anglia niższe ligi błąd

Sneijder Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.02.2010, 23:01    Pytanie
Sprawa wygląda następująco - mam wybrane 3 ligi angielskie (Premier, Championship, League One). W drugim sezonie piłkarze z niegrywalnych lig w ogóle nie grają w klubach - w statystykach każdy piłkarz ma 0 meczy ligowych, a jest już końcówka sezonu...Spotkał się kiedyś ktoś z czymś takim? Da się coś z tym zrobić? Zamieszczam screeny jakby ktoś nie zrozumiał o co mi dokładnie chodzi ;)

http://www.fotos(...)a68.html
http://www.fotos(...)c62.html

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

0
23.02.2010 07:10    #1
no w Man Utd i Liverpoolu to sie nie dziwie ze nie grał :)
a to troche dziwne poprzedni sezon w tym Woking mial całkiem dobry wiec powinien grać... może jakaś kontuzja? brak formy? albo po prostu sa lepsi od nich i nie graja:)

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 23.02.2010 o godz. 07:12

(L)

Sneijder Partyzant

0
23.02.2010 07:15    #2
WSZYSCY zawodnicy poniżej League 1 nie grają... nie jakieś kontuzje, czy braki formy.

Black Młody aktywista

0
23.02.2010 09:28    #3
A skoro wybrane 3 ligi angielskie, to chyba nic dziwnego, że w 4 i niższej nie grają meczy ligowych? To chyba normalne, nie masz ligi załączonej, nie grają spotkań ligowych. W ligach nieaktywnych zespoły mają jakieś sparingi, żeby piłkarze sobie pograli, ale ligowych chyba nie mają. Chyba.
Zajrzyj do jakiegoś nieaktywnego kraju, czy piłkarze stamtąd mają jakieś mecze ligowe. Bo możliwe, że się mylę i to jednak bug.

techniczny Młody aktywista

0
23.02.2010 15:10    #4
Black, oczywiście że piłkarze z niekatywnych klubów i lig mają statystyki ligowe. najwyraźniej wystąpił jakiś błąd. ja jak zaczynałem w ogóle grać w FM 10 to po rozegraniu kilku sparingów część zawodników miała je zapisane w statystykach a część nie. na szczęście zdarzyło się tak tylko w pierwszym sezonie, teraz już jest ok.

Sneijder Partyzant

0
23.02.2010 17:12    #5
W innych ligach grają normalnie, tylko w Anglii takie szopki. Niestety chyba błąd, mam nadzieje, że w 3 sezonie już będą grać, bo trochę to dziwne...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.