Oferowanie zawodników przez kluby

rufigekru Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.03.2010, 10:13    Pytanie
Mam FM 2010 z wszystkimi łatkami i spotkałem się z jedną mocno irytującą sprawą. Zawsze jak jakiś klub zaoferuje mi swojego zawodnika (zazwyczaj na własne życzenie wystawionego na listę transferową), po złożeniu oferty opiewającej na kwotę początkowo żądaną przez klub, jest ona odrzucana. Jest to o tyle irytujące, że oferty innych klubów są akceptowane. Przykład: Wolfsburg oferuje niezadowolonego Dżeko za 16 mln euro. Składam ofertę z żądaną kwotą (nic nie zmieniając) - Wolfsburg odrzuca, jednocześnie akceptując te same oferty 5 innych klubów. Próbuję nadal, ale dopiero 35 mln euro przekonuje władze Wolfsburga do współpracy. Tak było w kilku innych przypadkach (Gignac, Chamakh, Zapata). Czy ten kwiatek jest winą ostatniej łatki czy może problem da się obejść w jakiś inny sposób?

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
0
16.03.2010 10:31    #1
Spróbuj podczas składania oferty ustawić by ten Wolfsburg miał tydzień czasu na decyzję. Często tak jest że jeśli jakimś zawodnikiem interesuje się kilka klubów to nawet jeśli złoży się ofertę wyższą niż inni to klub ją odrzuca twierdząc że jest więcej klubów zainteresowanych tym zawodnikiem. Wtedy pomocne jest zmienianie wymuszenia podjącie decyzji z "dziś" lub "jutro" na "tydzień". Często to nie trwa aż tydzień i po kilku dniach klub informuje cie o swej decyzji (zgadza się, nie zgadza wogóle lub chce negocjować kwotę sprzedaży)

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

0
16.03.2010 20:50    #2
czy jest ktoś władny zbanować na jakiś czas qstosha, żeby inni mieli szansę pomóc kolegom? ;)))))
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

N-Dubz Partyzant

0
16.03.2010 22:49    #3
Dzeko zaoferowany za 16mln ? Gitez, ja za tego skurczybyka wydalem ponad 25mln.

Ale warto bylo, chlopak gra nieziemsko ;]

Rafaldinho97 Partyzant

0
16.03.2010 22:54    #4
[quote=Godman]czy jest ktoś władny zbanować na jakiś czas qstosha, żeby inni mieli szansę pomóc kolegom? ;)))))[/quote]

przyłączam się do prośby oczywiście że to zart

[quote=N-Dubz]Dzeko zaoferowany za 16mln ? Gitez, ja za tego skurczybyka wydalem ponad 25mln.

Ale warto bylo, chlopak gra nieziemsko ;]

[/quote]

wypowiadaj się na temat

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 17.03.2010 o godz. 07:29

Hala Real!!!
Hala Madryt!!!

N-Dubz Partyzant

0
16.03.2010 22:57    #5
nie wiem czy zauwazyles ale kustosh juz dal odpowiedz i pomogl, co mam wiecej od siebie dodac ? Nie marudz...

Rafaldinho97 Partyzant

0
16.03.2010 23:05    #6
[quote=N-Dubz]nie wiem czy zauwazyles ale kustosh juz dal odpowiedz i pomogl, co mam wiecej od siebie dodac ? Nie marudz... [/quote]
a kto ci karze sę wypowiadać
Hala Real!!!
Hala Madryt!!!

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
0
17.03.2010 00:49    #7
[quote=Godman]czy jest ktoś władny zbanować na jakiś czas qstosha, żeby inni mieli szansę pomóc kolegom? ;)))))[/quote]
Śmieszne :] Jak chcecie to się sam zbanuję i przestanę wam pomagać i tu i w dziale z grafiką :P
Godman zobacz sobie godzinę o której rufigekru założył temat i czas, po którym udzieliłem mu odpowiedzi. Czekałem i dałem wam aż..18min. na udzielenie odpowiedzi :P a jako ze nikt się nie kwapił to...no cóż...przyszedłem z pomocą ;)

[quote2=Rafaldinho97][quote=Godman]czy jest ktoś władny zbanować na jakiś czas qstosha, żeby inni mieli szansę pomóc kolegom? ;)))))[/quote]

przyłączam się do prośby[/quote2]
Zakładam że to żart. To ja się przyłączę się do spuszczających zasłonę milczenia na takie hasła.

[quote=N-Dubz]nie wiem czy zauwazyles ale kustosh juz dal odpowiedz i pomogl, co mam wiecej od siebie dodac ? Nie marudz... [/quote]

Po pierwsze: To nie jakiś " kustosh" ale qstosh. Proszę mi tu nicka nie przekręcać.
Po drugie: rufigekru nie uznał (jeszcze) że/czy mu pomogłem.
Po trzecie: Nawet jeśli tak uzna, to nie znaczy że inni użytkownicy mają zaprzestać udzielania podpowiedzi w tym konkretnym temacie.

Ja wymyśliłem jeszcze co najmniej jeden sposób na rozwiązanie kwestii poruszonej w tymże temacie. Ale dam się innym wykazać. Może ktoś na to wpadnie.

N-Dubz Partyzant

0
17.03.2010 14:55    #8
no tak ale qstosh = kustosh

q = ( ku )

;]

JohnyArsl Partyzant

0
17.03.2010 20:10    #9
jak mnie proponują piłkarzy to daje tam ,żeby mieli tydzień czasu na odp oraz daje opcje ze klub który mi to oferuje nie może negocjować jeszcze i wtedy zawsze przyjmują oferty (przynajmniej u mnie)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.