Problem liga mistrzów

about Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.02.2010, 10:48    Pytanie
Gram Legią rok 2012 i mam problem w LM
Dośc nietypowy spokojnie co roku wchodze do fazy grupowej skład mam na miarę 1/16 ale jednak zawodnicy nie grają jak w lidze
W lidze spokojnie pierwsza piłka itp a w LM dostają piłki stoją jak wryci i tak przez 60 min . Dopiero się obudzą na ostatnie 30min no ale wtedy jest dużo za późno
Rozmowy motywacyjne mam różne od możecie wygrać po życze szczęścia .
W czym tutaj jest problem ?
Skład jeżeli jest ważny
Mucha
Rzeźniczak astiz choto wawrzyniak
radovic iwański borysiuk rybus
chinyama kucharczyk

W lidze przez cały sezon tylko jedna porażka , a w LM są jakieś szopki ( tylko faza grupowa ) w eleminacjach grają swoje

ps
Pytanie z innej beczki
Dlaczego przy rzutach karnych ( w meczu ) zawodnik zawsze trafia ? Nigdy mi się nie zdarzyło aby przestrzelił (bramkarz najczesciej stoi jak wryty )

sirbobek Partyzant

0
20.02.2010 14:15    #20
[quote6=about]
sadlok wejdzie moze za rok narazie nie ma gdzie go wstawić gra borysiuk na defensywnym a obrona choto astiz
co do mattheusa to wiem co to za talent ale przy pierwszym wypozyczeniu nie skorzystałem a rok pozniej nie chcial juz dojsc :( a szkoda bo WIELKI talent
Benfica to Benfica co roku tam oscyluje na top3 w Portugali ale tam to nie mają zbytnio z kim grać w kółko oni sporting i porto czasami wchodzi braga .
Nie wiem po co uparliscie się że schalke to średniak przecież to jest średniak europejski !! Gigantów tu macie barca MANU itp poźniej ciut gorsze a potem średniaki jak schalke własnie
Tak samo jak w Polsce co roku walczą te same zespoły wisła legia i amicolech
[/quote6]

To inaczej jeżeli Schalke to średniak to legia to co? Dno i wodorosty, więc nie wiem jak chcesz z nimi wygrać. Życzył bym sobie w Polsce przynajmniej jednego takiego średniaka. A tak mamy słabeuszy europejskich. Wisłę, Lecha i iti

karczu Partyzant

0
20.02.2010 15:39    #21
ja gram wiłą i tez mam taki problem w lidze wymiatam a w LM troche gorzej co prawda ostatni mecz wygralem z Zenitem ( w grupie mam barce ;( i również Schalke ;( ) Z tymi ostatnimi po 3:1 ale narazie jestem na 3 miejscu w grupie :) Staram sie grac Otwartą piłe i poskotkowalo tylko z zenitem . teraz wyprobuje 4-5-1

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.