Niesamowita porażka.

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
12.03.2010, 19:51    Pytanie
Dosłownie przed chwilą byłem świadkiem czegoś co z czystym sumieniem mogę nazwać bugiem. Postanowiłem poprowadzić PSG i zacząłem grę. Prowadzenie zespołu na sparingach powierzyłem asystentowi. Pierwsze wyniki to genialne nasze zwycięstwa. Nadszedł czas meczu towarzyskiego z Sedanem, popatrzyłem na to z spokojem i jak się okazało przegrałem...9:1. Nie jest to fizycznie możliwe wg. mnie, ponieważ Sedan było kompletnym outsiderem. Postanowiłem się tym podzielić na suflerze, by inni gracze to ocenili. Załączam screen z wynikiem meczu.
#TeamTyniec

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
0
12.03.2010 19:54    #1
Może piłkarze byli zmęczeni? Nie mieli dnia? Wszystko się mogło zdarzyć.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

0
12.03.2010 19:58    #2
Już wiem w czym rzecz. Asystent wystawił wręcz tragiczną obronę i to pewnie był klucz do porażki. Jednak może ktoś ma inne pomysły, bo wynik bądź co bądź tragiczny.

Chyba jednak był to błąd, ponieważ specjalnie jako następnego przeciwnika wybrałem Zenit i wygrałem 2:1.

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 12.03.2010 o godz. 20:03

#TeamTyniec

carlosss89 Partyzant

0
15.03.2010 18:57    #3
nie wiem czy astystent moze zmieniac role zawodnikow i ich instrukacje ale moze w tym jest problem. Osobiscie rzadko korzystam z asystenta :)

parachutes Młody aktywista

0
16.03.2010 14:10    #4
słaba obrona + dobra taktyka przeciwnika = 9:1, prosty rachunek :)
PS. czemu te screeny takie małe dajecie? nic nie widać prawie..
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

burinek Przodownik pracy

0
16.03.2010 14:24    #5
Człowieku weź zainwestuj w coś innego niż piłka bo to co ty piszesz to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać. W sporcie jest wszystko możliwe, obojętne w jakiej lidze czy francuskiej czy etiopskiej. Każdy może wygrać z każdym w każdym stosunku bramkowym bez względu na reputację klubów

Oskwar.89 Partyzant

0
16.03.2010 15:16    #6
burinek
teraz ty opowiadasz bajki i 1 zdanie z twojego posta można by odnieść do ciebie. Nie jest możliwe, żeby Wisła Kraków dla przykładu ograła pierwszą drużynę Barcelony w stosunku 5:0, więc stwierdzenie że w piłce każdy może wygrać z każdym jest mało poważne. FM to nie jest realny świat i dlatego czasami padają tam nierealne wyniki tak jak to spotkało PSG z Sedanem.

0
16.03.2010 15:29    #7
[quote=burinek]Człowieku weź zainwestuj w coś innego niż piłka bo to co ty piszesz to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać. W sporcie jest wszystko możliwe, obojętne w jakiej lidze czy francuskiej czy etiopskiej. Każdy może wygrać z każdym w każdym stosunku bramkowym bez względu na reputację klubów[/quote]
Są jednak pewne granice, lepiej o tym zapomnieć bo więcej takich wpadek mój asystent nie zaliczył- a przynajmniej nie przyuważyłem.
#TeamTyniec

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
0
16.03.2010 16:36    #8
[quote=Oskwar.89] Nie jest możliwe, żeby Wisła Kraków dla przykładu ograła pierwszą drużynę Barcelony w stosunku 5:0, więc stwierdzenie że w piłce każdy może wygrać z każdym jest mało poważne. [/quote]
Dlaczego to jest niemożliwe? Jak najbardziej jest to możliwe, szanse są małe, ale są. Ile razy w meczach padały zaskakujące wyniki to nawet nie sposób zliczyć.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

N-Dubz Partyzant

0
16.03.2010 16:52    #9
zaden blad w grze, ja 2 sezony temu z tego co pamietam mialem mecz towarzyski z Bayernem u siebie. Poprzednie wygrywalem, a raczej moj asystent 4-0 5-0, 6-1 a z Bayernem u siebie... 2-8 przegralem. Nie zastanawialem sie czy to blad bo ta porazka nie wywarla na mnie wiekszego wrazenia.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.