LM Król strzelców ??

about Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
24.02.2010, 22:52    Pytanie
Witam mam pytanie odnośnie króla strzelców w LM
Są jakieś dziwne zasady czy mam buga ?
Otóż w samych eleminacjach u mnie zawodnik strzelił 8 goli dołożył jedną w grupowej fazie i na koniec LM był drugi w klasyfikacji generalnej
Problem tkwi w tym iż ani ja ani zawodnik który był wyżej nie wygrali złotego buta ??
Wygrał zawodnik co miał 8 goli również więc hę ?
Liczą się tylko gole w grupowej fazie czy jak ?

about Partyzant

0
25.02.2010 16:04    #10
[quote=vivi30]Niektórzy ale głupoty piszą - bramki z eliminacji liczą się bezsprzecznie! Złoty but dostaje zawodnik niekoniecznie z największą liczbą goli w lidze - wszystko zależy od poziomu ligi i przelicznika.Ostatnio ta sztuka udała mi się R.Lewandowskim po ustrzeleniu 39 goli w lidze polskiej :)[/quote]
eee mistrze mi chodzi o nagrode złoty but w LM .. nie najlepszy strzelec europy bo tam nazwa jest podobna

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

0
25.02.2010 16:55    #11
Aboutowi chodziło o nagrodę Króla Strzelców Ligi Mistrzów. Więc tak: na ekranie statystyk zawodników widnieje suma bramek zarówno z eliminacji jak i dalszych faz (taki wałek - czasem trudno się połapać). Ale przy przyznawaniu nagrody Króla Strzelców LM pod uwagę brane są tylko i wyłącznie bramki strzelone w grupie i wyższych fazach. Tak więc Twój zawodnik nie dostał nagrody, ponieważ odliczono mu bramki z rund eliminacyjnych.

Złoty But to nagroda przyznawana piłkarzowi zrzeszonemu, który zdobył w danym roku największą liczbę punktów. Punkty przyznaje się tak: gole*współczynnik ligi. Współczynnik ligi odzwierciedla jej siłę. Np. zawodnik zdobywający 10 goli w Bundeslidze jest wyżej niż zawodnik zdobywający 20 goli w lidze litewskiej.

vivi30 Partyzant

0
25.02.2010 18:56    #12
[quote=MagnificoManager]Aboutowi chodziło o nagrodę Króla Strzelców Ligi Mistrzów. Więc tak: na ekranie statystyk zawodników widnieje suma bramek zarówno z eliminacji jak i dalszych faz (taki wałek - czasem trudno się połapać). Ale przy przyznawaniu nagrody Króla Strzelców LM pod uwagę brane są tylko i wyłącznie bramki strzelone w grupie i wyższych fazach. Tak więc Twój zawodnik nie dostał nagrody, ponieważ odliczono mu bramki z rund eliminacyjnych.

Złoty But to nagroda przyznawana piłkarzowi zrzeszonemu, który zdobył w danym roku największą liczbę punktów. Punkty przyznaje się tak: gole*współczynnik ligi. Współczynnik ligi odzwierciedla jej siłę. Np. zawodnik zdobywający 10 goli w Bundeslidze jest wyżej niż zawodnik zdobywający 20 goli w lidze litewskiej. [/quote]

Trochę musiał nastrzelać żeby go dostać,bo Polska liga ma jeden z najniższych współczynników..

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution