Strona http://www.fmfacepack.co.uk nie działa

jaruone Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.02.2010, 16:56    Pytanie
Witam. Temat może z pozoru "nie na temat" - jednak strona ta jest najlepszym źródłem face'ów do FM-a, gdy ktoś chce sobie zrobić indywidualny facepack. Niestety od kilkunastu dni nie działa.
Wie ktoś może co się z nią dzieje- problemy techniczne czy projekt upadł ?? - tworzona jest przez rowrow'a z SUSIE - jeśli ktoś jest aktywnym forumowiczem na tej stronie (a wydaje mi się że kilka osób związanych z cmrev się tam udziela) i swobodniej ode mnie włada angielskim czy mógłby dowiedzieć się coś na ten temat??

A może to tylko mi stronka nie działa ?? W razie co podaję link : http://www.fmfacepack.co.uk

Z góry serdecznie dziękuję !!!

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

0
10.02.2010 17:05    #1
Na Susie też nie wiedzą co się dzieje. Podejrzewam, że jest jakiś problem z serwerem.

E1: Rowan wysłał zapytanie do kolesia, który odpowiada za techniczną obsługę strony i niestety jeszcze się nie doczekał odpowiedzi.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 10.02.2010 o godz. 17:11

Użytkownik uznał post za pomocny

You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

jaruone Młody aktywista

0
10.02.2010 17:13    #2
Jak możesz to podlinkuj mi do tego tematu (czy miejsca na SUSIE) skąd wziąłeś info to będę sobie śledził postęp w wyjaśnianiu tej sprawy ;) (szukałem informacji ale znalazłem tylko post gościa który pisał że kreator xml'ów z wybranych zdjęć nie działa)

Dzięki Kolazontha za info - miejmy nadzieję że niebawem naprawią, bo projekt przedni.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 10.02.2010 o godz. 17:14

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

0
10.02.2010 17:18    #3
Rozbudowanej dyskusji tam nie ma - raptem dwa posty:) trzymaj
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

jaruone Młody aktywista

0
10.02.2010 18:34    #4
Fakt dyskusja nie jest zażarta - najważniejsze, żeby jej efektem było skuteczne rozwiązanie problemu. Jeszcze raz dzięki.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution