Wybór Klubu

Kaniosz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
14.03.2010, 10:05    Pytanie
Witam.Wiem, że taki temat już istnieje, ale jest bardzo stary i z pewnością nikt by mi tam nie odpisał. Otóż przez prawie pięć miesięcy 'grania' w fma nie mogę trafić na ten klub, którym grałbym długo. Maksymalnie zagram ze trzy mecze ligowe i koniec. Czy to same przegrane, czy nie lubię tego klubu , czy jakiś inny irytujący czynnik, który zdecydowanie każe przestać grać,zawsze staje mi na przeszkodzie.W tamtym temacie sam próbowałem coś doradzić ale z moich porad sam sobie poradzić nie mogę.Więc prosiłbym bardzo o pomoc w wybraniu klubu , jakieś propozycje.Najlepiej żeby nie był to klub z czołówki najpotężniejszych lig.Interesuje mnie liga angielska , hiszpańska , włoska, francuska , niemiecka .

Ps. Tylko prosze bez takich ,że jeśli nie wiem kim grać to mam wogóle nie grać itp. Bo kocham fma ale no niestety, mam pecha..
" Joan Laporta zawsze miał problem z wielkością Realu Madryt " - Florentino Perez

krolik12345 Partyzant

0
14.03.2010 10:47    #1
niedługo ten temat zostanie skasowany, bo ,,nie jest tematem na sufler", ale jeszcze jest więc spróbuję pomóc. Mam dokładnie ten sam problem co ty. Najpierw wybieram sobie klub, koncentruję się tylko na ni, a najczęściej po kilku kolejkach mi się nudzi, bo albo dostaje po dupie, albo coś mi tam nie pasuje. Ja radzę Ci objąć albo super mocny zespół, żeby wygrywać i się cieszyć grą, albo jakiegoś słabiaka i cieszyć się jak dziecko z każdego punktu.Ja jakiś czas wybrałem sobie Stoke i grało mi się super, kiedy urywałem punkty Chelsea czy Arsenalowi. Nie wiem kim zazwyczaj grasz, ale radzę Ci wziąć klub z innej ligi, niz z tych które wymieniłeś. Ja też zawsze brałem klub z Hiszpanii lub Anglii, i mi te ligi naprawde zbrzydły. Polecam Ci Rumunię , Bułgarię, Polskę, Ukrainę i Turcję. Wg mnie ciekawe ligi (nawet nasza :D), w marę wyrównane, mające jakieś tam możliwości, aby namieszać w europejskich pucharach

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

0
14.03.2010 11:12    #2
mi jak sie znudza sukcesy w mocnym klubie to odchodze i proboje zrobic z zespolu z nizszej ligi średniaka który powalczy o europejskie puchary :) zadanie jest bardzo trudne no ale... proponuje zagrać Auxerre ciekawe wyzwanie... a z pozostałych lig to fajnie sie gra: Borussia Dortmund || Nottingham Forest (awans do Premiership to jest cos) || Fiorentina || Atletico Madryt

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 14.03.2010 o godz. 11:13

(L)

Kaniosz Partyzant

0
14.03.2010 17:48    #3
Ok. Spróbuję zagrać może Auxerre.Jeśli nie to myślałem jeszcze nad PAOKiem Saloniki. Choć i tak pewnie stanie na niczym.. Do zamknięcia
" Joan Laporta zawsze miał problem z wielkością Realu Madryt " - Florentino Perez

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
0
14.03.2010 18:00    #4
Zacznij bezrobotny. ;D Ja tak mam teraz i droga Panionios Ateny (3 miejsce w lidze) - Malaga CF (przejęta w środku sezonu, rezygnacja z pracy będąc na 15 miejscu) i teraz po mundialeiro objąłem Wisełkę i mi się nie znudziło.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

0
28.03.2010 14:13    #5
wygrzebałem jakiś temat żeby nie zakładać nowego:

Otóż mam mały dylemat... Prowadzę Chelsea objąłem ich prawie na koniec sezonu i nic nie udało mi sie więcej zrobić tylko liga europejska... Zaczynałem nowy sezon to całkiem przemeblowałem zespól, zrobiłem trochę transferów i w lidze całkiem mi idzie .. dostałem ofertę z Man UTD po 10 kolejkach gry! MAN UTD jest na ostatnim miejscu w tabeli i nie wiem co robić czy zostać w Chelsea czy spróbować wyciągnąć Man UTD z dołka... co byście zrobili na moim miejscu??

http://img22(...)ague.png
(L)

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
0
28.03.2010 14:19    #6
Zależy. Możesz łatwo i bezproblemowo wygrać mistrza w Chelsea, albo walczyć do ostatniej kolejki o majstra z United. Ja bym brał United, nie dlatego, że to mój ulubiony klub, ale dlatego, że lubię wyzwania. ;)
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

0
28.03.2010 14:24    #7
[quote=Bolson]Zależy. Możesz łatwo i bezproblemowo wygrać mistrza w Chelsea, albo walczyć do ostatniej kolejki o majstra z United. Ja bym brał United, nie dlatego, że to mój ulubiony klub, ale dlatego, że lubię wyzwania. ;)[/quote]

i chyba tak zrobie... lubie wyzwania a i nawet z angielskich zespołow najbardziej lubie MAN UTD :) wiec Chelsea goodbye:)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 28.03.2010 o godz. 14:24

(L)

Craxa fan Młody aktywista

0
30.03.2010 04:35    #8
Albo wylosuj klub po prostu. Ja teraz tak zrobiłem. Włączam grę, wrzucam wszystkie możliwe ligi i jak się załadują to włączam, wybierz mi klub, i tak padło, że prowadzę węgierski Gyori ETO i idzie mi całkiem całkiem. Tylko czasem nie graj na tych wszystkich ligach tylko od nowa uruchom z wybranym klubem;-) Pozdro...
Maxima Debetur CRACOVIAe Reverentia...

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

0
30.03.2010 11:10    #9
Miałem dosyć podobną sytuację w Cracovii po niezwykle udanym sezonie (8 miejsce) dostałem ofertę z...Poznania. Lech zajął 12 miejsce, ale odmówiłem bo po prostu znałem doskonale już po tym sezonie swój zespół i mogłem więcej z niego wycisnąć. Tym bardziej że ostatnie kolejki to min. 3:1 z Wisłą, 1:0 z Legią i nieszczęsne 0:0 z Poznaniakami.
#TeamTyniec

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.