Witam. Gram Manchesterem United, zaczynam drugi sezon, wyniki sa coraz slabsze. Wiem ze juz byly takie tematy, nie chce zadnych porad, bo wiem czemu tak sie dzieje, zapewne TAKTYKA. Duza rzesza osob z nas gra pewnie Ultimo Domination ktora przynosi bardzo dobre korzysci. Ja tez nia przegralem caly sezon, jednak zakonczylem Lige z 5 porazkami i 6 remisami. To troche slabo. Jednak wiem ze nie moge grac ta taktyka, wiem ze po prostu nie moge bo to nie jest taktyka dla MU. W tej taktyce jak wiecie gra sie bez skrzydlowych czyli nie pasuje do stylu MU.
Jesli ma ktos jakas dobra naprawde dobra taktyke wykorzystujacych skrzydlowych prosze mi ja podac. Na necie szukalem, nie za dobre sa.
I jestem pewnien ze to wina taktyki, poniewaz wszystkie, treningi trenerzy morale sa w najwiekszym porzadku.
Prosze o odpowiedz
Jesli ma ktos jakas dobra naprawde dobra taktyke wykorzystujacych skrzydlowych prosze mi ja podac. Na necie szukalem, nie za dobre sa.
I jestem pewnien ze to wina taktyki, poniewaz wszystkie, treningi trenerzy morale sa w najwiekszym porzadku.
Prosze o odpowiedz
Najnowsze posty