Asystent

Barc Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
13.03.2010, 14:51    Pytanie
Mam pytanie szukam najlepszego asystenta dla swojego zespołu pomoże mi ktoś ??
z góry dzieki

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

0
13.03.2010 15:06    #1
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

N-Dubz Partyzant

0
13.03.2010 16:53    #2
Rozumiem, porzadek musi byc na tym forum... ale to jest przesada.

Chlopak pisze o asystenta, a wy zamiast mu pomoc to przekierorujecie do innego dzialu i tak jest co drugi temat. FM to zabawa a wy to forum traktujecie jak prorocznie, wszystko musi byc cacy w dobrym dziale... Dla mnie to przesada jest.

Ja na asystenta mam trenera 1 zespolu. Di Salvo.

E: kultura osobista obowiązuje wszędzie. To raz. Posty można edytować, a nie pisać jeden za drugim. To dwa. Kolazontha

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 13.03.2010 o godz. 19:48

N-Dubz Partyzant

0
13.03.2010 16:54    #3
a tak poza tym nie badzcie tacy do przodu bo to temat z zawodnikami a nie sztabem szkoleniowym. Porazka.. Zrobie 1 tys dzialow : Trenerzy, Asystenci Pilkarze, Problemy, Problemy z gra, problemy z zawodnikami itd, bo po co zakladac nowe tematy? Porazka.

Bartuniuniu Partyzant

0
13.03.2010 17:20    #4
czasami tez mnie to lekko denerwuje...ignorancja i wywyzszanie sie nad innych uzytkownikow . Chlopaki wyluzujcie troche ;)

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
0
13.03.2010 17:31    #5
Panie Barc. Pierwsza zasada suflera głosi: sprawdź zanim założysz temat.
O proszę: http://www.cmrev(...)a__.html
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

0
13.03.2010 18:53    #6
[quote=N-Dubz]Rozumiem, porzadek musi byc na tym forum... ale to jest kurwa przesada.

Chlopak pisze o asystenta, a wy zamiast mu pomoc to przekierorujecie do innego dzialu i tak jest co drugi temat. FM to zabawa a wy to forum traktujecie jak prorocznie, wszystko musi byc cacy w dobrym dziale... Dla mnie to przesada jest.

Ja na asystenta mam trenera 1 zespolu. Di Salvo.[/quote]

A) zachowaj kulturę osobistą, bo siedząc w internecie akceptujesz Netykietę.
B) Czasami warto się słuchać użytkowników starszych stażem na tej stronie.
C)Temat z zawodnikami jest tematem, gdzie szukamy wzmocnień dla drużyny. Bo jeśli chcielibyście coś w stylu Asystent - Szukam to musiałoby powstać 100 tematów w stylu: Szukam Trenera Siłowego, Scouta itp. Kiedyś była zasada - taki temat kończył się pomarańczą + wpis moderacji "Takie tematy to na forum".
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.