tragiczny potencjal juniorow 2010

romuś Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
20.02.2010, 13:39    Pytanie
mam sezon 2015 w moim lechu w Polsce zdobylem wszystko nieustannie dominuje w polsce
w lidze mistrzo 2 X cwiercfinal(Rozstawiony do losowania w 2 koszyku)
2x polfinal pucharu uefa
doskonala baza treningowa rowniez szkolka mlodziezowa od 3 lat
i przez te 3 lata nie wychowal mi sie zaden z moich juniorow ktory mial by szanse na wystepy w moimm lechu cyz to jest normalne??;/

golex Partyzant

0
20.02.2010 14:19    #1
tak

szczepek Młody aktywista

0
20.02.2010 14:49    #2
[quote=romuś]i przez te 3 lata nie wychowal mi sie zaden z moich juniorow ktory mial by szanse na wystepy w moimm lechu cyz to jest normalne??;/[/quote]
[quote=golex]tak[/quote]

hehehe dobreeee xD hmmm a co do tematu to wyglada na to ze musisz zastosowac dla nich inny trening miec lepszych trenerow juniorow i czasem ich wypozyczac do innych klubow niech sie ogrywaja ;) ja w Mojej Wiśle Kraków przewaznie co sezon mam po 2 - 3 grajkow ktorzy sie swietnie nadaja do gry w pierwszym skladzie ;) a kiedys jeszcze grajac w FM 2007 po 1 sezonie gry mialem w Wisle Marka Gajewskiego ( newgen ) zagral kilka meczow w juniorach kilka w rezerwach ale on tam byl za dobry... a ze mialem kilku ludzi kontuzjowanych wystawilem go do skladu, gral jak natchniony byl jednym z najlepszych po 3 sezonach sprzedalem go do Mallorci gdzie pozniej interesowal sie nim... Real Madryt ;)

PS. Przepraszam za maly OT mysle ze wybaczycie odpokutuje to xD

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 20.02.2010 o godz. 14:52

romuś Partyzant

0
20.02.2010 14:57    #3
sluchaj tylko ze to ejst problem....mam dobrych trenerow...mlodych wyypozyczam (takich ktorych sciaglem i widac ze maja "to cos";)
z korony sciagnolem Polaka ktorym teraz sie interesuje Mu i Inter a ma 19lat.....a umnie nic
mozliwe jest to ze to z powodu malej liczby Polakow w moim zespole?

szczepek Młody aktywista

0
20.02.2010 21:38    #4
moze i tak byc ale nie musi jesli chodzi o wielu obcokrajowcow ;) to sprobuj jeszcze zmienic im treningi i stopniowo wprowadzaj ich w 1 sklad ale nie od razu na pelne 90 minut w kazdym meczu... tylko np w meczach juz mniej waznych... na ostatnie minuty meczu na 20 min gdzies tak... i powinni sie rozwijac ;)

RIDS Partyzant

0
20.02.2010 22:16    #5
Właśnie, czasem lepiej nie wypożyczać, a wstawiać na ogonki, bo go wypożyczysz do jakiś ogórków, i tam z tym ogórkowym treningiem Ci go udupią. Musisz im ustawić inny trening, bo prawdopodobnie, to jest jednym z problemów.
Pozdro
Zapraszam wszystkich graczy CS 1.6 na serwer CsSniper[JailBreak] @OwnServer.pl !!!
IP: 188.165.209.38:25088. O szczegóły pisać na PRIV!

romuś Partyzant

0
21.02.2010 00:19    #6
tyle ze oni wygladaja tak zle....
ze wole wstawic do skladu mlodego obcokrajowca z ktorego bede mial w przyszlosic pozytek niz wychowanka ktorego szczytem ebdzie gra w 1 lidze;natomiast sciagnolem juz 1 polaka o ktorym pisalem wyzej a przed tym sezonem zawodnika z ruchu i tez jest niezly....a to kluby ktore maja gorsze szkolki i trenerow;/

golex Partyzant

0
21.02.2010 09:45    #7
I coooooo? Będziesz płakał? Człowieku, zrozum to jest tylko gra! i to jaka ! Powiedz mi kogo wychował ostatnimi laty Lech? Nikogo znaczącego... A Ruch? Sobiech i Sadlok. Moim zdaniem temat do zamknięcia, bo nic wnosi i nic nie wniesie...

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 21.02.2010 o godz. 09:46

malo13 Partyzant

0
21.02.2010 10:00    #8
szczerze mówiąc to jest normalne, w mojej Legii 2019/2020 jest aktualnie może z 1-2 piłkarzy którzy orłami nigdy nie będą,ale za 6-7 lat mogą stanowić wzmocnienie. Jeśli chodzi o zdolnych juniorów to polecam Argentynę i Turcję, oraz szukanie po klubach typu Sparta Praga, Crvena Zvezda które ściągają do siebie najzdolniejszych z całego kontynentu ;]

romuś Partyzant

0
21.02.2010 11:16    #9
golex ogarnij sie troszeczke co?nie wize nigdzie smetow tylko zwykla dyskusja bo myslalem z emoze cos zle robie etc a ja potrafie odroznic swiat pc od rzeczywistego;]
malo13 u mnie znowu dominuje Ukraina kupilem juz 4 naprawde fenomenalnych newgenow z metalur zp w argetynie tez fajni rosna;)
natomiast z Rpa idzie wyciagnac wielkie talenty;)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.