Jak nauczyć obcokrajowców polskiego i co robić żeby zdobywać pkt umiejętności menadżera?

toster Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.02.2010, 13:49    Pytanie
Czy jeśli mam w Lechu paru piłkarzy to czy podczas pobytu w klubie sami po jakimś czasie nauczą się polskiego czy trzeba coś zrobić?

I jeszcze czy mógł by ktoś napisać od czego rosną pkt umiejętności ( te w naszym profilu ) dyscyplina w drużynie,konsekwencja taktyczna itp.

Dzięki a mógł by ktoś jeszcze opisać pozostałe bo na przykład zaangażowanie w prace zespołem mam tylko 7.?

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 27.02.2010, 14:01

Jagodowy Partyzant

0
27.02.2010 13:53    #1
No jeśli chodzi o ten język, to z czasem się nauczą. Tak samo jak manager, po jakimś czasie pracy w kraju.

Użytkownik uznał post za pomocny

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
0
27.02.2010 13:54    #2
[quote=toster]Czy jeśli mam w Lechu paru piłkarzy to czy podczas pobytu w klubie sami po jakimś czasie nauczą się polskiego czy trzeba coś zrobić? [/quote]
Musisz cierpliwie czekać, jedni szybciej się nauczą, drudzy wolniej. Wydaje mi się, że zależy to od cechy adaptacja.

[quote=toster]
I jeszcze czy mógł by ktoś napisać od czego rosną pkt umiejętności ( te w naszym profilu ) dyscyplina w drużynie,konsekwencja taktyczna itp. [/quote]
Rosną z powodu tego, co Ty jako menedżer robisz. Jeśli grasz długo jedną taktyką, to rośnie ci "Dyscyplina taktyczna"; jeśli kontrolujesz budżet płac - "Kontrola nad finansami" itd.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 27.02.2010 o godz. 13:55

Użytkownik uznał post za pomocny

Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Mlody_Trener Żołnierz frontu ideologicznego

0
27.02.2010 19:39    #3
Po jakimś czasie ( około pół roku ) na 100% nauczą się podstaw polskiego. Dodatkowo możesz młodym zawodnikom ustawić mentora, co przyspieszy postępy w nauce języka. Co do umiejętności menadżera to są one wprost proporcjonalne do tego co robisz i jak wygląda twoja praca z klubem.

legia Partyzant

0
27.02.2010 21:44    #4
W w trące się b o tez za bardzo nie wiem. Mam sezon 2012/2013 i moja determinacja ma 6 co mam zrobić aby wzrosło??

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

0
28.02.2010 13:54    #5
Tak w ogóle to po co to komu te atrybuty (chyba tylko po to żeby w profilu ładnie wyglądało)?Ja mam bodajże tylko dwa powyżej 13,a resztę grubo poniżej 10(chyba nawet po 5 punktów) i mam reputacje "światową",- bez problemu mógłbym pracować w Realu M.,Barcelonie itp. miałem nawet propozycję.Pozdro

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 28.02.2010 o godz. 13:55

Mlody_Trener Żołnierz frontu ideologicznego

0
28.02.2010 16:19    #6
[quote=legia]W w trące się b o tez za bardzo nie wiem. Mam sezon 2012/2013 i moja determinacja ma 6 co mam zrobić aby wzrosło??[/quote]

Po jakichś porażkach Twój zespół musi się podnosić. Musisz osiągać sukcesy, wierzyć w swój zespół itp.

konrwaw ---> Atrybuty w FM niestety żadnej istotnej roli nie grają. Nie mają wpływu na nic, na to kto i gdzie Cię przyjmie do pracy.

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

0
02.03.2010 08:34    #7
[quote2=Mlody_Trener][quote=legia]W w trące się b o tez za bardzo nie wiem. Mam sezon 2012/2013 i moja determinacja ma 6 co mam zrobić aby wzrosło??[/quote]

Po jakichś porażkach Twój zespół musi się podnosić. Musisz osiągać sukcesy, wierzyć w swój zespół itp.

konrwaw ---> Atrybuty w FM niestety żadnej istotnej roli nie grają. Nie mają wpływu na nic, na to kto i gdzie Cię przyjmie do pracy.[/quote2]
Własnie wiec są tylko dla efektu wizualnego dla Nas:).Pozdrawiam

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.