Obserwowanie graczy

Kanius Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
13.03.2010, 21:19    Pytanie
Witam. Napotkałem pewną dziwną rzecz i chciałem się podzielić informacjami. Niby to szczegół, ale jednak jeśli to błąd to wychodzi na jaw kolejne kiksy patcha. Ale do rzeczy. Gdy włączam raport scouta to zawsze pojawiało mi się zainteresowanie tym zawodnikiem. Teraz jak nie było tak nie ma, nawet jak dodam go do listy życzeń. Macie podobną sytuację? A może to zwykły błąd w ustawieniach czy coś i da się go rozwiązać.

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
13.03.2010 22:50    #1
Ja mam go na liście zawsze po raporcie, jedyne kiedy nie to kiedy chwale grajka. Dodatkowo dodam, że dodawania do LŻ tylko po raporcie jest bezsensu, tylko zwiększa zainteresowanie innych ekip. Ja zawsze usuwam grajka z listy.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Kanius Partyzant

0
13.03.2010 23:46    #2
Zawsze gdy wybierałem raport scouta to się automatycznie włączało zainteresowanie, a teraz tak nie mam. Ta łatka jest bardzo wadliwa, dochodzą do tego ciągłe kontuzje. Niestety patch został automatycznie pobrany ze steama, ale niestety nawet po przejściu na normalny tryb instalacji ( bez steama) gra nie chce się włączyć bez 10.3. Zna ktoś sposób, aby "wyleczyć" sejwa z łatki?

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

0
14.03.2010 06:04    #3
Ja mam podobnie,nawet jak się patrzy w profil gracza w rubryce "transfer" i w polu zainteresowanie gdy dodałem gracza do listy życzeń to pojawiała się tam nazwa mojego klubu - na łatce 10.3 nie ma tego... wcześniej było.To chyba błąd łatki bo już parę osób miało taki problem.(swoją drogą też mnie to trochę denerwuje :P)

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 14.03.2010 o godz. 06:05

Użytkownik uznał post za pomocny

Kanius Partyzant

0
14.03.2010 14:23    #4
Czyli kolejny błąd. Mały szczegół, ale przez to chyba nie dostajemy informacji co do ofert innych klubów (choć nie jestem pewien). Do tego dochodzą częste kontuzje. Szkoda gadać. Najgorsze jest to, że po przeinstalowaniu gry sejw mi się nie ładował, dopiero jak wgrałem łatkę 10.3 (mimo, że grę zacząłem na 10.2). Trzeba czekać na fix, albo się męczyć i raczej wybiorę tą 2 opcję :).

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.