Nie mogę zgłosić zawodników

raca Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.02.2010, 18:27    Pytanie
Witam, mam pewien bardzo denerwujący problem.
Chodzi o to, że nie mogę zgłosić większości zawodników do meczu. Nie wiem dlaczego mi się tak zrobiło, zagrałem jeden mecz, bo myślałem że to jakiś mały problem. Jednak widzę, że już w następnym meczu jest to samo. Zawodnicy jakby numerów nie mieli, dałem im numery w FMM, jednak dalej ich nie mają w grze. Jak klikam w taktykę, to widzę "Nie" przy prawie wszystkich piłkarzach (4 piłkarzy tego nie ma). Jak najadę myszką na ten button to jest napisane "Nie może zostać zarejestrowany do następnego meczu".
Nie wiem co zrobić, proszę o pomoc.
Z góry dziękuję!

N-Dubz Partyzant

0
06.02.2010 18:44    #1
To rzeczywiście masz problem, grałem w FM 2008 i szczerze powiem że nigdy nie natknąłem się na taki problem. Jak tylko znajdę, lub przyjdzie mi do głowy odpowiedź - napisze.

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

0
06.02.2010 19:17    #2
Możliwe, że gdy przyszła wiadomość o zgłoszeniu zawodników do sezonu nie zgłosiłeś większości piłkarzy, a teraz już zakończył się okres ich zgłaszania. Albo wczytaj save'a przed zakończeniem ostatniego okna transferowego (jeżeli taki zapis posiadasz) albo masz wała.

raca Partyzant

0
06.02.2010 19:46    #3
No ale właśnie o to chodzi że to był 4 mecz ligowy, wcześniej w poprzednich meczach grali. Zmieniło się to z dnia na dzień, bawiłem się w opcjach ale jedynie po to żeby pokazywało ID piłkarza bo dodawałem im zdjęcia. W opcjach nic innego nie zmieniałem bo gram z kumplem i u niego wszystko OK.
Przed sezonem zgłosiłem wszystkich co chciałem a teraz z tej całej 25 gra jedynie 4.
Klikając w klub mam napisane że zgłoszonych jest 12 piłkarzy. Jednak jestem pewien że byli zgłaszani bo grali pierwsze mecze.

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

0
06.02.2010 19:53    #4
Może pozmieniałeś im ID co jest swoją drogą niemożliwe (skoro bawiłeś się tylko w ustawieniach). Chyba Ci nie pomogę. Poszukaj może wcześniejszych save'ów.

raca Partyzant

0
06.02.2010 19:59    #5
Właśnie chodzi o to że ich niestety nie mam, był to początek sezonu, więc zapisywałem na jednym pliku. Wiem, mogę zacząć inny sezon ale jednak już w tamtym przyszło kilku piłkarzy ;)

Cesar Partyzant

0
07.02.2010 21:06    #6
Czy można wiedzieć w jakich rozgrywkach ligowych to się stało? Skoro jednak kombinowałeś troszkę z edytorem....ryzyko.

czarny55 Partyzant

0
08.02.2010 11:05    #7
Ja mam podobny problem.Zagrałem jeden mecz ligowy i mecz o Superpuchar Europy i było ok.Teraz mam kolejne ligowe spotkanie i nie mam kim grać.Niezarejestrowało mi zawodników.Gram lige hiszpańską i nic nie robiłem w edytorze.

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
08.02.2010 11:16    #8
Bo nakupowałeś pewnie gości spoza UE :)

Cesar Partyzant

0
08.02.2010 11:30    #9
W rozgrywkach Primera Division określone są pewne ograniczenia jeśli chodzi o grę zawodników spoza UE. Owszem możesz ich mieć dowolną liczbę, ale...
W okresie zgłaszania zawodników do rozgrywek w tzw. pierwszym składzie możesz zatwierdzić jedynie 3. W "drugim składzie 2, a trzecim żadnego. Każdy ze zgłoszonych obcokrajowców jest uprawniony do gry w rozgrywkach Primera Division z małym wyjątkiem. Zawodnik spoza UE zgłoszony do rozgrywek w drugiej drużynie nie może mieć więcej niż 23 lata. Przekroczenie tego wieku automatycznie eliminuje go z gry w rozgrywkach w La Liga. Mam nadzieje , że pomogłem.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.