diametralna zmiana wyniku

mateuszmc Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
23.02.2010, 00:27    Pytanie
Mam problem z moją Chelsea,gram 2 sezon w 1 sezonie grali normalnie a w 2 za przeproszeniem coś im 0dj3bał0 otóż zdarzyła mi się sytuacja grać z MU strzelić 3 bramki i przegrać 3:4,gdyby był to przypadek jedno razowy ale to powtarza się notorycznie 5 mecz z rzędu nawet w Lidze Mistrzów gram z Realem wygrywam 2:0 a na koniec mam baty 2:3,może ktoś mi doradzić ?

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

0
23.02.2010 07:08    #1
zmień taktyke zepsołu... bo rywale znaja juz Twój styl grania z poprzedniego sezonu i wiedza jak grać...
(L)

N-Dubz Partyzant

0
23.02.2010 09:00    #2
Jak juz wielokrotnie mowiono, w FM nie ma mozliwosci aby druzyna przeciwna nas ''rozgryzla''.

Jesli strzelasz 2 bramki Realowi, a przegrywasz, po strzeleniu bramek spusc troche z tempa, bo Real i MU nie sa druzynami ktorym mozna strzelac i strzelac. Ja przewaznie nawet gry wygrywam moim MU 1-0 z Chelsea czy z Barcelona to od ok 75min. zaczynam robic zmiany, zmieniac filozofie gry i gre na czas.

techniczny Młody aktywista

0
23.02.2010 15:14    #3
po strzeleniu bramki zmień taktykę na bardziej asekuracyjną, daj na kontratak, zaostrz dyscyplinę taktyczną, trzymanie się pozycji, zmień filozofię, generalnie wiesz o co chodzi. no i pod koniec koniecznie gra na czas i zmiany zmęczonych zawodników.

mateuszmc Partyzant

0
23.02.2010 15:45    #4
A mam też troszke inne pytanie po waszych poradach pograłem dzisiaj troche i sytuacja wygląda lepiej,a możecie mi powiedzieć czemu mu zespół potrafi bić właśnie te 3,4 bramki i przegrać silnym zespołom (Real,MU,Barca) a jeżeli chodzi o te słabizny typu Burnley,Wolves i inni spadkowicze to oni mi wbijają 3 na początku i często to ja musze ich gonić,w 1 było fajnie i normalnie a w 2 jakieś anomalie występują :

pawelbarca1993 Partyzant

0
23.02.2010 15:58    #5
czesto jest tak ze druzyna sie odpreza w meczach ze slabiakami. w opinii asystenta zaraz przed meczem on mowi ci czasem ze taki i taki zawodnik byl zbyt pewny siebie na rozgrzewce lub ze mysli ze rywale przed wami uciekna. czesto sie tak zdarza. ja w moim MC potrafie wygrac 3-0 z chelsea i wymeczyc w ostatnich minutach 1-0 ze stoke. to zalezy od nastawienia zespolu. zawsze mozesz sprobowac zagrac zawodnikami ktorzy nie graja w pierwszym skladzie. oni beda mieli motywacje zeby grac w pierwszej 11 i oni powinni dawac druzynie najwiecej w takich meczach
"Seny, pit i collons!"

techniczny Młody aktywista

0
24.02.2010 13:36    #6
na moim przykładzie z dnia wczorajszego - gram Wisłą Kraków, leję wszystkich w lidze równo. grałem mecz w Pucharze Polski z Gorzowem Wielkopolskim który nie gra w żadnej lidze. skład wystawiłem na w pół rezerwowy i przed meczem powiedziałem im "mecz sam się wygra". do przerwy wynik 0:0 i tylko 4 strzały na bramkę. w przerwie powiedziałem że jestem rozczarowany. efekt - 5:0 i noty z 6,7 skoczyły na 8,5. ale tu też trzeba mieć poważanie wśród zawodników, a to się buduje przez jakiś czas ;)

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

0
24.02.2010 14:44    #7
[quote=techniczny]po strzeleniu bramki zmień taktykę na bardziej asekuracyjną, daj na kontratak, zaostrz dyscyplinę taktyczną, trzymanie się pozycji, zmień filozofię, generalnie wiesz o co chodzi. no i pod koniec koniecznie gra na czas i zmiany zmęczonych zawodników.[/quote]

dorzucę tylko jeszcze jedna radę - rób to rozwaznie. Zmiana taktyki co 5 minut, bo ta przed chwilą ustawiona nie działa, sprawia, ze gra zespołu moze się totalnie posypać.
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

parachutes Młody aktywista

0
28.02.2010 23:58    #8
[quote=realista_9]zmień taktyke zepsołu... bo rywale znaja juz Twój styl grania z poprzedniego sezonu i wiedza jak grać... [/quote]
tak, i zasłoń firanki w pokoju, w którym grasz, bo komputerowy przeciwnik za pomocą satelity śledzi Twoje ruchy.
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.