Problem liga mistrzów

about Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.02.2010, 10:48    Pytanie
Gram Legią rok 2012 i mam problem w LM
Dośc nietypowy spokojnie co roku wchodze do fazy grupowej skład mam na miarę 1/16 ale jednak zawodnicy nie grają jak w lidze
W lidze spokojnie pierwsza piłka itp a w LM dostają piłki stoją jak wryci i tak przez 60 min . Dopiero się obudzą na ostatnie 30min no ale wtedy jest dużo za późno
Rozmowy motywacyjne mam różne od możecie wygrać po życze szczęścia .
W czym tutaj jest problem ?
Skład jeżeli jest ważny
Mucha
Rzeźniczak astiz choto wawrzyniak
radovic iwański borysiuk rybus
chinyama kucharczyk

W lidze przez cały sezon tylko jedna porażka , a w LM są jakieś szopki ( tylko faza grupowa ) w eleminacjach grają swoje

ps
Pytanie z innej beczki
Dlaczego przy rzutach karnych ( w meczu ) zawodnik zawsze trafia ? Nigdy mi się nie zdarzyło aby przestrzelił (bramkarz najczesciej stoi jak wryty )

vivi30 Partyzant

0
19.02.2010 12:11    #1
Ten skład jest za słaby na wyjście z grupy -zespoły typu Barca,Man U, Arsenal ,Real są o wiele lepsze technicznie więc są w stanie zdominować tak grę ,że Twoi zawodnicy wiele nie zrobią poza przeszkadzaniem -co najwyżej jakaś kontra może się udać. Lige polska możesz zdominować,do Ligi Mistrzów daleka droga.
Co do karnych nie wszystkie wpadają ostatnio grając z Barca(gram Lechem) Messi strzelił obok. W lidze z tego co pamiętam parę karnych obronił mój bramkarz.

about Partyzant

0
19.02.2010 12:13    #2
[quote=vivi30]Ten skład jest za słaby na wyjście z grupy -zespoły typu Barca,Man U, Arsenal ,Real są o wiele lepsze technicznie więc są w stanie zdominować tak grę ,że Twoi zawodnicy wiele nie zrobią poza przeszkadzaniem -co najwyżej jakaś kontra może się udać. Lige polska możesz zdominować,do Ligi Mistrzów daleka droga.
Co do karnych nie wszystkie wpadają ostatnio grając z Barca(gram Lechem) Messi strzelił obok. W lidze z tego co pamiętam parę karnych obronił mój bramkarz.[/quote]

Chodzi mi o pokonaniu średniaków ... wiadomo że do barcy to daleka droga ale do takiego schalke czy fenerbache co miałem to powinni powalczyć

Myaryhuan Partyzant

0
19.02.2010 12:17    #3
Bo w lidze nie masz sobie równych, inne drużyny nie mają takiego potencjału, jaki posiada twój zespół. W LM za to drużyny typu Schalke są pewnie silniejsze kadrowo. Jedynym wyjściem jest albo zmiana taktyki na LM lub zakup jeszcze lepszych piłkarzy.
Hala Madrid! Hala Madrid!
Noble y bélico adalid
caballero del honor
Hala Madrid! Hala Madrid!

about Partyzant

0
19.02.2010 12:20    #4
[quote=Myaryhuan]Bo w lidze nie masz sobie równych, inne drużyny nie mają takiego potencjału, jaki posiada twój zespół. W LM za to drużyny typu Schalke są pewnie silniejsze kadrowo. Jedynym wyjściem jest albo zmiana taktyki na LM lub zakup jeszcze lepszych piłkarzy.[/quote]

tylko każdy na swojej pozycji spisuje się bez zarzutu ... napastnicy strzelają razem ponad 50goli w sezonie reszta gra dobrze
Taktycznie ciężko ich zmienić

about Partyzant

0
19.02.2010 12:20    #5
[quote=Myaryhuan]Bo w lidze nie masz sobie równych, inne drużyny nie mają takiego potencjału, jaki posiada twój zespół. W LM za to drużyny typu Schalke są pewnie silniejsze kadrowo. Jedynym wyjściem jest albo zmiana taktyki na LM lub zakup jeszcze lepszych piłkarzy.[/quote]

tylko każdy na swojej pozycji spisuje się bez zarzutu ... napastnicy strzelają razem ponad 50goli w sezonie reszta gra dobrze
Taktycznie ciężko ich zmienić

stembor Partyzant

0
19.02.2010 12:21    #6
tym skladem co przedstawiles nie masz szans z (jak to nazwales) sredniakami. choc nie wiem na jakiej podstawie okreslasz schalke czy fenerbache, jako sredniaka? duzo wieksze pieniadze, lepsi gracze i ligi lepsze. jedyne rozwiazanie to sciagniecie dobrych pilkarzy, bo tak jak wspomnialem tym skaldem co masz to mozesz popykac z Hajdukiem, albo austria wieden, a na pewno nie schalke.

about Partyzant

0
19.02.2010 12:32    #7
[quote=stembor]tym skladem co przedstawiles nie masz szans z (jak to nazwales) sredniakami. choc nie wiem na jakiej podstawie okreslasz schalke czy fenerbache, jako sredniaka? duzo wieksze pieniadze, lepsi gracze i ligi lepsze. jedyne rozwiazanie to sciagniecie dobrych pilkarzy, bo tak jak wspomnialem tym skaldem co masz to mozesz popykac z Hajdukiem, albo austria wieden, a na pewno nie schalke.[/quote]

bo schalke to jest średniak ...
tylko problem w tym że do ogórkowej polskiej ligi dobrzy piłkarze nie przyjdą chociaż budżet mam 15mln

UFok_DG Partyzant

0
19.02.2010 13:29    #8
Ja bym spróbował zmienić taktyke, po awansie do wyższej ligi tak samo miałem, że piłkarze nic nie grali, a jak zmieniłem taktyke z 4-4-2 na 4-5-1 to od razu poprawa była.
Wy tutaj o lidze mistrzów a ja to w polskiej I lidze walcze o utrzymanie :D

Baphometh Młody aktywista

0
19.02.2010 13:40    #9
[quote2=about]
bo schalke to jest średniak ...
tylko problem w tym że do ogórkowej polskiej ligi dobrzy piłkarze nie przyjdą chociaż budżet mam 15mln [/quote2]
Jeśli schalke jest średniakiem to twój zespół patrząc na skład to kompletne ogóry. Tak jak wyżej napisane, taktyka (może daj troszkę bardziej defensywną i na kontry graj) oraz rozmowy przedmeczowe kopiesz i polecenia indywidualne dla zawodników przeciwnika.
Kibol - w Poznaniu i okolicach określenie niemal od początku kojarzone z kibicem Kolejorza.
http://kibole.wiaralecha.pl/
Mistrz, mistrz, Kolejorz!

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution