Problem ze słabszymi.

toster Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.02.2010, 14:42    Pytanie
Gram Lechem i chodzi o to że z takim drużynami jak Odra czy Arka gra mi się często trudniej niż z Legią czy Wisłą.
Do tej pory z Legią grałem 4 razy i 4 razy wygrałem.
A z tymi słabszymi drużynami b.rzadko wygrywam na spokojnie 3,4:0 prawie zawsze się z nimi męczę wygrywam ledwo 2:1 1:0 często remisuje i czasem przegrywam.
Najgorzej jest w Pucharze Polski 2 sezony temu w pierwszej rundzie przegrałem z Unią Janikowo a w tym ze Zniczem.
Gram ofensywnie ustawieniem 4-4-2 (jeden pomocnik środkowy trzech ofensywnych )
sprawdza się ono z drużynami podobnych do Lecha ( Wisła,Legia,Austria Wiedeń itp.
Co zmienić na tych słabszych?

del3 Młody aktywista

0
26.02.2010 14:46    #1
Najprawdopodobniej twoi zawodnicy podchodzą do meczów ze słabeuszami na " pół gwizdka " . Spróbuj zmienić rozmowy motywacyjne w takich meczach.
Go, Go, Go The Gunners !

pchela123 Młody aktywista

0
26.02.2010 14:54    #2
Twoi zawodnicy mogą grać "na luzie" z takimi teamami. Zmień rozmowe motywacyjną ! Jak bedziesz grał z takimi słabszymi klubami to daj "Oczekuję Zwycięstwa" - u mnie to działa :)

toster Partyzant

0
26.02.2010 15:01    #3
No właśnie często mi pisze w analizie że ten i ten zawodnik "gra na pół gwizdka"
A na rozmowie zawsze biorę "Wygrajcie dla kibiców" albo "Oczekuję Zwycięstwa"

pchela123 Młody aktywista

0
26.02.2010 15:16    #4
A jak grasz na wyjeździe też bierzesz dla kibiców ? Ja ZAWSZE biore oczekuje... i wyniki: 3;0, 4;1 itp. Aby jak gram z lepszemi to "na luzie" (żeby sie nie stresowali,a wtedy wyniki mam po 1;0, 2;1 dla mnie itp.)

radzik27 Młody aktywista

0
26.02.2010 16:53    #5
Z największymi słabeuszami w lidze spróbuj "cieszcie się meczem" czy "bramki są tylko kwestią czasu". Z trochę lepszymi "oczekuję zwycięstwa", choć na wyjeździe nigdy nie staram się wywierać takiej presji na piłkarzach i na ogół "mówię możecie wygrać". U mnie to działa.
Co do tej ofensywnej taktyki, może te słabsze drużyny grają bardziej defensywnie i nastawiają się na kontry, pamiętaj aby zabezpieczyć tyły.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution