi (Ekstraklasa i Unibet 1 Liga). Powoli wspinam się na szczyt Łęczną lub Motorem i jak już mam zawodników na miarę Porto czy PSV, starannie dobranych pod kątem nie tylko umiejętności ale i psychiki.. po sezonie każdy chce zmieniać klub, by rozwijać swoje ambicje. A przecież nie mogę kupować nieambitnych piłkarzy. Z każdą kolejną wersją gry liczę na poprawę i nic się nie zmienia. Smutne i irytujące. Dołożyłbym inne ligi, ale raz: sprzęt nie pozwala, dwa - jestem przywiązany do rodzimych lig. I co począć?

Godman, mam nadzieję, że Ci nie przeszkadza, że się trochę podczepiam pod Twój temat ;)
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

0
07.02.2010 10:24    #7
śmiało :)

a tak na marginesie - przygotowywałem spory manifest na temat rozwoju ligi, a teraz mogę go sobie wydrukować i wysłać... nie wiem, do "Pani Domu"?

vivaldi9 Partyzant

0
07.02.2010 12:49    #8
[quote=Godman]śmiało :)

a tak na marginesie - przygotowywałem spory manifest na temat rozwoju ligi, a teraz mogę go sobie wydrukować i wysłać... nie wiem, do "Pani Domu"?[/quote]
Lepiej do przyjaciółki:) Tak na poważnie to teraz gdy kleyo przyniósł złą nowinę to niewiem kim mam grać;)
ZAGŁĘBIE! PO ŻYCIA KRES!

Taher Młody aktywista

0
07.02.2010 13:04    #9
Ja w 2008 byłem szefem i rozdawałem karty.Można sobie zmienić reputacje ligi jak się uzna ,że powinna być wyższa ,ale jakoś mi nie pasowało żeby w ekstraklasie grały gwiazdy futbolu wiec porzuciłem ten pomysł. Trudno, jest jak jest i tez gram w polskich ligach teraz nawet w 2 lidze i nawet w rzeczywistości ekstraklasa nigdy nie będzie czołowa liga , a znając fm-a to byłaby najlepsza liga po 5 sezonach...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.