Trening

szfedo Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.03.2010, 20:02    Pytanie
Mam problem z Pablo Mouche, mimo dobrej gry, zaangażowanie w treningi od nowego roku jest beznadziejne. Od stycznia każda umiejętność spadła mu o 1 punkt. Nie wiem dlaczego, inni pracują dobrze i utrzymują statystyki bądź wchodzą na wyższy poziom. Na innym save było to samo, też Mouche miał beznadziejne staty po jakimś czasie (wszystko spadło o 2 pkt) to sprzedałem go do Middlesbrough, gdzie wzrosły mu na nowo. Nie wiem od czego to zależy, teraz gram na swoim treningu, wtedy na TUGu i jest to samo. Zrozumiałbym jeśli byłby to jeden miesiąc przestoju, no ale od stycznia do marca dosłownie wszystko mu spada.

Guezmir Młody aktywista

0
11.03.2010 10:45    #10
Ja na podstawie tego poradnika podzieliłem trening na kilka reżimów: dla tych co mają braki techniczne ofensywne, techniczne defensywne, mentalne, fizyczne. Kilku piłkarzy trenuje na reżimach łączonych - są to piłkarze o brakach w dwóch dziedzinach np: fizycznych i mentalnych.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 11.03.2010 o godz. 11:38

"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
11.03.2010 11:29    #11
[quote=Guezmir]Ja na tej podstawie podzieliłem trening na kilka reżimów: dla tych co mają braki techniczne ofensywne, techniczne defensywne, mentalne, fizyczne. Kilku piłkarzy trenuje na reżimach łączonych - są to piłkarze o brakach w dwóch dziedzinach np: fizycznych i mentalnych.[/quote]
a mógłbyś wrzucić na jakiś host, żebym mógł ściągnąć ?
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

Guezmir Młody aktywista

0
11.03.2010 11:54    #12
Wiesz co? Radziłbym poczekać, czy się sprawdzi, chyba, że sam chcesz się o tym przekonać. Faktem jest, że u kilku piłkarzy atrybuty urosły znacznie, po dość krótkim czasie.
"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

Robi2009 Młody aktywista

0
11.03.2010 13:06    #13
Ja nie stwierdziłem, żeby atrybuty z "8" jakoś drastycznie spadały. Raczej zostają ciągle na swoim poziomie, jak np. Krycie u napastnika, czy Wykańczanie akcji u obrońcy - jak zaczynał z np. 7, to ta 7 mu zostaje. Guezmir ma rację, ten sposób trzeba by przetestować w kilku klubach i minimum przez jakieś 5 lat, żeby dać jednoznaczną odpowiedź, czy faktycznie daje długofalowe efekty. Na razie jest bardzo dobrze, ale mówię to dopiero po zastosowaniu go w jednym sezonie.
There's nothing to fear except the fear itself

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution