Liga Japonska

Waldas133 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.03.2010, 12:27    Pytanie
Gral ktos, moze bo zaczalem gre w nowego FM zespolem Yokohama. Juz na starcie z 5 zawodnikow ma niskie morale, nie dosyc ze kadra jest waska to wylecialo juz 3 graczy po 3 meczach kontrolnych. W dodatku wyniki w mecz tow bardzo slabe porazka i 2 remisy. Nie mam dm w zespole i poki co nie moge wyprobwac taktyki dwojkowej.
Jesli ktos gral w ta lige to moze wie jakie zrobic transferhy mam do wykorzystania 3,8mln funtow.

Sry za literowki laptop cos nie ogarnia. Mam nadzieje, ze ktos mi pomoze i napisze pare madrych, rzeczy.

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 16.03.2010, 12:27

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
0
16.03.2010 12:32    #1
O porady w sprawie transferów pytaj tutaj

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
0
16.03.2010 15:09    #2
Pójdź za radą qstosha. Zamykam.
lucasinho.blox.pl

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.